• Tns γλάστρα πλαστική 3,5lt
  • Tns γλάστρα πλαστική 3,5lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns γλάστρα πλαστική 3,5lt

Η Tns γλάστρα πλαστική 3,5lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φύτευση των αγαπημένων σας φυτών. Με την ανθεκτική της κατασκευή και τη μοντέρνα σχεδίαση, θα δώσει ένα αισθητικό και λειτουργικό πλεονέκτημα στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Αποκτήστε την τώρα και φροντίστε τα φυτά σας με στυλ!
18817
5204558384017
1,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ ζαρτινιέρα ανθρακί Νο460 60,2x24,5x20cm

Η Κύκλωψ ζαρτινιέρα ανθρακί Νο460 60,2x24,5x20cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του μαγειρέματος. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα φαγητά για την οικογένειά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την υψηλής ποιότητας ζαρτινιέρα και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας!
Τιμή 4,27 €

Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νo303 23,8cm

Το Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νο303 23,8cm είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την ποιότητά του. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε τραπέζι. Αποκτήστε το Κύκλωψ πιάτο τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στον χώρο σας!
Τιμή 0,67 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No332 Δ:29 Υ:22 LT:7,5

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Cyclops στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα τερακότα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Τιμή 2,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόβουρτσα παιδική ηλεκτρική batman 1τεμ

Η παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Colgate Batman είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς σας ήρωες! Με τον αγαπημένο τους χαρακτήρα Batman, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν να βουρτσίσουν τα δόντια τους κάθε μέρα. Η απαλή κίνηση της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Colgate θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν υγιή και λαμπερά δόντια, ενώ ταυτόχρονα θα τους διδάξει τη σημασία της καλής υγιεινής στο στόματος. Αποκτήστε την τώρα και χαρίστε στα παιδιά σας ένα λαμπερ
Τιμή 7,09 €

Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με γεύση από άσπρο και μαύρο σουσάμι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,98 €

Go nutri μπάρες δημητριακών με μπανάνα & σοκολάτα 6x25gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με μπανάνα & σοκολάτα 6x25γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 25 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά, μπανάνα και σοκολάτα, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια θρεπτική και γευστική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,65 €

Pellito φυστίκια με μπάρμπεκιου 50gr

Τα Pellito φυστίκια με μπάρμπεκιου 50gr αναφέρονται σε φυστίκια που έχουν αρωματιστεί με γεύση μπάρμπεκιου. Η γεύση μπάρμπεκιου είναι γνωστή για τον χαρακτηριστικό της συνδυασμό από ποικιλία μπαχαρικών και αρωμάτων που συνήθως συναντάμε σε πιάτα που ψήνονται στην ψησταριά (barbecue).

Τιμή 0,50 €