• Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 27x27x34cm
  • Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 27x27x34cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 27x27x34cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα μπρονζέ. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 27cm

Πλάτος: 27cm

Ύψος: 34cm

12466
5201856313039
6,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm

Η Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας! Με τις διαστάσεις της να σας επιτρέπουν να φυτέψετε τα αγαπημένα σας φυτά με άνεση και στυλ, αυτή η γλάστρα θα δώσει νέα αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον κήπο σας με ένα κλικ!
Τιμή 2,14 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No331 Δ:26 Υ:19 LT:5

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Cyclops στρογγυλού σχήματος, σε χρώμα τερακότα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Τιμή 1,52 €

Άριστο φυτόχωμα 10lt

Το Άριστο φυτόχωμα 10lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κηπουρό που θέλει τα φυτά του να αναπτύσσονται υγιή και γονιμοποιημένα. Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Άριστο, τα φυτά σας θα απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και θα αναπτύσσονται με εντυπωσιακό τρόπο. Αποκτήστε το Άριστο φυτόχωμα 10lt τώρα και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 1,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa ριγκατόνι 500gr

Το Ριγκατόνι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Έχουν την μοναδική ικανότητα να συγκρατούν την σάλτσα

Χρόνος βρασμού: 10-12 λεπτά. Ιδανικό για σούπες.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,26 €

Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene ρόδι με αντλία 300ml

Το Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene ρόδι με αντλία 300ml είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε την υγιεινή σας σε υψηλά επίπεδα. Η μοναδική σύνθεσή του με έκχυλη μυρωδιά ροδιού θα σας αφήσει ανανεωμένους και αναζωογονημένους κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η βολική αντλία του σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε εύκολα και γρήγορα, ενώ η μεγάλη συσκευασία 300ml θα σας προσφέρει μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε το Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene ρόδι σήμερα ?
Τιμή 2,00 €

TRATA ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 100γρ

Χταπόδι της εταιρίας Trata, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγεται σαν συνοδευτικός θαλασσινός μεζές, αλλά συνδυάζεται τέλεια και με σαλάτες.

Τιμή 3,07 €