• Farcom professional βαφή μαλλιών No443 60ml
  • Farcom professional βαφή μαλλιών No443 60ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom professional βαφή μαλλιών No443 60ml

48125
5202663183082
2,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Farcom HD color βαφή μαλλιών No8 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 9,1 ξανθό πολύ ανοιχτό σαντρέ 50ml

Ζωηρό και λαμπερό ξανθό χρώμα που θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά σας. Η Schwarzkopf palette intensive color creme 9,1 προσφέρει μια μοναδική εμπειρία βαφής μαλλιών, με μακράς διαρκείας αποτελέσματα και εντυπωσιακή λάμψη. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την εμφάνισή σας με στυλ και φρεσκάδα.
Τιμή 2,96 €

Farcom professional βαφή μαλλιών Νo1 60ml

Η Farcom professional βαφή μαλλιών Νο1 60ml της εταιρίας Farcom είναι ένα προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και υγιή μαλλιά. Με μια μόνο εφαρμογή, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν έντονο χρώμα και μεταξένια υφή. Η ποιότητα της Farcom professional βαφής είναι αξιόπιστη και εγγυημένη, κάνοντας την ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίσει. Αποκτήστε τη Farcom professional βαφή μαλλιών Νο1 60ml τώρα και ανανεώστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,66 €

Farcom οξυζενέ oxycream No30 70ml

Το Oxycream της Farcom είναι οξειδωτική κρέμα για χρήση σε συνδυασμό με βαφές μαλλιών. Η υφή του είναι κρεμώδης και προσφέρει τέλεια εφαρμογή. Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 0,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Βίκος βυσσινάδα 6x330ml

Τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, αλλά και χυμούς από ελληνικά φρούτα δημιουργούν τα πιο ξεχωριστά αναψυκτικά και υπόσχονται πραγματική απόλαυση χάρη στη μοναδική τους γεύση.

Τιμή 3,55 €

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus super 18τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,45 €

Roshen γκοφρέτα σοκολάτας 72gr

Η Roshen γκοφρέτα σοκολάτας 72γρ είναι ένα λαχταριστό γλυκό προϊόν από τη Roshen, μια γνωστή εταιρεία παραγωγής γλυκών και σοκολατοειδών. Αυτή η γκοφρέτα συνδυάζει την αφράτη και τραγανή υφή της γκοφρέτας με την πλούσια γεύση της σοκολάτας.

Τιμή 0,63 €

Kraft χάρτινα ποτήρια double wall 12oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 355ml. Διατίθενται σε καφέ χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 355ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,71 €