• Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών κόκκινο 120ml
  • Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών κόκκινο 120ml
  • Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών κόκκινο 120ml
  • Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών κόκκινο 120ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSchwarzkopf professional

Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών κόκκινο 120ml

Ανανεωτικό spray κάλυψης ριζών σε κόκκινο χρώμα 120ml από την Schwarzkopf Professional. Αποκτήστε άμεσα εντυπωσιακό χρώμα και λάμψη με μία μόνο κίνηση. Ιδανικό για γρήγορη κάλυψη των γκρίζων τριχών και ανανέωση του χρώματος σας. Αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν με το εκπληκτικό αποτέλεσμα που προσφέρει το Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά και το στυλ σας!
38351
8410436370110
6,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.
Καλύψτε τους ώμους σας με μια πετσέτα.
Ψεκάστε κρατώντας το μπουκάλι σε όρθια θέση.
Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε στεγνές και χτενισμένες ρίζες, ψεκάζοντας απαλά από απόσταση 10cm.
Οδηγίες Προφύλαξης
Χρησιμοποιήστε το σε μικρή ποσότητα.
Η υπερβολική ποσότητα μπορεί να δημιουργήσει λεκέδες στο δέρμα και στα ρούχα με την επαφή.
Σε περίπτωση που ψεκάσετε το δέρμα ή άλλες επιφάνειες αφαιρέστε το λεκέ με σαπούνι.
Στοιχεία Προμηθευτή
HENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Κύπρου 23, 183 46 Μοσχάτο, Αθήνα, Ελλάδα – Τηλ: 210 4897200

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom professional βαφή μαλλιών Νo7C 60ml

Η Farcom professional βαφή μαλλιών Νo7C 60ml είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας για τα μαλλιά τους. Η σύνθεσή της προσφέρει έντονο χρώμα και λάμψη, ενώ παράλληλα προστατεύει την τρίχα από τη ζημιά. Αποκτήστε τώρα τα πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν με τη Farcom professional!
Τιμή 2,66 €

Farcom οξυζενέ oxycream No20 70ml

Επαγγελματική Οξειδωτική κρέμα για μείξη με κάθε μόνιμη βαφή. Έχει εμπλουτισμένη σύνθεση με εκχυλίσματα βοτάνων και ευχάριστο άρωμα.

Τιμή 0,54 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 9,40 ξανθό πολύ ανοιχτό έντονο μπεζ 50ml

Ζωηρό, λαμπερό και μοναδικό! Ανακαλύψτε το Schwarzkopf palette intensive color creme 9,40 ξανθό πολύ ανοιχτό έντονο μπεζ 50ml και ανανεώστε το χρώμα των μαλλιών σας με ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Η εξαιρετική του σύνθεση θα σας εντυπωσιάσει και θα σας χαρίσει την επιθυμητή απόχρωση που πάντα ονειρευόσασταν. Αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν με το Schwarzkopf palette intensive color creme!
Τιμή 2,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Sensodyne οδοντόκρεμα repair & protect 75ml

H Sensodyne Repair & Protect είναι μία φθοριούχος οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης που προσφέρει ανακούφιση μεγάλης διάρκειας από την ευαισθησία, διατηρώντας υγιή δόντια και ούλα. Η προηγμένη τεχνολογία Novamin που διαθέτει, δημιουργεί ένα επανορθωτικό κάλυμμα πάνω από τις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών σας, ανακουφίζοντας από τον πόνο της ευαισθησίας.

Με δύο φορές βούρτσισμα την ημέρα, η Sensodyne Repair & Protect παρέχει κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση από τον έντονο και ενοχλητικό πόνο της ευαισθησίας.

Τιμή 5,34 €

Felce azzurra τάλκ - πούδρα 150gr

Το βελούδινο ταλκ Felce Azzura Classico με φυσικό άρωμα και χωρίς χρωστικές ουσίες, προστατεύει την επιδερμίδα σας από ερεθισμούς.

Τιμή 2,19 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 400ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 1,71 €

Αρετή τουρσί πιπεράκι σκαφάκι 250gr

Τουρσί της εταιρίας Αρετή, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,45 €

Riva cafe ζάχαρη λευκή σε sticks 400x4gr

Η λευκή ζάχαρη Riva Café σε sticks 400x4gr είναι η τέλεια προσθήκη στον καφέ σας. Με την απαλή της γεύση και την ευκολία που προσφέρει η συσκευασία σε sticks, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την πολυτέλεια. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας σας με τη ζαχαρωτή γλυκύτητα της Riva Café.
Τιμή 7,99 €