• Estia coffee mug lite save aegean μπλε 500ml
  • Estia coffee mug lite save aegean μπλε 500ml

Estia coffee mug lite save aegean μπλε 500ml

50181
5207158018450
12,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass econ βάζο γυάλινο με καπάκι 1000ml

Το Uniglass econ βάζο γυάλινο με καπάκι 1000ml της εταιρίας Uniglass είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και στυλ. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, το βάζο αυτό είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με το καπάκι του, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 3,12 €

Καπάκι για βάζο μεσαίο Φ82

Ένα καπάκι για ένα μεσαίο βάζο με διάμετρο 82 χιλιοστά (Φ82) αναφέρεται σε ένα καπάκι που σχεδιάστηκε για να ταιριάζει σε ένα βάζο με αυτές τις διαστάσεις. Τα καπάκια για βάζα χρησιμοποιούνται συνήθως για τη σφράγιση και την προστασία του περιεχομένου του βάζου από την αποξήρανση, την διατήρηση της φρεσκάδας, και την προστασία από εξωτερικούς παράγοντες.

Τιμή 0,10 €

Tns βάζο κουζίνας για ζάχαρη γυάλινο 660cc μπλε

Το γυάλινο βάζο κουζίνας για ζάχαρη 660cc της εταιρίας Tns σε μπλε χρώμα είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση της ζάχαρης σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με χωρητικότητα 660cc, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης και να την διατηρήσετε φρέσκια για μεγαλύτερο διάστημα. Η μοναδική μπλε απόχρωση προσθέτει μια διακριτική πινελιά χρώματος στην κο?
Τιμή 1,07 €

San παγοδιατηρητής κουβαδάκι μαύρος 1,20lt

Ο San παγοδιατηρητής κουβαδάκι μαύρος 1,20lt είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας εκδήλωση! Κρατά τον πάγο σας δροσερό και φρέσκο για πολλές ώρες, ενώ η μαύρη χρωματική απόχρωση του προσδίδει μια διαχρονική κομψότητα. Μην αφήνετε τους καλεσμένους σας να διψούν - αποκτήστε τον San παγοδιατηρητή κουβαδάκι μαύρο 1,20lt τώρα και εντυπωσιάστε τους όλους!
Τιμή 4,05 €

Nava acer θερμός ανοξείδωτος με βαλβίδα και καπάκι 500ml

Ανοξείδωτο μπουκάλι-θερμός για κρύα & ζεστά ροφήματα.

Διατηρεί τη θερμοκρασία τόσο των ζεστών όσο και των κρύων ροφημάτων έως και 12 ώρες

Διαθέτει εσωτερική βαλβίδα με κουμπί

Το εξωτερικό καπάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ποτήρι

Τιμή 7,37 €

Κορυφαία προϊόντα

SCOTCH BRITE ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ INOX - (2+1τεμ.)

Τα Scotch Brite σφουγγαράκια INOX είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα του ανοξείδωτου χώρου σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους, αφαιρούν εύκολα τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας την επιφάνεια λαμπερή και γυαλιστερή. Μην αφήνετε να περάσει άλλη μέρα χωρίς να αποκτήσετε αυτά τα εκπληκτικά σφουγγαράκια INOX και δώστε λάμψη στο χώρο σας!
Τιμή 1,08 €

Zebra maliva χαρτί κουζίνας με σχέδια μωβ 2φυλλο 370gr

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Zebra, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Βάρος Τεμαχίου: 380gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 1

Τιμή 1,34 €

Brut αποσμητικό sport style 200ml

Αποσμητικό σώματος σε μορφή σπρέι που χαρίζει προστασία μεγάλης διάρκειας με αναζωογονητικό και δροσιστικό άρωμα με αφρώδεις νότες.

Τιμή 2,77 €

Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 48,5x13x1,5cm

Η ξύλινη επιφάνεια κοπής Nava terrestrial είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε μάγειρα. Με τις διαστάσεις 48,5x13x1,5cm, προσφέρει άνετο χώρο για να προετοιμάσετε τα υλικά σας με άνεση και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της Nava εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ η φυσική ξύλινη επιφάνεια δίνει έναν ζεστό και φυσικό τόνο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την Nava terrestrial επιφάνεια κοπής και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 4,18 €