• Felce azzurra αφρόλουτρο μαύρη ορχιδέα 650ml
  • Felce azzurra αφρόλουτρο μαύρη ορχιδέα 650ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFelce Azzurra

Felce azzurra αφρόλουτρο μαύρη ορχιδέα 650ml

Το Felce azzurra αφρόλουτρο Black Orchid 650ml είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων και απόλαυσης. Η μυστηριώδης μυρωδιά του μαύρου ορχιδέα θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι με κάθε χρήση. Αφεθείτε στην πολυτέλεια αυτού του προϊόντος και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί.
38247
8001280068089
2,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Malizia αφρόλουτρο bio aloe & magnolia 1lt

Παρουσιάζουμε το MALIZIA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 1 λίτρου με το αρωματικό μείγμα BIO ALOE, ένα προϊόν που θα φροντίσει και θα αναζωογονήσει το δέρμα σας με τη φυσική δύναμη της αλόης.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΖΩΝΗΣΗ

Τιμή 2,25 €

Tesori αφρόλουτρο aegyptus 500ml

Κρεμώδες αφρόλουτρο, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πάπυρου, που καταπραΰνει το δέρμα και το αφήνει απαλό και βελούδινο. Χωρίς parabens.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 3,78 €

Dorothy mil αφρόλουτρο highland 620ml

Το αφρόλουτρο DOROTHY MIL HIGHLAND 620ML θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αρώματα των Υψίπεδων. Αφεθείτε στην αίσθηση της απαλότητας και του καθαρισμού που προσφέρει, ενώ το εκλεπτυσμένο άρωμα θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος με το DOROTHY MIL HIGHLAND 620ML και ανανεώστε την επιδερμίδα σας με κάθε χρήση.
Τιμή 2,74 €

Vidal αφρόλουτρο polar ice 500ml

Το Vidal αφρόλουτρο polar ice 500ml είναι το τέλειο προϊόν για να ανανεώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Με το δροσερό άρωμά του που θυμίζει παγωμένα νερά, θα αισθανθείτε αναζωογονημένοι και ενεργητικοί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η μοναδική του σύνθεση θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η αφρώδης υφή του θα σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Vidal αφρόλουτρο polar ice 500ml ?
Τιμή 1,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla σάλτσα ζυμαρικών ragu rich contadina 400gr

Η Barilla Ragù Rich 400gr Contadina είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα και να ανακαλύψετε μια νέα εμπειρία γευστικής ηδονής. Απολαύστε τη γεύση της φύσης με τη Barilla Ragù Rich 400gr Contadina και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!

Τιμή 3,22 €

Derby σοκολάτα caramel 20x38gr

Η Derby σοκολάτα caramel 20x38gr της Ιον είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν την γλυκιά γεύση της καραμέλας. Με την πλούσια σοκολάτα που την περιβάλλει και το γεμάτο καραμελένιο γέμιση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα την Derby σοκολάτα caramel 20x38gr και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 13,25 €

Herbal essences σαμπουάν αργανέλαιο 400ml

Το Herbal Essences Pure Μαροκινό έλαιο argan είναι ένα σαμπουάν 90% φυσικής προέλευσης* με φυσικά συστατικά και ενεργά αντιοξειδωτικά, που βοηθά στον καθαρισμό και την προστασία των μαλλιών σας.

*καθαρισμένο νερό (purified water) και υλικά συστατικών φυσικής προέλευσης με περιορισμένη επεξεργασία.

Τιμή 3,47 €

Multy ozofine σπογγοπετσέτα νο3f

Η σπογγοπετσέτα Multy ozofine νο3f είναι ο απόλυτος σύμμαχος στον καθαρισμό σας! Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της, κάνει τον καθαρισμό παιχνιδάκι. Ξεχάστε τις άλλες πετσέτες που δεν κάνουν τη δουλειά τους και επενδύστε σε ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε την σήμερα και αφήστε την να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 0,75 €