• Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick αποσμητικό χώρου ανανέωση 250ml

Αρωματικό χώρου σε spray της σειράς Pure, χωρίς υγρά υπολείμματα. Εμπλουτισμένο με αιθέρια ελαία, είναι 100% φυσικό και εξαφανίζει τις οσμές σε δευτερόλεπτα.

12008
3059943024434
2,98 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ. Πριν εισαγάγετε το ανταλλακτικό αεροζόλ, βεβαιωθείτε ότι ο αυτόματος διακόπτης της συσκευής βρίσκεται στη θέση OFF. Κατευθύνετε τη συσκευή μακριά από το πρόσωπο πριν από την ενεργοποίηση. Όταν η συσκευή ενεργοποιηθεί, θα ψεκάσει αυτόματα μετά από 15 δευτερόλεπτα. Για λόγους ασφαλείας, ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται με τη συσκευή Freshmatic. ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρησιμοποιείστε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Η σκόπιμη λανθασμένη χρήση μέσω επιτηδευμένης εισπνοής του περιεχομένου μπορεί να είναι επιβλαβής ή θανατηφόρα. Μην εισπνέετε το αεροζόλ. Χρησιμοποιείτε σε καλά αεριζόμενους χώρους. Ακραίες θερμοκρασίες πιθανότητα να δημιουργηθούν σε αυτοκίνητα και κοντά σε φούρνους και τζάκια.
Οδηγίες Προφύλαξης
Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Μπορεί να εκραγεί εάν θερμανθεί. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης.
Μην καπνίζετε. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση. Μην ψεκάζετε σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50οC.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε με άφθονο νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.
Περιέχει Benzyl salicylate, Tetramethyl Acetyloctahdronaphthalenes, Linalool. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Άτομα με ευαισθησία στα αρώματα θα πρέπει να είναι προσεκτικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Τα αποσμητικά χώρου δεν υποκαθιστούν τις ορθές πρακτικές υγιεινής.
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Στοιχεία Προμηθευτή
RECKITT BENCKISER HELLAS HYGIENE HOME Α.Ε. Τάκη Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά, Ελλάδα, Τηλ. Εξυπηρέτησης Καταναλωτών: +30 210 8127253

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Air Wick αποσμητικό χώρου λεβάντα 250ml

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και φρεσκάδας στο χώρο σας με το αποσμητικό χώρου Air Wick Pure 250ml Levander. Η εκλεπτυσμένη μυρωδιά της λεβάντας θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και χαλάρωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων στον χώρο σας!

Τιμή 2,98 €

Felce azzurra αποσμητικό χώρου λευκός μόσχος 250ml

Το Felce azzurra αποσμητικό χώρου muschio bianco 250ml της εταιρίας Felce Azzurra είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα φρέσκο άρωμα στον χώρο σας. Με το μοναδικό άρωμα muschio bianco, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Αφήστε το Felce azzurra να σας συνοδεύει και να δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.
Τιμή 2,51 €

Omay αποσμητικό χώρου λεβάντα 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Air Wick αποσμητικό χώρου βαμβάκι 250ml

Το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο από φρεσκάδα και ευωδιά. Αφήστε το άρωμα του να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ομορφιάς. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου χώρου με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml.

Τιμή 2,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa κοφτό ολικής αλέσεως 500gr

Τα Melissa ολικής άλεσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών

Τιμή 1,39 €

Septona σερβιέτες feel free night 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, ειδικά σχεδιασμένες με μεγαλύτερη απορροφητικότητα για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου, προσφέροντας ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Νύχτας

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €