• Sanitas αντικολλητικό χαρτί 50m Sanitas - 1
  • Sanitas αντικολλητικό χαρτί 50m Sanitas - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanitas

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 50m

Ρολό χαρτί ψησίματος αντικολλητικό Sanitas Pro,σε κουτί, 50m x38cm,

36486
5201314076001
6,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fresh λαδόχαρτο διπλής σιλικόνης 8m

Fresh λαδόχαρτο διπλής σιλικόνης 8m: Το ιδανικό εργαλείο για κάθε εργασία στην κουζίνα! Με το Fresh λαδόχαρτο διπλής σιλικόνης 8m, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για περισσότερο χρόνο και να μην ανησυχείτε για τη διαρροή λαδιού. Εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία των τροφίμων σας και είναι εύκολο στη χρήση. Αποκτήστε το Fresh λαδόχαρτο τώρα και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε μέρα!
Τιμή 1,09 €

Veler αντικολλητικό χαρτί σε φύλλα 38x42cm 18τεμ

Το Veler αντικολλητικό χαρτί σε φύλλα 38x42cm 18τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία σεφ ή ερασιτέχνη μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Veler αντικολλητικό χαρτί θα κάνει τη μαγειρική σας ευκολότερη και πιο απολαυστική από ποτέ. Μην χάνετε χρόνο και χρήματα σε αλλαντικά, το Veler αντικολλητικό χαρτί είναι η τέλεια επιλογή για κάθε είδους μαγειρική. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγειρική σας χωρίς το άγχος του κο?
Τιμή 0,98 €

Cover Αντικολλητικό Χαρτί 25τμχ

Αντικολλητικό χαρτί της εταιρίας Cover, κατάλληλο για ψήσιμο φαγητού στο φούρνο ή για παρασκευή γλυκών που μπαίνουν σε ψυγείο ή κατάψυξη.\

Τεμάχια: 25τμχ

Τιμή 2,13 €

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 30 φύλλα

Αντικολλητικό χαρτί της εταιρίας Sanitas, κατάλληλο για ψήσιμο φαγητού στο φούρνο ή για παρασκευή γλυκών που μπαίνουν σε ψυγείο ή κατάψυξη.

Τιμή 3,14 €

Food pack αντικολλητικό χαρτί premium 50m x 38cm

Το Food pack αντικολλητικό χαρτί premium 50m x 38cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε μαγειρική σας δημιουργία! Με αυτό το υψηλής ποιότητας χαρτί, μπορείτε να μαγειρέψετε χωρίς το φόβο του κολλήματος και της αποκόλλησης. Ξεχάστε το μπερδεμένο καθάρισμα μετά το μαγείρεμα - απλά τυλίξτε το φαγητό σας σε αυτό το αντικολλητικό χαρτί και απολαύστε το γεύμα σας χωρίς αναστάτωση. Αποκτήστε το Food pack αντικολλητικό χαρτί premium της εταιρίας Foodpack τώρα και αν?
Τιμή 5,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Chupa chups αρωματικό κερί κεράσι 85gr

Το Chupa Chups αρωματικό κερί κεράσι 85gr είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και ζεστασιάς στον χώρο σας. Με το γλυκό άρωμα του κερασιού, θα δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Αφήστε το υπέροχο άρωμα του Chupa Chups να σας συνοδεύει και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.
Τιμή 1,60 €

Spark υγρό πιάτων με λεμόνι 4lt

Υγρό πιάτων με λιποδιαλυτική δράση και συμπυκνωμένη σύνθεση για πλύσιμο πιάτων και σκευών στο χέρι.

Παράγει πλούσιο αφρό και εμπεριέχει ευχάριστο άρωμα λεμόνι.

Περιέχει γλυκερίνη για απαλά χέρια. Δεν χαράζει τις επιφάνειες.

Τιμή 5,60 €

Farcom HD color βαφή μαλλιών N/B 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε μπλε απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €

Nava misty πινέλο σιλικόνης 26cm

Πινέλο επάλειψης κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας. Διαθέτει εργονομική αντιολισθητική soft touch λαβή και πρακτική οπή στην άκρη του για να το κρεμάτε. Είναι κατάλληλο για ανοξείδωτα, αλλά και για αντικολλητικά σκεύη. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων.

Τιμή 2,32 €