0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Alufix αντικολλητικό χαρτί 8m

1,11 €
Διαθεσιμότητα: 36 Σε απόθεμα

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 8m

2,40 €
Διαθεσιμότητα: 117 Σε απόθεμα

Το Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Sanitas προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο. Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά.

SANITAS ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 15μετρο

3,47 €
Διαθεσιμότητα: 107 Σε απόθεμα

Το Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Sanitas προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο. Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά.

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα

2,29 €
Διαθεσιμότητα: 1511 Σε απόθεμα

Το Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Sanitas κομμένο σε φύλλα ενός μέσου ταψιού έτοιμα για χρήση προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο.

Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά.

Cook paper αντικολλητικό χαρτί 8m x 18cm

1,13 €
Διαθεσιμότητα: 583 Σε απόθεμα
Το Cook paper αντικολλητικό χαρτί 8m x 18cm της εταιρίας Cook at Home είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Με την υψηλή ποιότητα και την αντικολλητική επίστρωση του, το Cook paper εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας δεν θα κολλήσουν στην επιφάνεια κατά το μαγείρεμα. Εύκολο στη χρήση και με δυνατότητα ανακύκλωσης, το Cook paper είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη μάγειρα και επαγγελματία σεφ. Αποκτήστε το Cook paper σήμερα και ανακαλύψτε

Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα

1,16 €
Διαθεσιμότητα: 1825 Σε απόθεμα
Το Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε μαγειρική σας δημιουργία. Με την εξαιρετική του ποιότητα, εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας δεν θα κολλήσουν στο τηγάνι, εξασφαλίζοντας έτσι τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Επιπλέον, τα 18 φύλλα προσφέρουν μακροχρόνια χρήση και αντοχή. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στο μαγείρεμα σας!

Food pack αντικολλητικό χαρτί premium 50m x 38cm

5,33 €
Διαθεσιμότητα: 559 Σε απόθεμα
Το Food pack αντικολλητικό χαρτί premium 50m x 38cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε μαγειρική σας δημιουργία! Με αυτό το υψηλής ποιότητας χαρτί, μπορείτε να μαγειρέψετε χωρίς το φόβο του κολλήματος και της αποκόλλησης. Ξεχάστε το μπερδεμένο καθάρισμα μετά το μαγείρεμα - απλά τυλίξτε το φαγητό σας σε αυτό το αντικολλητικό χαρτί και απολαύστε το γεύμα σας χωρίς αναστάτωση. Αποκτήστε το Food pack αντικολλητικό χαρτί premium της εταιρίας Foodpack τώρα και αν?

Fresh λαδόχαρτο διπλής σιλικόνης 8m

1,09 €
Διαθεσιμότητα: 389 Σε απόθεμα
Fresh λαδόχαρτο διπλής σιλικόνης 8m: Το ιδανικό εργαλείο για κάθε εργασία στην κουζίνα! Με το Fresh λαδόχαρτο διπλής σιλικόνης 8m, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για περισσότερο χρόνο και να μην ανησυχείτε για τη διαρροή λαδιού. Εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία των τροφίμων σας και είναι εύκολο στη χρήση. Αποκτήστε το Fresh λαδόχαρτο τώρα και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε μέρα!

Golden λαδόχαρτο διπλής σιλικόνης 8m

1,21 €
Διαθεσιμότητα: 491 Σε απόθεμα
Το Golden λαδόχαρτο διπλής σιλικόνης 8m είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία της μαγειρικής! Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Golden λαδόχαρτο προσφέρει απόλυτη προστασία και ευκολία στο μαγείρεμα σας. Επιλέξτε το Golden λαδόχαρτο για να απολαύσετε άριστα αποτελέσματα και να κάνετε την μαγειρική σας εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη!

Saga αντικολλητικό φύλλο 40x60cm 41gr 500τεμ

36,27 €
Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα
Το Saga αντικολλητικό φύλλο 40x60cm 41gr 500τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική ανάγκη σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Αποκτήστε το Saga αντικολλητικό φύλλο τώρα και κάντε τη μαγειρική σας ευκολότερη και πιο απολαυστική!

Saga αντικολλητικό φύλλο 50x70cm 41gr 500τεμ

54,47 €
Διαθεσιμότητα: 10 Σε απόθεμα
Το Saga αντικολλητικό φύλλο 50x70cm 41gr 500τεμ είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα μπορείτε να μαγειρεύετε χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Μην αφήνετε να σας ξεφύγει αυτή η ευκαιρία και αποκτήστε το Saga αντικολλητικό φύλλο τώρα!

Veler αντικολλητικό χαρτί σε φύλλα 38x42cm 18τεμ

0,98 €
Διαθεσιμότητα: 488 Σε απόθεμα
Το Veler αντικολλητικό χαρτί σε φύλλα 38x42cm 18τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία σεφ ή ερασιτέχνη μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Veler αντικολλητικό χαρτί θα κάνει τη μαγειρική σας ευκολότερη και πιο απολαυστική από ποτέ. Μην χάνετε χρόνο και χρήματα σε αλλαντικά, το Veler αντικολλητικό χαρτί είναι η τέλεια επιλογή για κάθε είδους μαγειρική. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγειρική σας χωρίς το άγχος του κο?

SANITAS 2 ΣΕ 1 ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ/ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ...

3,37 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Ανακαλύψτε το νέο SANITAS 2 ΣΕ 1 ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ/ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 8μέτρων! Με την απόλυτη συνδυασμό αλουμινένιου φύλλου και αντικολλητικής επίστρωσης, αυτό το προϊόν θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη. Το ανθεκτικό αλουμινόχαρτο προσφέρει αποτελεσματική προστασία και το αντικολλητικό χαρτί εξασφαλίζει εύκολη απομάκρυνση των τροφίμων. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν για την κουζίνα σας!

Vileda αντικολλητικό χαρτί 8m

3,00 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το αντικολλητικό χαρτί Vileda 8m είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με μήκος 8 μέτρων, διαθέτει υψηλή ποιότητα και απόδοση. Ξεχάστε τις ανησυχίες σας για το κολλημένο φαγητό στην κατσαρόλα σας και απολαύστε το μαγείρεμα χωρίς να ανησυχείτε. Αγοράστε το Vileda αντικολλητικό χαρτί 8m τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και αποτελεσματική.

Cook n fry αντικολλητικό χαρτί για φριτέζα αέρα...

2,29 €
Διαθεσιμότητα: 577 Σε απόθεμα
Το Cook n fry αντικολλητικό χαρτί για φριτέζα αέρα 20cm 25τεμ είναι το απόλυτο απαραίτητο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την εξαιρετική του ποιότητα και αντοχή, εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας θα είναι πάντα τέλεια ψημένα και χωρίς να κολλάνε. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μαγείρεμα χωρίς το άγχος του καθαρισμού μετά! Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τις γεύσεις σας!

Ήλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m

1,02 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Ηλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m - Το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια στην κουζίνα! Με το Ηλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m, μπορείτε να ψήσετε ό,τι θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό στο ταψί σας. Είναι απλό στη χρήση, εύκολο να κόψετε στο μέγεθος που επιθυμείτε και βοηθά στη διατήρηση της καθαριότητας της κουζίνας σας. Αποκτήστε το Ηλιος bake αντικολλητικό χαρτί 8m τώρα και απολαύστε αποτελέσματα επαγγελμα

Αντικολλητικό χαρτί για air fryer 20x4,5cm 100τεμ

2,62 €
Διαθεσιμότητα: 2798 Σε απόθεμα
Ανανεώστε την εμπειρία μαγειρέματος σας με το αντικολλητικό χαρτί για το air fryer! Με μέγεθος 20x4,5εκ και 100 τεμάχια, απολαύστε υγιεινά γεύματα χωρίς το άγχος του κολλήματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία στο μαγείρεμα!
Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας