0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Γρεβενιώτικο αλεύρι 3kg

4,05 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Με σεβασμό στην παράδοση που ξεκινάει από την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών μαλακού σιταριού και συνεχίζεται με ιδιαίτερη φροντίδα κατά την άλεση, κατά την πατροπαράδοτη συνταγή, παράγουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας το αλεύρι γρεβενιώτικο.

Το αλεύρι γρεβενιώτικο είναι κατάλληλο για κάθε χρήση όπως λαχταριστό ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, κουλουράκια, γλυκά και ότι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε με την φαντασία σας!

Χωριό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

0,74 €
Διαθεσιμότητα: 4823 Σε απόθεμα

Αυτό το αλεύρι για όλες τις χρήσεις εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Κούλα αλεύρι 3kg

3,54 €
Διαθεσιμότητα: 3942 Σε απόθεμα

Το Αλεύρι Κούλα αποκαλείται «τύπου 55%» γιατί παράγεται από το καλύτερο 55% του σίτου, από την ψίχα του σιταριού δηλαδή. Τα άλευρα του συγκεκριμένου τύπου καλούνται και άλευρα για όλες τις χρήσεις, καθώς είναι ιδανικά για την παρασκευή πλήθους αρτοσκευασμάτων, όπως ψωμί, κέικ αλμυρά ή γλυκά, φρυγανιές, σφολιάτες & πίτες κάθε τύπου.

Είναι ένα φυσικό και υγιεινό προϊόν από μαλακά σιτηρά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Γρεβενιώτικο αλεύρι 5kg

6,58 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Με σεβασμό στην παράδοση που ξεκινάει από την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών μαλακού σιταριού και συνεχίζεται με ιδιαίτερη φροντίδα κατά την άλεση, κατά την πατροπαράδοτη συνταγή, παράγουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας το αλεύρι γρεβενιώτικο.

Το αλεύρι γρεβενιώτικο είναι κατάλληλο για κάθε χρήση όπως λαχταριστό ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, κουλουράκια, γλυκά και ότι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε με την φαντασία σας!

Κούλα αλεύρι 5kg

5,76 €
Διαθεσιμότητα: 1163 Σε απόθεμα

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Κούλα, παράγεται από μαλακό σιτάρι και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη, με αποτέλεσμα η ζύμη να μην έχει τόση ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Αλλατίνη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

2,13 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Το σιτάρι είναι από τους πιο διαδεδομένους αλλά και από τους πολυτιμότερους δημητριακούς καρπούς. Αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας. Η επιλογή των κατάλληλων ποικιλιών σιταριού προσδίδει στο Αλεύρι Αλλατίνη εξαιρετική ποιότητα καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις χρήσεις.

Αλλατίνη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

3,89 €
Διαθεσιμότητα: 320 Σε απόθεμα

Το σιτάρι είναι από τους πιο διαδεδομένους αλλά και από τους πιο πολυτιμότερους δημητριακούς καρπούς. Αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας. Η επιλογή των κατάλληλων ποικιλιών σιταριού προσδίδει στο Αλεύρι Αλλατίνη εξαιρετική ποιότητα καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις χρήσεις. Από εμάς που μας εμπιστεύεστε χρόνια τώρα, για εσάς που ξέρετε να προσφέρετε φροντίδα και ζεστασιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Βοσινάκη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

1,70 €
Διαθεσιμότητα: 234 Σε απόθεμα

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Βοσινάκη, παράγεται από μαλακό σιτάρι και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη, με αποτέλεσμα η ζύμη να μην έχει τόση ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Μάννα αλεύρι χρυσό για τσουρέκια 1kg

2,16 €
Διαθεσιμότητα: 647 Σε απόθεμα

Το αλεύρι Μάννα Χρυσό κατηγορίας Μ' από Ά ποιότητας μαλακό σιτάρι είναι φτιαγμένο με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά και είναι ιδανικό για τσουρέκια, φύλλο, πίτες, κέικ, δίπλες, λουκουμάδες, κουλουράκια, τηγανίτες, σφολιάτες, κουραμπιέδες. 

Μάννα καλαμποκάλευρο 500gr

1,04 €
Διαθεσιμότητα: 412 Σε απόθεμα

Το καλαμποκάλευρο Μάννα είναι φτιαγμένο με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά είναι ιδανικό για χωριάτικο ψωμί και καλαμποκόπιτα.

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι για όλες τις...

1,65 €
Διαθεσιμότητα: 1737 Σε απόθεμα

Αλεύρι Ελληνικής άλεσης για όλες τις χρήσεις, από την καρδιά του κόκκου του σταριού, πλούσιο σε πρωτεΐνες με λευκό χρώμα. Οι ζύμες που δίνει χαρακτηρίζονται για την ελαστικότητα & το άπλωμά τους.

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι για όλες τις...

5,48 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Το εξαιρετικό μείγμα από ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο και άμυλο πατάτας, εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα σε κάθε σας δημιουργία, χωρίς ίχνος γλουτένης. Δοκιμάστε το σε ψωμί και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας!

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι για όλες τις...

4,90 €
Διαθεσιμότητα: 429 Σε απόθεμα

Αλεύρι Ελληνικής άλεσης για όλες τις χρήσεις, από την καρδιά του κόκκου του σταριού, πλούσιο σε πρωτεΐνες με λευκό χρώμα. Οι ζύμες που δίνει χαρακτηρίζονται για την ελαστικότητα & το άπλωμά τους.

Γιώτης αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

14,27 €
Διαθεσιμότητα: 33 Σε απόθεμα

Το αλεύρι ΓΙΩΤΗΣ είναι υψηλής ποιότητας, παρασκευάζεται από διαλεχτό σιτάρι, και δίνει σίγουρη επιτυχία σε κάθε είδους ζύμες, τσουρέκια, ψωμί, τάρτες, πίτες, κουλουράκια και τηγανητά.

Αλλατίνη αλεύρι ολικής άλεσης για όλες τις...

2,60 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Το Αλεύρι Αλλατίνη ολικής άλεσης παράγεται από επιλεγμένες ποικιλίες σιταριών και περιέχει όλο το θρεπτικό πλούτο του σταριού καθώς κατά την άλεση δεν έχει αφαιρεθεί το φύτρο και το πίτουρο. Για μοναδικές δημιουργίες για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι για τσουρέκι 1kg

2,19 €
Διαθεσιμότητα: 106 Σε απόθεμα

Όταν ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας και υπάρχει η πίεση και το άγχος του να πετύχει η συνταγή, χρησιμοποιείστε αλεύρι τσουρεκιού και μείνετε ήσυχοι ότι όλοι θα το απολαύσουν. Πάσχα, Χριστούγεννα ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εορταστική ή μη δημιουργήστε άφοβα νόστιμες λιχουδιές για τους αγαπημένους σας.

Το εκλεκτό αλεύρι από καλαμπόκι 1kg

1,62 €
Διαθεσιμότητα: 339 Σε απόθεμα

Το εκλεκτό αλεύρι από καλαμπόκι σε συσκευασία 1kg είναι μια υγιεινή και θρεπτική επιλογή για όσους αναζητούν εναλλακτικές μορφές αλευριού. Το αλεύρι από καλαμπόκι είναι γνωστό για το ιδιαίτερο άρωμα και τη ξεχωριστή υφή που προσφέρει στα φαγητά.

Το εκλεκτό αλεύρι ολικής άλεσης 100% 1kg

1,54 €
Διαθεσιμότητα: 260 Σε απόθεμα

Το εκλεκτό αλεύρι ολικής άλεσης 100% σε συσκευασία 1kg είναι μια υγιεινή και θρεπτική επιλογή για τη διατροφή σας. Το αλεύρι ολικής άλεσης διατηρεί όλα τα συστατικά του αλέσματος του σιταριού, περιλαμβάνοντας το κέλυφος, προσφέροντας έτσι υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα.

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

2,86 €
Διαθεσιμότητα: 195 Σε απόθεμα

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις σε συσκευασία 3x1kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κουζίνα. Αυτό το πολυχρηστικό αλεύρι καλύπτει μια ευρεία γκάμα συνταγών, από ψωμί και ζυμαρικά μέχρι γλυκά και πίτες.

Το εκλεκτό αλεύρι για τσουρέκι 1kg

1,79 €
Διαθεσιμότητα: 811 Σε απόθεμα

Το εκλεκτό αλεύρι για τσουρέκι σε συσκευασία 1kg είναι ειδικά σχεδιασμένο για την παρασκευή αυτού του παραδοσιακού γλυκού. Το αλεύρι αυτό είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε έναν αφράτο και νόστιμο τσουρέκι με την χαρακτηριστική γεύση και υφή που αγαπά ο καθένας.

Arion food αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

0,94 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Το αλεύρι Arion food είναι ιδανικό για όλες τις χρήσεις στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Έχει βάρος 1kg και προσφέρει υψηλή ποιότητα και απόδοση στις συνταγές σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ψωμιού, γλυκών, ζυμαρικών και άλλων λαχταριστών γευμάτων. Αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για κάθε σπίτι και επαγγελματική κουζίνα.

Master chef αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5kg

6,17 €
Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα

Το Master Chef αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5kg είναι ιδανικό για την παρασκευή ψωμιού, γλυκών, αλλαντικών, ζυμαρικών και άλλων αρτοσκευασμάτων. Έχει υψηλή ποιότητα και είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδανικό για όλες τις εφαρμογές στην κουζίνα και θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε λαχταριστά φαγητά με άψογο αποτέλεσμα. Απολαύστε τα μαγειρικά σας με το Master Chef αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5kg!

Μύλοι αγίου γεωργίου αλεύρι για όλες τις...

9,58 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Οι μύλοι Αγίου Γεωργίου προσφέρουν αλεύρι για όλες τις χρήσεις σε συσκευασία των 5kg. Αυτό το αλεύρι είναι κατάλληλο για την παρασκευή ψωμιού, γλυκών και άλλων αρτοσκευασμάτων. Με την υψηλή ποιότητα και τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής, τα προϊόντα των μύλων Αγίου Γεωργίου είναι ιδανικά για τη δημιουργία νόστιμων και υγιεινών γευμάτων.

Αλλατίνη αλεύρι Αγιορείτικο με αλεύρι ολικής...

3,60 €
Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα
Αποκτήστε τώρα το Αλλατίνη αλεύρι Αγιορείτικο με αλεύρι ολικής άλεσης πετρόμυλου 1kg και απολαύστε την αυθεντική γεύση και ποιότητα που προσφέρει. Μείνετε σίγουροι ότι θα εντυπωσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις νόστιμες δημιουργίες που μπορείτε να φτιάξετε με αυτό το εξαιρετικό προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση στο μαγείρεμα!

Αλλατίνη αλεύρι Ηπειρωτικά ζυμώματα για...

3,00 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Αλλατίνη αλεύρι Ηπειρωτικά ζυμώματα είναι η ιδανική επιλογή για το τέλειο χωριάτικο ψωμί και πίτες! Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση του, αυτό το προϊόν θα σας μεταφέρει αμέσως στη γεύση της Ηπείρου. Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν και απολαύστε κάθε μπουκιά με το Αλλατίνη αλεύρι Ηπειρωτικά ζυμώματα! Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία του ψωμιού που φτιάχνετε

Αλλατίνη αλεύρι Ιταλικά ζυμώματα για pizza και...

2,50 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Αλλατίνη αλεύρι Ιταλικά ζυμώματα για pizza και focaccia 1kg είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες και τραγανές πίτσες και φοκάτσια. Με αυτό το προϊόν, θα μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας ιταλικά εδέσματα στο σπίτι. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αποκτήστε το Αλλατίνη αλεύρι Ιταλικά ζυμώματα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπει

Γιώτης αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

1,73 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Γιώτης αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και αφράτα αποτελέσματα στη μαγειρική σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Γιώτης, αυτό το αλεύρι θα κάνει τις δημιουργίες σας ακόμα πιο νόστιμες και απολαυστικές. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη μαγειρική σας!

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι ολικής άλεσης από...

4,91 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Αποκτήστε τη γνήσια γεύση του αλεύρι ολικής άλεσης από δίκοκκο σιτάρι με τους Μύλους Αγίου Γεωργίου! Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρουν, αυτό το 1kg προϊόν είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη για να δημιουργήσετε υπέροχα γλυκά και ψωμιά που θα εντυπωσιάσουν!

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι σκληρό Νο1 1kg

2,47 €
Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα
Το αλεύρι Μύλοι Αγίου Γεωργίου είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και τραγανά αρτοσκευάσματα. Με την υψηλή ποιότητά του και την απαράμιλλη γεύση που προσφέρει, θα κάνει κάθε σας δημιουργία να ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία των γεύσεων στο τραπέζι σας!

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι μαλακό Νο2 1kg

2,42 €
Διαθεσιμότητα: 130 Σε απόθεμα
Αποκτήστε το μαλακό αλεύρι Νο2 1kg από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας δεξιότητες! Τέλειο για όλα τα είδη ζυμαρικών και γλυκών, αυτό το αλεύρι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε λαχταριστές συνταγές που θα ενθουσιάσουν την οικογένειά σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για γευστικές στιγμές! Αποκτήστε το τώρα!

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι για pizza 1kg

2,51 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το αλεύρι για pizza 1kg της εταιρίας Μύλοι Αγίου Γεωργίου είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε την τέλεια ζύμη για την αγαπημένη σας πίτσα. Με την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη γεύση του, αυτό το αλεύρι θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τώρα το Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι για pizza 1kg και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι ζυμωτό 1kg

2,66 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το αλεύρι ζυμωτό 1kg της εταιρίας Μύλοι Αγίου Γεωργίου είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και αφράτα ψωμιά, γλυκά και γεμιστά. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση του, θα μετατρέψει τις συνταγές σας σε απόλαυση για όλη την οικογένεια. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που κάνει η ποιότητα!

Μύλοι αγίου γεωργίου αλεύρι ζυμωτό 5kg

11,12 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του αλεύριού ζυμωτού 5kg από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή υφή του, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει σε κάθε μαγειρική περιπέτεια. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στις δημιουργίες σας!

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι καλαμποκιού 500gr

1,29 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το αλεύρι καλαμποκιού 500gr της εταιρίας Μύλοι Αγίου Γεωργίου είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε συνταγή σας. Απολαύστε τον αυθεντικό γευστικό πλούτο του καλαμποκιού σε κάθε μαγειρευτό πιάτο σας. Αποκτήστε τώρα τους Μύλους Αγίου Γεωργίου και απογειώστε τη γευστική απόλαυσή σας!

Αλλατίνη αλεύρι έξτρα δυνατό για τσουρέκι,...

3,89 €
Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα
Το Αλλατίνη αλεύρι έξτρα δυνατό είναι η ιδανική επιλογή για την παρασκευή του τέλειου τσουρεκιού, brioche και ψωμιών. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση που προσφέρει, θα κάνει τις δημιουργίες σας να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον απόλυτο γευστικό πειρασμό!

Με τον πλάστη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5kg

5,80 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το αλεύρι Με τον πλάστη είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη γεύση του, θα μετατρέψει κάθε σας δημιουργία σε απόλαυση για τους γευστικούς σας κάλυκες. Απολαύστε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και γεύσης με το αλεύρι Με τον πλάστη, και ανακαλύψτε την πραγματική σημασία της γεύσης στη ζωή σας!

Le farine polselli αλεύρι classica 5kg

11,88 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το αλεύρι classica 5kg της εταιρίας Polselli είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση του, θα μετατρέψετε κάθε μαγειρική στιγμή σε μια απολαυστική εμπειρία. Αποκτήστε το Le farine polselli αλεύρι classica 5kg τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική απόλαυση!

Le farine polselli αλεύρι vivace 5kg

12,13 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το αλεύρι vivace 5kg της εταιρίας Polselli είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητά του και την απαράμιλλη γεύση που προσφέρει, θα κάνει κάθε σας δημιουργία να ξεχωρίζει. Αποκτήστε το Le farine polselli αλεύρι vivace 5kg τώρα και απολαύστε τη μαγεία της γεύσης στο τραπέζι σας!

Le farine polselli αλεύρι super 5kg

12,13 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Le farine polselli αλεύρι super 5kg της εταιρίας Polselli είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής! Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση του, αυτό το αλεύρι θα κάνει κάθε σας δημιουργία να ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες με το Le farine polselli!
Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας