Ακρυλικοί μύλοι

Ενεργά φίλτρα

Nava acer ακρυλικός μύλος με κεραμικό αλεστή 26,5cm

Ο ακρυλικός μύλος Nava Acer είναι ένα μοντέρνο και λειτουργικό εργαλείο για την κουζίνα σας. Με το κεραμικό αλεστή, μπορείτε να αλέσετε εύκολα και γρήγορα όλα τα μπαχαρικά και τα μπαχαρικά σας, προσφέροντας έναν ακαταμάχητο γευστικό πλούτο στα πιάτα σας. Με το μοντέρνο design του και την ανθεκτική κατασκευή του, ο μύλος Nava Acer είναι ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα.
Τιμή 9,91 €

Μύλος χειροκίνητος μπαχαρικών γυάλινος λευκός 160ml

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο των μπαχαρικών με τον μύλο χειροκίνητο γυάλινο λευκό 160ml. Με το μοντέρνο design και την ευκολία στη χρήση, αυτός ο μύλος θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε γεύμα. Απολαύστε φρεσκοτριμμένα μπαχαρικά με τον αέρα της ποιότητας και της πρωτοτυπίας που μόνο ένα προϊόν από την εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει.
Τιμή 5,53 €

Μύλος χειροκίνητος μπαχαρικών γυάλινος μαύρος 160ml

Ένας κομψός μύλος μπαχαρικών που θα δώσει στην κουζίνα σας μια αίσθηση πολυτέλειας. Με την χειροκίνητη λειτουργία του, μπορείτε να απολαύσετε τη φρεσκάδα των μπαχαρικών σας με κάθε χρήση. Ο μαύρος γυάλινος σχεδιασμός του τον κάνει να ξεχωρίζει στην κουζίνα σας και θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 5,53 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού