0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Viva

Διαθεσιμότητα: 225 Σε απόθεμα

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση πορτοκάλι χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Συστατικά

Πολτός από συμπυκνωμένο πολτό πορτοκαλιού, νερό, ζάχαρη και κιτρικό οξύ (μέσο όξυνσης).

Διαθεσιμότητα: 810 Σε απόθεμα

Χυμός της εταιρείας Viva από πορτοκάλι / μήλο / καρότο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Διαθεσιμότητα: 652 Σε απόθεμα

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση κοτέιλ με πορτοκάλι, μήλο και ροδάκινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Viva χυμός με cranberry 1lt

0,72 €
Διαθεσιμότητα: 8 Σε απόθεμα

Η νέα πρόταση χυμών με την υπογραφή της Viva! Η αντιοξειδωτική δράση και ο χυμός από cranberries, ενισχύουν τον οργανισμό με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά, δημιουργώντας παράλληλα έναν απολαυστικό χυμό.

Διαθεσιμότητα: 466 Σε απόθεμα

Χυμός της εταιρείας Viva από πορτοκάλι, μήλο, ροδάκινο & βερίκοκο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Διαθεσιμότητα: 1301 Σε απόθεμα

Χυμός της εταιρείας Viva από πορτοκάλι / μήλο / καρότο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται.

Viva χυμός με μήλο 250ml

0,46 €
Διαθεσιμότητα: 657 Σε απόθεμα

Χυμός της εταιρείας Viva από μήλο το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και ιχνοστοιχεία που βοηθούν στη δημιουργία γερού σκελετού. Διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και τονώνει τον οργανισμό χωρίς να τον επιβαρύνει με λιπαρά. 

Viva χυμός star ροζ 250ml

0,46 €
Διαθεσιμότητα: 2399 Σε απόθεμα

Χυμός της εταιρείας Viva από μήλο / φράουλα / σταφύλι. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Διαθεσιμότητα: 1341 Σε απόθεμα

Χυμός της εταιρείας Viva από αχλάδι / πράσινο μήλο / ροδάκινο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται.

Διαθεσιμότητα: 2094 Σε απόθεμα

Χυμός της εταιρείας Viva από 9 φρούτα. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας