• Softex χαρτομάντηλα τσέπης 8τεμ
  • Softex χαρτομάντηλα τσέπης 8τεμ

Softex χαρτομάντηλα τσέπης 8τεμ

47698
5200251195011
1,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Marvel χαρτομάντηλα avengers 18τεμ

Τα Marvel χαρτομάντηλα Avengers 18τεμ είναι η τέλεια προσθήκη για κάθε θαυμαστή των Avengers! Με μοναδικό design που θα σας εντυπωσιάσει, αυτά τα χαρτομάντηλα θα σας συντροφεύσουν σε κάθε περισταση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια ξεχωριστή νότα στον χώρο σας!
Τιμή 2,34 €

Zewa softis χαρτομάντηλα τσέπης 4φυλλο 15τεμ

Οι τέσσερις στρώσεις από εξαιρετικά απαλό χαρτί, κάνουν το Zewa Softis το ιδανικό χαρτομάντιλο τσέπης για καθημερινή χρήση. Απαραίτητος σύμμαχος στην περίοδο των κρυολογημάτων και στις ανοιξιάτικες αλλεργίες.

Αντέχει και την πλύση σε πλυντήριο. Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,30 €

Zewa softis χαρτομάντηλα τσέπης 8τεμ

Οι τέσσερις στρώσεις από εξαιρετικά απαλό χαρτί, κάνουν το Zewa Softis το ιδανικό χαρτομάντιλο τσέπης για καθημερινή χρήση. Απαραίτητος σύμμαχος στην περίοδο των κρυολογημάτων και στις ανοιξιάτικες αλλεργίες.

Αντέχει και την πλύση σε πλυντήριο. Δερματολογικά ελεγμένα.

Σε ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Τιμή 3,48 €

Kleenex χαρτομάντηλα τσέπης allergy comfort 8τεμ

Ανακαλύψτε την άνεση και την προστασία που προσφέρουν τα Kleenex Χαρτομάντηλα Τσέπης (8τεμ.) - Allergy Comfort. Με μια μοναδική τεχνολογία που προστατεύει ενάντια στις αλλεργίες και προσφέρει μια αίσθηση μαλακότητας στο δέρμα σας, αυτά τα χαρτομάντηλα είναι ο σύμμαχός σας σε κάθε κατάσταση. Αποκτήστε τα τώρα και αισθανθείτε προστατευμένοι κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης χωρίς χλώριο spray 750ml

Το Klinex Hygiene με σύνθεση χωρίς χλώριο είναι ένα καθαριστικό γενικής χρήσης που προσφέρει υγιεινή καθαριότητα σε όλο το σπίτι, εξουδετερώνει ιούς και το 99,9% των βακτηρίων.

Τιμή 2,79 €

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό σε σκόνη 750gr

Υπερλευκαντικό σε σκόνη. Τα λευκά… ξαναζωντανεύουν πλύση με την πλύση! Το προϊόν που για πάνω από 50 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα ανανεωμένο και ενισχυμένο, για να εγγυηθεί απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά λευκά, ακόμα, και στα πιο δύσκολα. Το ΕΥΡΗΚΑ Classic νέας γενιάς, έρχεται τώρα με νέα ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεσή με ισχυρά καθαριστικά συστατικά που σε συνδυασμό με τους μοναδικούς λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο, που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Τιμή 4,98 €

Brava hot chili sauce 490gr

Η Brava hot chili sauce 490gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκρηκτική της γεύση, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα πικάντικου στις γεύσεις σας. Απολαύστε την με φαγητά όπως τα τάκος, οι πίτες ή ακόμα και σε σαλάτες για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με την Brava hot chili sauce 490gr!
Τιμή 3,55 €

Lacta κέικ brookie 132gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση του Lacta κέικ brookie 132gr και αφεθείτε στην εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή.
Τιμή 2,73 €