• Arion food χαλβάς με αμύγδαλα 2,5kg
  • Arion food χαλβάς με αμύγδαλα 2,5kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food χαλβάς με αμύγδαλα 2,5kg

Ο Arion food χαλβάς με αμύγδαλα 2,5kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με πλούσια γεύση αμυγδάλου και υψηλή ποιότητα συστατικών, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε την πλούσια γεύση του Arion food χαλβά με αμύγδαλα 2,5kg και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που σίγουρα θα σας κάνει να το αποκτήσετε ξανά και ξανά.
15812
2114116500014
19,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με crunchy φυστικοβούτυρο 200gr

Απολαύστε τον πλούσιο μακεδονικό χαλβά με τον τέλειο συνδυασμό από crunchy φυστικοβούτυρο. Με την προσεκτική παρασκευή της εταιρίας Χαΐτογλου, αυτό το προϊόν αναδεικνύει την παράδοση και τη γεύση της Μακεδονίας. Αφεθείτε σε μια απόλαυση που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,72 €

Εδέσσης χαλβάς με αμύγδαλο 2,5kg

Απολαύστε τον πλούσιο γεύση του Εδέσσης χαλβά με αμύγδαλο 2,5kg από την εταιρία Εδέσσης. Μια απολαυστική επιλογή που θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση της. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 13,35 €

Εδέσσης χαλβάς με κακάο 800gr

Ο χαλβάς Εδέσσης με κακάο συνήθως πωλείται σε συσκευασία των 800gr και προσφέρεται ως γλυκό εναλλακτικό σνακ. Ο χαλβάς αυτός προέρχεται από την περιοχή της Εδέσσας στη Μακεδονία και χαρακτηρίζεται από την πλούσια γεύση του κακάο και την κρεμώδη υφή του. Είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε με έναν καφέ ή τσάι σαν γλυκιά επιλογή.
Τιμή 4,36 €

Arion food χαλβάς με κακάο 400gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Arion food χαλβά με κακάο 400gr. Ένα νόστιμο επιδόρπιο που θα σας καταπλήξει με την ποιότητα και την αυθεντικότητά του. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με το Arion food χαλβά με κακάο 400gr.
Τιμή 2,98 €

Arion food χαλβάς με αμύγδαλα 800gr

Απολαύστε τον πλούσιο και γευστικό χαλβά με αμύγδαλα 800gr της Arion food και αφεθείτε σε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Η ποιότητα και η φρεσκάδα των υλικών θα σας ενθουσιάσουν και θα σας κάνουν να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση του!
Τιμή 6,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 20μεζ 1,3kg

Ανανεωτική δύναμη για τα ρούχα σας! Η Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 20μεζ 1,3kg προσφέρει αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Με την μοναδική της σύνθεση, αφαιρεί ακόμα και τις πιο ανθεκτικές λεκέδες και αφήνει τα ρούχα σας φρέσκα και καθαρά. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία τώρα και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!
Τιμή 6,27 €

Sanitas γάντια γενικής χρήσης medium

Γάντια γενικής χρήσης SANITAS κατάλληλα για οικιακή χρήση. Εφαρμόζουν τέλεια και δεν γλιστράνε, χαρίζοντάς σας έτσι άψογη αίσθηση αφής και απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σας κατά τη χρήση.

Τιμή 1,15 €

Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο gardenia bliss 2x650ml

Αφρόλουτρο με vegan σύνθεση και άρωμα γαρδένιας, λευκών λουλουδιών και περγαμόντο. Περιέχει Πρεβιοτικά, Αλόη για καταπραϋντική δράση και βιταμίνη Ε για αντιοξειδωτική προστασία. Χωρίς parabens.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 4,67 €

Gillette ξυραφάκια blue 2 slalom 5τεμ

Με τα ξυραφάκια μίας χρήσης Gillette Blue II Slalom, το τέλειο ξύρισμα είναι στο χέρι σας. Διαθέτουν λιπαντική ταινία Lubrastrip με αλόη, λαβή Soft Ultragrip για τέλειο έλεγχο και κινούμενη κεφαλή που προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου.

Τιμή 2,72 €