• Uniglass ποτήρι γυάλινο καντήλας 55100 10,5cl 1τεμ  - 1
  • Uniglass ποτήρι γυάλινο καντήλας 55100 10,5cl 1τεμ  - 1

Uniglass ποτήρι γυάλινο καντήλας 55100 10,5cl 1τεμ

Το Uniglass ποτήρι γυάλινο καντήλας 55100 10,5cl 1τεμ είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο τραπέζι. Με το μοναδικό και κομψό του σχεδιασμό, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη διακόσμηση του χώρου σας. Είναι η ιδανική επιλογή για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας κοκτέιλ και ποτά με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τις στιγμές χαράς και χαλάρωσης σας!
33578
3800864008717
0,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass queen σετ ποτήρια γυάλινα κρασιού 34,5cl 12τεμ 93002

Το σετ ποτήρια γυάλινα κρασιού Uniglass queen είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του κρασιού. Με μοντέρνο σχεδιασμό και χωρητικότητα 34,5cl, αυτά τα ποτήρια θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας κατά την απόλαυση του αγαπημένου σας κρασιού. Απολαύστε κάθε γουλιά με στυλ και κομψότητα με αυτά τα υπέροχα ποτήρια Uniglass queen!
Τιμή 12,99 €

Uniglass grand bar σετ ποτήρια γυάλινα νερού 22cl 12τεμ 53156

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass grand bar σετ 12 τεμαχίων είναι ο ιδανικός τρόπος για να αναβαθμίσετε την καθημερινή σας διακόσμηση. Με χωρητικότητα 22cl, αυτά τα ποτήρια προσφέρουν άνεση και στυλ σε κάθε ποτό σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και εύκολα στη χρήση καθημερινά. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε την κομψότητα σας σε κάθε σας εκδήλωση!
Τιμή 5,74 €

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα νερού 26,5cl 12τεμ 91200

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass classico σετ 12 τεμαχίων 26,5cl είναι ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας. Με κομψό και λιτό design, αναδεικνύουν το τραπέζι σας και προσθέτουν μια νότα πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και διατηρούν τη φρεσκάδα του νερού για μεγαλύτερο διάστημα. Απογειώστε την εμπειρία σας στο τραπέζι με τα ποτήρια Uniglass classico!
Τιμή 8,58 €

Uniglass pop σετ ποτήρια γυάλινα νερού 24,5cl 6τεμ 51056

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass pop σετ 6 τεμαχίων θα σας κάνουν να αισθανθείτε την πολυτέλεια κάθε φορά που πίνετε το αγαπημένο σας ρόφημα. Με μοντέρνο σχεδιασμό και χωρητικότητα 24,5cl, αυτά τα ποτήρια θα αναβαθμίσουν την καθημερινή σας εμπειρία πίσω. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 3,85 €

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα ούζου 14cl 12τεμ 95100

Το σετ ποτηριών γυάλινων ούζου της Uniglass είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Με χωρητικότητα 14cl και ποιότητα που ξεχωρίζει, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν την απόλαυση του ούζου σας ακόμα πιο απολαυστική. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας σε κάθε εκδήλωση!
Τιμή 9,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Φάρμα σάλτσα λεμονιού 380ml

Χυμός λεμονιού που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούμε σε κρέατα, ψάρια, χόρτα, όσπρια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ και οπουδήποτε θέλουμε να ενισχύσουμε τη γεύση ή την αντισηψία.

Τιμή 0,30 €

Fuze tea τσάι με ροδάκινο 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του νέου FUZE TEA ΜΑΥΡΟ σε γεύση Peach & Hibiscus. Ένα αναζωογονητικό ρόφημα που θα σας ταξιδέψει με την εξωτική γεύση του. Απολαύστε το δροσερό, μείγμα μαύρου τσαγιού με γλυκές νότες ροδάκινου και ιβίσκους, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα τροπικό νησί. Απολαύστε το σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη γεύση του καλοκαιριού.

Τιμή 0,96 €

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας 3τεμ

Το ισχυρό και ανθεκτικό σφουγγαράκι της Vileda είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές. Διαθέτει υψηλής ποιότητας φίμπρα και υδρόφιλο σπόγγο, ενώ χάρη στην αντιβακτηριδιακή επεξεργασία στη φίμπρα, προλαμβάνεται η ανάπτυξη των βακτηριδίων.

Τιμή 1,03 €

Lime σφουγγάρι μπάνιου 2τεμ

Τα σφουγγάρια μπάνιου Lime, σε συσκευασία 2 τεμαχίων, προσφέρουν μια αποτελεσματική λύση για τον καθαρισμό και τη φροντίδα του δέρματος σας κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Το Lime συνδυάζει την απαλότητα με την αποτελεσματικότητα για μια ευχάριστη εμπειρία.

Τιμή 0,85 €

Axion υγρό καθαρισμού για λίπη & λάδια με spray 750ml

Πανίσχυρο προϊόν. Χάρη στην καυστική του σύνθεση καθαρίζει εύκολα, σχεδόν χωρίς τρίψιμο, λάδια, λίπη, γράσα και όλους τους δύσκολους λεκέδες, από μεταλλικές επιφάνειες. Ενδέχεται να διαβρώσει την επιφάνεια και να έχει αναθυμιάσεις.

Τιμή 2,40 €