• Uniglass sylvia σετ ποτήρια γυάλινα νερού πολύχρωμα 6τεμ 91206d98 Uniglass - 1
  • Uniglass sylvia σετ ποτήρια γυάλινα νερού πολύχρωμα 6τεμ 91206d98 Uniglass - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUniglass

Uniglass sylvia σετ ποτήρια γυάλινα νερού πολύχρωμα 6τεμ 91206d98

Το σετ ποτήρια γυάλινα νερού Uniglass sylvia είναι η τέλεια επιλογή για να ανανεώσετε την τραπεζαρία σας. Με πολύχρωμο σχεδιασμό που ξεχωρίζει, θα προσθέσει μια μοναδική πινελιά στον χώρο σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και κομψά. Κάντε δικό σας αυτό το μοναδικό σετ ποτηριών και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα.
19249
3800864006036
6,53 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass pop σετ ποτήρια γυάλινα νερού 24,5cl 6τεμ 51056

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass pop σετ 6 τεμαχίων θα σας κάνουν να αισθανθείτε την πολυτέλεια κάθε φορά που πίνετε το αγαπημένο σας ρόφημα. Με μοντέρνο σχεδιασμό και χωρητικότητα 24,5cl, αυτά τα ποτήρια θα αναβαθμίσουν την καθημερινή σας εμπειρία πίσω. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 3,85 €

Uniglass status σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 38,5cl 12τεμ 53511

Το Uniglass status σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 38,5cl 12τεμ 53511 είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του ουίσκι. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν κάθε ποτό σας μια απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το ουίσκι!
Τιμή 23,41 €

Uniglass grand bar σετ ποτήρια γυάλινα νερού 22cl 12τεμ 53156

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass grand bar σετ 12 τεμαχίων είναι ο ιδανικός τρόπος για να αναβαθμίσετε την καθημερινή σας διακόσμηση. Με χωρητικότητα 22cl, αυτά τα ποτήρια προσφέρουν άνεση και στυλ σε κάθε ποτό σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και εύκολα στη χρήση καθημερινά. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε την κομψότητα σας σε κάθε σας εκδήλωση!
Τιμή 5,74 €

Uniglass oxford σετ ποτήρια γυάλινα νερού 33cl 12τεμ

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass Oxford 33cl είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό, αυτά τα ποτήρια θα φέρουν μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Απολαύστε το κρύο νερό σας με στιλ και κομψότητα με τα ποτήρια Uniglass Oxford!
Τιμή 20,87 €

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα νερού 24cl 12τεμ 91203

Το σετ ποτήρια γυάλινα νερού Uniglass classico 24cl 12τεμ 91203 θα φέρει μια νέα διάσταση στο τραπέζι σας. Κομψή σχεδίαση και υψηλή ποιότητα που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό και το ποτό.
Τιμή 9,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Frut up αναψυκτικό γκαζόζα 1,5lt

Το Frut Up αναψυκτικό γκαζόζα σε συσκευασία 1,5 λίτρου είναι μια δροσιστική και αφιλτράριστη επιλογή για όσους απολαμβάνουν τη γεύση της γκαζόζας. Η γκαζόζα είναι γνωστή για τη φρεσκάδα και το αφρώδες της χαρακτηριστικό, καθιστώντας την απόλαυση αυτού του αναψυκτικού μια διασκεδαστική εμπειρία.

Τιμή 0,87 €

Viva χυμός με κόκκινα φρούτα 250ml

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση κόκκινα φρούτα χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 0,45 €

Sanitas γάντια γενικής χρήσης medium

Γάντια γενικής χρήσης SANITAS κατάλληλα για οικιακή χρήση. Εφαρμόζουν τέλεια και δεν γλιστράνε, χαρίζοντάς σας έτσι άψογη αίσθηση αφής και απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σας κατά τη χρήση.

Τιμή 1,15 €

Evripos αφέψημα φασκόμηλο 10x1gr

Η φασκόμηλος της Evripos είναι η ιδανική επιλογή για ένα αρωματικό και γευστικό αφέψημα. Με τη μοναδική της γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητές της, σίγουρα θα σας κερδίσει. Απολαύστε την φασκόμηλο Evripos και απολαύστε ένα μοναδικό τσάι που θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει ενέργεια.
Τιμή 1,07 €

Trata τονοσαλάτα με κινόα 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με το αγαπημένο superfood, την κινόα, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €