• Uniglass σετ ποτήρια γυάλινα καφέ/φραπέ 29cl 3τεμ 91600 Uniglass - 1
  • Uniglass σετ ποτήρια γυάλινα καφέ/φραπέ 29cl 3τεμ 91600 Uniglass - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUniglass

Uniglass σετ ποτήρια γυάλινα καφέ/φραπέ 29cl 3τεμ 91600

Το Uniglass σετ ποτήρια γυάλινα καφέ/φραπέ 29cl 3τεμ 91600 της εταιρίας Uniglass είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα απολαυστική με αυτά τα κομψά ποτήρια που θα φωτίσουν κάθε στιγμή του καφέ σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε ένα νέο αέρα στην κουζίνα σας!
20204
3800864001659
3,95 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass ποτήρι γυάλινο καντήλας 55100 10,5cl 1τεμ

Το Uniglass ποτήρι γυάλινο καντήλας 55100 10,5cl 1τεμ είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο τραπέζι. Με το μοναδικό και κομψό του σχεδιασμό, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη διακόσμηση του χώρου σας. Είναι η ιδανική επιλογή για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας κοκτέιλ και ποτά με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τις στιγμές χαράς και χαλάρωσης σας!
Τιμή 0,48 €

Uniglass σταχτοδοχείο γυάλινο τετράγωνο 102mm 24τεμ 60075

Το Uniglass σταχτοδοχείο γυάλινο τετράγωνο 102mm 24τεμ 60075 της εταιρίας Uniglass είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του. Με τις εκλεπτυσμένες γραμμές του και την κομψή εμφάνισή του, αυτό το σταχτοδοχείο θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομμάτι για τον χώρο σας και να ξεχωρίσετε με το στυλ και την ποιότητά του.
Τιμή 21,68 €

Uniglass kyvos σετ ποτήρια γυάλινα νερού 24,5cl 6τεμ 51050

Ζωηρά χρώματα και μοντέρνος σχεδιασμός που θα δώσουν στο τραπέζι σας μια φρέσκια αίσθηση. Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass Kyvos είναι ο τέλειος συνδυασμός ανθεκτικότητας και κομψότητας. Με χωρητικότητα 24,5cl, απολαύστε τα αγαπημένα σας ροφήματα με στυλ και ποιότητα. Αποκτήστε το σετ των 6 τεμαχίων της Uniglass και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία πίνοντας νερό.
Τιμή 3,85 €

Uniglass traditional σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 20cl 12τεμ 53187

Τα γυάλινα ποτήρια ουίσκι του σετ Uniglass traditional είναι η τέλεια προσθήκη στην συλλογή σας. Με κομψό και κλασικό σχεδιασμό, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν την ώρα του ποτού σας ακόμα πιο απολαυστική. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και ιδανικά για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 6,59 €

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα νερού 26,5cl 12τεμ 91200

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass classico σετ 12 τεμαχίων 26,5cl είναι ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας. Με κομψό και λιτό design, αναδεικνύουν το τραπέζι σας και προσθέτουν μια νότα πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και διατηρούν τη φρεσκάδα του νερού για μεγαλύτερο διάστημα. Απογειώστε την εμπειρία σας στο τραπέζι με τα ποτήρια Uniglass classico!
Τιμή 8,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Elephant twisted πρέτσελς θαλασσινό αλάτι και μέλι 70gr

Η ανατρεπτική γεύση του Elephant twisted pretzel 70gr με θαλάσσιο αλάτι και μέλι θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 0,91 €

Johnson's σαμπουάν κλασικό 300ml

Το Johnson's® Baby Shampoo Χαμομήλι με υποαλλεργική σύνθεση απαλή για τα μάτια καθαρίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού και την αφήνει ενυδατωμένη και με υγιή όψη. Χωρίς χρωστικές ουσίες, parabens, φθαλικές ενώσεις, θειικά άλατα, αλκοόλη και σαπούνι. Η σύνθεση Οχι πια Δάκρυα® είναι το ίδιο απαλή για τα μάτια όπως το καθαρό νερό, προσφέροντας ξέγνοιαστες στιγμές στο μπάνιο.

Ελεγμένο από παιδίατρους και δερματολόγους.

Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες.

Τιμή 1,92 €

Sidirela σιδερόπανο cotton 140x50cm

Σιδερόπανο από την εταιρία Sidirela, για εύκολο, άνετο και πιο αποτελεσματικό σιδέρωμα χωρίς να δημιουργεί τσακίσεις στα ρούχα. Διαθέτει λάστιχο για πιο εύκολη τοποθέτηση και σωστή εφαρμογή στη σιδερώστρα.

Τιμή 3,48 €

Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 500gr

Τα Δημητριακά Δαχτυλίδια με Μέλι της Arion Food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό! Με την απαλή γεύση του μελιού να συνδυάζεται με την τραγανή υφή των δαχτυλιδιών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξυπνήσετε με χαμόγελο κάθε πρωί. Απολαύστε τη γεύση και τη θρεπτική αξία των δημητριακών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρετε στον οργανισμό σας την απαραίτητη ενέργεια για μια γεμάτη μέρα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη ?
Τιμή 2,91 €