• Flamingo τραπεζομάντηλο εμπριμέ 140x180cm
  • Flamingo τραπεζομάντηλο εμπριμέ 140x180cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFlamingo

Flamingo τραπεζομάντηλο εμπριμέ 140x180cm

Αυτό το τραπεζομάντηλο με θέμα τα φλαμίνγκο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα και έχει διαστάσεις 140x180cm. Έχει καρό σχέδιο σε πράσινες αποχρώσεις, που προσθέτει έναν φρέσκο και ζωηρό αέρα στην τραπεζαρία σας. Ιδανικό για να διακοσμήσετε το τραπέζι σας και να προστατέψετε την επιφάνειά του από τυχόν λεκέδες.
10720
5206952000319
4,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns τραπεζομάντηλο αλέκιαστο σχέδιο 7 140x180cm 39-950-1773

Με το Tns τραπεζομάντηλο αλέκιαστο σχέδιο 7 140x180cm 39-950-1773 της εταιρίας Tns, θα δώσετε έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας στον χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 4,66 €

Flamingo τραπεζομάντηλο βαμβακερό αλέκιαστο 150x150cm νο1260

Ανανεωμένο, μοντέρνο και πρωτότυπο, το βαμβακερό τραπεζομάντηλο Flamingo σε διάσταση 150x150cm είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε τον τραπεζικό σας χώρο με στυλ και κομψότητα. Η ποιότητα του υλικού του και η αλέκιαστη υφή του δημιουργούν ένα αίσθημα απαλότητας και πολυτέλειας. Απογειώστε τη φινέτσα του χώρου σας με αυτό το μοναδικό τραπεζομάντηλο Flamingo νο1260.
Τιμή 5,75 €

Lihong τσοχάκια στρόγγυλα 15x15mm 9τεμ

Τσοχάκια τα οποία θα προστατεύσουν το δάπεδο από γρατζουνιές και ζημιές κατά την καθημερινή χρήση επίπλων όπως τραπέζια και καρέκλες. Θα σας εξασφαλίσουν άνετη μετακίνηση των επίπλων σας, όποτε αυτό είναι απαραίτητο, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στη μείωση του θορύθου κάθε φορά που μετακινείτε τα έπιπλά σας. Η τσόχα που είναι κατασκευασμένα διαθέτει απαλό αλλά ανθεκτικό φινίρισμα.

Διαθέτουν αυτοκόλλητη ταινία ώστε η τοποθέτηση να γίνεται εύκολα και γρήγορα. Η κόλλα είναι πολύ ισχυρή, παρέχοντάς σας μέγιστη σταθερότητα.

Τιμή 0,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Κουβέρ σετ πιρούνι, μαχαίρι και χαρτοπετσέτα συσκευασμένο ξύλινο 16cm 50τεμ

Το ξύλινο σετ πιρούνι, μαχαίρι και χαρτοπετσέτα της εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα! Με υψηλής ποιότητας υλικά και κομψό design, αυτό το σετ θα κάνει κάθε γεύμα σας μια απόλαυση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 3,85 €

Berill καθαριστικό φούρνου 500ml

Το Berill καθαριστικό φούρνου 500ml είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του φούρνου σας. Με τη δύναμη του Berill, ο φούρνος σας θα λάμψει ξανά σαν καινούργιος. Αποχαιρετήστε τα λίπη και τις ενοχλητικές κατάλοιπες τροφής με ένα απλό βήμα. Αγοράστε το Berill καθαριστικό φούρνου 500ml τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό φούρνο σε ελάχιστο χρόνο.
Τιμή 4,82 €

Ajax υγρό καθαριστικό πατώματος boost ξίδι & λεβάντα vegan 1lt

Το Ajax υγρό καθαριστικό πατώματος boost με ξίδι & λεβάντα σε μέγεθος 1lt είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Η μοναδική σύνθεσή του με ξίδι και λεβάντα όχι μόνο απομακρύνει τους λεκέδες και τη βρωμιά, αλλά παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 1,85 €

Artio κρέμα βαλσάμικου σύκο 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου σύκο 250ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με πλούσια αρώματα και γεύσεις. Η συνδυαστική γεύση του βαλσαμικού με το σύκο θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε την κρέμα Artio σε σαλάτες, τυροκαναπέδες ή ακόμα και σε γλυκά για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αφήστε τις αισθήσεις σας να ανακαλύψουν την πλούσια γεύση και την ποιότητα της Artio κρέμας βαλσάμικου σύκου.
Τιμή 2,72 €