• Κύκλωψ fresh φαγητοδοχείο στρόγγυλο 6lt Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ fresh φαγητοδοχείο στρόγγυλο 6lt Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ fresh φαγητοδοχείο στρόγγυλο 6lt

Το Κύκλωψ fresh φαγητοδοχείο στρόγγυλο 6lt είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματία στην κουζίνα. Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να φυλάξετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν ασφαλή και χωρίς διαρροές. Αποκτήστε το Κύκλωψ fresh φαγητοδοχείο στρόγγυλο 6lt τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα στην αποθήκευση των τροφίμων σας!
17854
5202707989632
3,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Helio ferretti τσάντα γεύματος spot

Η τσάντα γεύματος Helio Ferretti Spot είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε μέρα! Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την πρακτική της λειτουργικότητα, σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα γεύματά σας με στυλ και άνεση. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και ευρύχωρη για να χωράει όλα τα αγαπημένα σας φαγητά. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Helio Ferretti Spot τσάντα γεύματος και ξεχωρίστε σε κάθε σας εμφάνιση!
Τιμή 8,03 €

Nava terrestrial ψωμιέρα ξύλινη 8x29x14,5cm

Η Nava terrestrial ψωμιέρα ξύλινη 8x29x14,5cm είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας.

Τιμή 5,29 €

Rattan κουτί αποθήκευσης με καπάκι 5lt

Ανακαλύψτε το πρακτικό και στυλάτο Rattan κουτί αποθήκευσης με καπάκι 5lt από την εταιρία Rattan. Ιδανικό για την τακτοποίηση του χώρου σας και την αποθήκευση μικρών αντικειμένων. Με το όμορφο σχεδιασμό του, θα προσθέσει μια νότα φυσικής ομορφιάς στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και τη λειτουργικότητα που προσφέρει.
Τιμή 2,78 €

Μπωλ με καπάκι οβάλ πλαστικό 341

Το μπωλ με καπάκι οβάλ πλαστικό 341 είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε σας ανάγκη. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το προϊόν θα σας διευκολύνει σε κάθε καθημερινή σας δραστηριότητα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε άμεσα τα οφέλη του!
Τιμή 3,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt

Το Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με την εκλεκτή του γεύση και την αρωματική του εμπειρία, θα κάνει τις γεύσεις σας να ξεχωρίζουν. Απολαύστε το σε σαλάτες, μαρινάδες, σάλτσες και όπου αλλού θελήσετε να προσθέσετε μια νότα πολυτέλειας στις δημιουργίες σας. Αποκτήστε το Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικά καλής γεύσης!
Τιμή 2,94 €

Hell ενεργειακό ποτό strong watermelon 250ml

Υψηλής ποιότητας συστατικά

32mg/100ml περιεκτικότητα σε καφεΐνη

Πλούσιο σε βιταμίνες Β

Άμεσο “kick”

Χωρίς συντηρητικά

Με υπέροχη καλοκαιρινή γεύση καρπούζι

Τιμή 0,63 €

Χωριό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Αυτό το αλεύρι για όλες τις χρήσεις εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 0,74 €