• Snickers σοκολάτα 40x50gr
  • Snickers σοκολάτα 40x50gr

Snickers σοκολάτα 40x50gr

50131
5900951311512
22,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Kinder σοκολάτα 8τεμ 100gr

Εκλεκτή σοκολάτα γάλακτος με γέμιση γάλακτος.

Χάρη στη μοναδική συνταγή της αποτελεί την ιδανική λιχουδιά για παιδιά, σε ατομική συσκευασία.

Τιμή 1,38 €
Roshen lacmi σοκολάτα cocoa filling & crispy wafers 90gr
Περιορισμένη προσφορά!

Roshen lacmi σοκολάτα cocoa filling & crispy wafers 90gr

Η Roshen lacmi σοκολάτα cocoa filling & crispy wafers 90gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό προϊόν που σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε ευχαρίστηση με κάθε δαγκωνιά. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας με γέμιση κακάο και τα τραγανά wafers θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Κανονική τιμή 1,49 € Τιμή 1,13 €
  • -0,36 €
  • -0,36 €

Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr

Η μπάρα Παυλίδης με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ. Με φρέσκο γιαούρτι και γεύση πορτοκαλιού, αυτή η μπάρα θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τον συνδυασμό γεύσεων και θρεπτικών συστατικών που προσφέρει αυτή η μοναδική μπάρα από την εταιρία Παυλίδης εργαστήρι.
Τιμή 1,25 €

Kinder delice γαλακτοφέτα 39gr

Η Kinder delice γαλακτοφέτα 39gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει στη γεύση της γαλακτοκομικής φέτας. Με τη μοναδική συνδυασμό γεύσεων και την τραγανή υφή του, το Kinder delice θα σας κατακτήσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σαν επιδόρπιο μετά το γεύμα ή ως σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Sidirela αντικουνουπικό βραχιόλι σπιράλ με citronella

Εντομοαπωθητικό pvc βραχιόλι εμποτισμένο με δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης,για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

  • Διάρκεια δράσης έως 7 ημέρες.
  • Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά.
  • Φορέστε το στον καρπό ή στον αστράγαλο.
Τιμή 0,58 €

Gliss σαμπουάν total repair 250ml

Το Gliss σαμπουάν total repair 250ml της εταιρίας Schwarzkopf Gliss είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να ανανεώσετε και να ενισχύσετε τα μαλλιά σας. Η ειδική του σύνθεση επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Αφήστε το Gliss σαμπουάν total repair να φροντίσει τα μαλλιά σας και να σας χαρίσει την αίσθηση της υγιεινής και της ομορφιάς κάθε μέρα.
Τιμή 2,84 €

The littlies τέμπερα 7,5ml 12 χρώματα

Ζωηρά χρώματα για ατελείωτο δημιουργικό παιχνίδι! Αποκτήστε τα 12 χρώματα της σειράς The Littles για να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης. Η μικρή τους μέγεθος τους κάνει ιδανικά για παιδιά, ενώ η ποιότητά τους εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε τη χαρά της ζωγραφικής με τα The littlies τέμπερα!
Τιμή 3,11 €