• Schogetten σοκολατάκια με γιαούρτι και φράουλα 100gr
  • Schogetten σοκολατάκια με γιαούρτι και φράουλα 100gr
  • Schogetten σοκολατάκια με γιαούρτι και φράουλα 100gr
  • Schogetten σοκολατάκια με γιαούρτι και φράουλα 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSchogetten

Schogetten σοκολατάκια με γιαούρτι και φράουλα 100gr

Τα Schogetten σοκολατάκια με γιαούρτι και φράουλα 100gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Η συνδυασμένη γεύση του γιαούρτι και της φράουλας σε συνδυασμό με την πλούσια σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τα Schogetten σοκολατάκια σήμερα και απολαύστε τη γλυκιά σας απόλαυση!
15807
4000607854705
1,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lacta κέικ brownie 150gr

Το Lacta κέικ brownie 150gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με την πλούσια γεύση του σοκολάτας και την τέλεια υφή του, αυτό το κέικ θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε στον παράδεισο. Αποκτήστε το Lacta κέικ brownie 150gr σήμερα και αφεθείτε στη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 2,92 €

ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 70gr

Η σοκολάτα γάλακτος 70gr της εταιρίας Ιον είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της γεύσης. Με την πλούσια γεύση της γάλακτος και την απαλή υφή της σοκολάτας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της γλυκιάς απόλαυσης.
Τιμή 1,88 €

Delightful σοκολατάκια διάφορα 400gr

Τα Delightful σοκολατάκια είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γλύκα της ευχαρίστησης. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει την πλούσια γεύση της σοκολάτας με την απαλή υφή, τα Delightful σοκολατάκια θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να λιώνετε σε μια θάλασσα γλυκιάς απόλαυσης. Απολαύστε τα κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γεύση που ξεχωρίζει.
Τιμή 5,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Pellito καπνιστά αμύγδαλα 140gr

Τα αμύγδαλα της εταιρίας Pellito είναι ψημένα με καπνιστή γεύση. Είναι νόστιμα και πλούσια σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Χρησιμοποιούνται στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική αλλά τρώγονται και σκέτα σαν σνακ.

Τιμή 2,80 €

Roshen sweet drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος 1kg

Οι Roshen Sweet Drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος είναι γλυκές καραμέλες με μαλακή γεύση γάλακτος και περιέχουν κρέμα γάλακτος στο κέντρο τους. Παράγονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Τιμή 5,95 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος φρεσκάδα ωκεανού 1lt

Το Klinex Hygiene Καθαριστικό Πατώματος Φρεσκάδα Ωκεανού απολυμαίνει σε βάθος χωρίς χλώριο και αφήνει υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες! Πιο συγκεκριμένα, η ειδική σύνθεσή του χωρίς χλώριο, εξουδετερώνει το 99,9% των ιών* και βακτηρίων, τις αιτίες αλλεργιών και το καθιστά ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση. Με τα Klinex Hygiene Καθαριστικά Πατώματος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαρίζετε υγιεινή καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια και έτσι, να απολαμβάνετε το σπίτι σας κάθε στιγμή ξέγνοιαστα!

Τιμή 2,00 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού