• Καπάκι για σκεύος pet οβάλ 750ml-1000ml 50τεμ
  • Καπάκι για σκεύος pet οβάλ 750ml-1000ml 50τεμ

Καπάκι για σκεύος pet οβάλ 750ml-1000ml 50τεμ

Το καπάκι για σκεύος pet οβάλ 750ml-1000ml 50τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ που χρειάζεστε για τα σκεύη σας. Με ποικίλα μεγέθη και ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα στον κλάδο!
21285
8698595980580
2,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύπελο μνημόσυνου διάφανο τυπωμένο νο112 50τεμ

Το κύπελο μνημόσυνου διάφανο τυπωμένο νο112 50τεμ της εταιρίας είναι το τέλειο δώρο για να τιμήσετε τις αγαπημένες σας μνήμες. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, με κομψό και διακριτικό σχεδιασμό, αυτό το κύπελο θα φωτίσει κάθε τραπέζι και θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε το τώρα και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.
Τιμή 2,47 €

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 500gr 50τεμ

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 500gr 50τεμ από την εταιρία Lux-Plast είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη μεταφορά των τροφίμων σας. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα του, αυτό το σκεύος θα κρατήσει τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή. Αποκτήστε τώρα το Lux-plast σκεύος pet και θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή σας!
Τιμή 2,25 €

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1250gr 50τεμ

Αναβαθμίστε την αποθήκη σας με το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1250gr 50τεμ. Ιδανικό για την αποθήκευση τροφίμων και άλλων προϊόντων, αυτό το σκεύος προσφέρει μεγάλη αντοχή και προστασία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 6,22 €

Κύπελο λευκό χωρίς καπάκι 640gr no720 50τεμ

Αποκτήστε το λευκό κύπελο χωρίς καπάκι 640gr no720 50τεμ και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία χρήσης. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αυτό το κύπελο θα σας συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στον χώρο σας μια νέα διάσταση!
Τιμή 3,47 €

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1000gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1000gr 50τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητα του υλικού του εξασφαλίζουν ότι τα τρόφιμα σας θα παραμείνουν φρέσκα και απολαυστικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Lux-plast σκεύος pet τώρα!
Τιμή 3,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα 58gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα 58gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γλυκιά απόλαυση. Με την απαλή υφή τους και την εκλεπτυσμένη γεύση της σοκολάτας, θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο από γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε τα κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γεύση των Παπαδοπούλου!
Τιμή 0,64 €

Κύκλωψ καπάκι κουζίνας decor

Το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το καπάκι Κύκλωψ προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοντέρνο design του και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, θα δώσει μια νέα αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 7,13 €

Έλμα λουκούμι με μαστίχα χίου 340gr

Ζουμερό λουκούμι με γεύση μαστίχας Χίου, φτιαγμένο με μεράκι και παραδοσιακή συνταγή από την εταιρία Έλμα. Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση της μαστίχας σε κάθε δαγκωνιά και ανακαλύψτε τη γεύση που σας ταξιδεύει σε παραδοσιακές γεύσεις. Αποκτήστε το δικό σας Έλμα λουκούμι με μαστίχα χίου 340gr τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,89 €

Knorr σάλτσα ζυμαρικών καρμπονάρα 44gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σάλτσες αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας

Τιμή 2,19 €