• Always σερβιέτες duo night 18τεμ
  • Always σερβιέτες duo night 18τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

Always σερβιέτες duo night 18τεμ

47762
8006540599310
2,91 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tampax compak ταμπόν regular 16τεμ

Τα Tampax Compak ταμπόν regular 16τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περίοδό σας. Με ειδική σχεδίαση για άνεση και προστασία, σας επιτρέπουν να αισθάνεστε φρέσκες και ασφαλείς όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει να απολαύσετε κάθε στιγμή της ζωής σας. Αποκτήστε τα Tampax Compak τώρα και αισθανθείτε πάντα εμπιστοσύνη και άνεση.
Τιμή 2,98 €

Every Day σερβιετάκια all cotton large 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια 15% μεγαλύτερα σε μήκος και πλάτος, σε σχέση με τα σερβιετάκια EveryDay Normal, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,21 €

Bodycare σερβιέτα ελαφριάς ακράτειας maxi 28τεμ

Οι σερβιέτες ελαφριάς ακράτειας είναι υγιεινοί υγροαπορροφητικοί υγιεινοί ενδιάμεσοι δίσκοι που σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια ούρων και τις μικρές απώλειες ούρων που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι δίσκοι διαθέτουν ειδικές υποαλλεργικές και ανθεκτικές επιφάνειες που παραμένουν ξηρές και αναζωογονημένες ακόμα και μετά από αναπνοή.

Τιμή 3,82 €

Always platinum ultra secure night σερβιέτες 5τεμ

Οι σερβιέτες Always platinum ultra secure night είναι η ιδανική επιλογή για τις νύχτες σας. Με την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια που προσφέρουν, θα νιώσετε άνετα και προστατευμένες καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει από τον ύπνο σας - επιλέξτε τις σερβιέτες Always platinum ultra secure night και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης.
Τιμή 1,60 €

Every Day σερβιετάκια all cotton normal 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T100

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Luxe είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 2,18 €
Carioca joy μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής λεπτοί 12τεμ Carioca - 1 Carioca joy μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής λεπτοί 12τεμ Carioca - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Carioca joy μαρκαδόροι πλενόμενοι ζωγραφικής λεπτοί 12τεμ

Οι Carioca joy μαρκαδόροι είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τη ζωγραφική. Με τη λεπτή τους μύτη, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε λεπτομερείς και εκφραστικές γραμμές που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Απολαύστε την ευκολία πλύσης τους και εξασφαλίστε μακρά διάρκεια και ανθεκτικότητα. Ανανεώστε τη συλλογή σας με τους Carioca joy μαρκαδόρους και απογειώστε την δημιουργικότητά σας!
Κανονική τιμή 1,76 € Τιμή 1,66 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Tsakmaki αναπτήρας αντιανεμικός 1τεμ

Ο αντιανεμικός αναπτήρας Tsakmaki είναι η ιδανική λύση για να μην ξαναμείνετε ποτέ χωρίς φωτιά στον αέρα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοναδικό του design, θα σας συντροφεύει παντού με ασφάλεια και στυλ. Αποκτήστε τον σήμερα και ξεχάστε τις ανεπιθύμητες σκηνές με τον ανέμο.
Τιμή 0,18 €