• Proson Emi Lady σερβιέτες super plus 14τεμ  - 1
  • Proson Emi Lady σερβιέτες super plus 14τεμ  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςProson

Proson Emi Lady σερβιέτες super plus 14τεμ

Proson. Οι σερβιέτες Proson Emi Lady super plus 14τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά την απόλυτη προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια των κρίσιμων ημερών του μήνα. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική απορροφητικότητα, οι σερβιέτες Proson Emi Lady super plus σας εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση όλη μέρα. Αποκτήστε τις τώρα και αισθανθείτε σίγουρες κάθε στιγμή!
36448
8003110256109
4,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tena discreet lady σερβιέτες ακράτειας normal 12τεμ

Οι Tena discreet lady σερβιέτες ακράτειας normal 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται άνετα και προστατευμένη κάθε στιγμή της ημέρας. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Tena, μπορείτε να είστε σίγουρες ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Αποκτήστε τις Tena discreet lady σερβιέτες τώρα και απολαύστε μια ζωή χωρίς ανησυχίες!
Τιμή 3,63 €

Always σερβιέτες duo normal 20τεμ

Το ALWAYS ULTRA DUO PACK (20τεμ.) - (NORMAL) είναι η ιδανική επιλογή για να νιώθετε προστατευμένες κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, αυτά τα προϊόντα θα σας προσφέρουν άνεση και ασφάλεια όλη μέρα. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για να απολαύσετε μια άνετη και ασφαλή εμπειρία κάθε μέρα.
Τιμή 2,82 €

Normal Clinic ταμπόν normal 16τεμ

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση και προστασία με τα Normal Clinic ταμπόν normal 16τεμ. Με εξαιρετική ποιότητα και απόλυτη ασφάλεια, αυτά τα ταμπόν θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα κάθε μέρα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για να αισθανθείτε πάντα φρέσκοι και αυτοπεποίθηση!
Τιμή 2,03 €

ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ MAXI NORMAL 9PCS (ΧΥΜΑ)

Η ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ MAXI NORMAL 9PCS (ΧΥΜΑ) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά την απόλυτη προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια των κρίσιμων ημερών του μήνα. Με την απαλή της υφή και την απορροφητικότητα που προσφέρει, θα νιώθετε πάντα φρέσκες και ασφαλείς. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας. Αγοράστε τώρα την ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ MAXI NORMAL 9PCS (ΧΥΜΑ) και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων original 5lt

Το Fairy υγρό πιάτων original 5lt είναι το ιδανικό προϊόν για το πλύσιμο των πιάτων σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με το Fairy υγρό πιάτων original 5lt!
Τιμή 15,30 €

7 Days κρουασάν με κακάο 70gr

Η πιο κλασική επιλογή για κάθε μέρα. 7DAYS Croissant με αφράτη ζύμη και πλούσια γέμιση που σε χορταίνει με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Αυτό που θες όταν πεινάς!

Τιμή 0,73 €

Κύκλωψ σέικερ βιδωτό για καλαμάκι

Το βιδωτό σέικερ για καλαμάκι είναι ένα ειδικό εργαλείο σχεδιασμένο για τον ανακατευτικό χειρισμό ροφημάτων που σερβίρονται με καλαμάκι, όπως smoothies, κοκτέιλ και άλλα ποτά που περιλαμβάνουν καλαμάκι. Το βιδωτό σέικερ για καλαμάκι συνήθως διαθέτει μια ειδική άκρη ή στόμιο που είναι συμβατό με τη διάμετρο του καλαμακιού και επιτρέπει την ανακατεύθεση και απολαυστική κατανάλωση του ποτού μέσω του καλαμακιού.

Τιμή 0,93 €