• ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ MAXI NORMAL 9PCS (ΧΥΜΑ)  - 1
  • ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ MAXI NORMAL 9PCS (ΧΥΜΑ)  - 2
  • ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ MAXI NORMAL 9PCS (ΧΥΜΑ)  - 1
  • ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ MAXI NORMAL 9PCS (ΧΥΜΑ)  - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ MAXI NORMAL 9PCS (ΧΥΜΑ)

Η ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ MAXI NORMAL 9PCS (ΧΥΜΑ) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά την απόλυτη προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια των κρίσιμων ημερών του μήνα. Με την απαλή της υφή και την απορροφητικότητα που προσφέρει, θα νιώθετε πάντα φρέσκες και ασφαλείς. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας. Αγοράστε τώρα την ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ MAXI NORMAL 9PCS (ΧΥΜΑ) και ανακαλύψτε τη διαφορά!
35986
8001841053769
1,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Every Day σερβιετάκια extra dry extra long 24τεμ

Extra μακριά σερβιετάκια, ανατομικά σχεδιασμένα, με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού, για υγιεινή φροντίδα κάθε μέρα. Με ultra απορροφητικό πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Συνδυάζουν την ενισχυμένη προστασία μίας σερβιέτας και τη διακριτικότητα που προσφέρει ένα σερβιετάκι. Κατάλληλα και για τις ημέρες πριν ή μετά την περίοδο.

Σε ατομική συσκευασία, για υγιεινή προστασία και διακριτικότητα στη μεταφορά.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,93 €

Always ultra σερβιέτες night 7τεμ

Η Always Ultra Night με φτερά συνιστάται για χρήση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, αφού προσφέρει έως και 100% προστασία, που προσαρμόζεται στο σώμα και τη ροή σας, ώστε να νιώθετε ασφάλεια σε κάθε σας κίνηση. Διαθέτουν τεχνολογία εξουδετέρωσης οσμών, σύστημα Flex & Fit, που κρατά τη σερβιέτα στη θέση της, και τζελ, που δεν επιτρέπει διαρροές.

Τιμή 1,76 €

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus super 18τεμ

Σερβιέτες με φτερά Fresh Super από την εταιρεία Every Day, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Τιμή 2,65 €

O.B. ταμπόν pro comfort super 16τεμ

Ταμπόν με Dynamic Fit™ technology για απόλυτη άνεση & αξιόπιστη προστασία.

Η τεχνολογία Dynamic Fit™ με τρισδιάστατη δομή εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος και συμβάλλει στην αποτελεσματική απορρόφηση και μεταφορά του υγρού προς το επάνω τμήμα του ταμπόν χάρη στα αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια.

Με κάλυμμα SilkTouch™ για εύκολη τοποθέτηση.

Κατάλληλo για μέρες με μέτρια έως μεγάλη ροή.

Τιμή 2,77 €
Libresse σερβιετάκια normal 32τεμ Libresse - 1 Libresse σερβιετάκια normal 32τεμ Libresse - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Libresse σερβιετάκια normal 32τεμ

Σερβιετάκια Normal από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου. Κατάλληλα για γυναικές με μέτρια ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Κανονική τιμή 1,58 € Τιμή 1,43 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Roshen fudgenta καραμελες βουτηρου 785gr,

Οι καραμέλες βουτύρου Roshen fudgenta είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας ανάγκη. Με την πλούσια γεύση του βουτύρου και την απαλή υφή του φανταστικού φαρμακευτικού σοκολάτας, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αποκτήστε τώρα τις Roshen fudgenta καραμέλες βουτύρου 785gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,07 €

EDELSTEINER ΜΠΥΡΑ ΚΟΥΤΙ 500ML

Η EDELSTEINER ΜΠΥΡΑ ΚΟΥΤΙ 500ML είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της. Με τη μοναδική συνδυαστική σύνθεσή της, αυτή η μπύρα θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε τη με φίλους σε κάθε ευκαιρία. Αποκτήστε τώρα το EDELSTEINER ΜΠΥΡΑ ΚΟΥΤΙ 500ML και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην απόλαυση μπύρας.
Τιμή 1,00 €

Endless σακούλες τροφίμων μεγάλες 50τεμ

Οι διαφανείς σακούλες τροφίμων μεγάλες μεγέθους της εταιρείας Endless σε διάσταση 28x46cm, διατηρούν τα τρόφιμα και κρατούν τις μυρωδιές μακρυά. Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Τιμή 1,24 €

Fresh box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 7,3lt 4τεμ

Το Fresh box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 7,3lt 4τεμ της εταιρίας Fresh Box είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και άνεση. Με την ανθεκτική κατασκευή του και το ευρύ καπάκι, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τώρα το Fresh box φαγητοδοχείο και απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της Fresh Box!
Τιμή 6,86 €

Endless χαρτοπετσέτες plus λευκές 30x30cm 80 φύλλα

Οι Endless χαρτοπετσέτες plus λευκές 30x30cm 80 φύλλα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και τα 80 φύλλα που προσφέρουν, θα ανταποκριθούν σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρουν.
Τιμή 0,64 €