• Always σερβιέτες maxi normal Νο1 μεμονωμένα 9τεμ
  • Always σερβιέτες maxi normal Νο1 μεμονωμένα 9τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

Always σερβιέτες maxi normal Νο1 μεμονωμένα 9τεμ

Οι Always σερβιέτες maxi normal Νο1 είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που αναζητά την προστασία και την άνεση κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Always, μπορείτε να νιώθετε σίγουρες και προστατευμένες όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τις Always σερβιέτες maxi normal Νο1 και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης προστασίας και άνεσης.
35985
8006540538227
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Always σερβιέτες duo platinum super 14τεμ

Το ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ DUO PLATINUM SUPER 14pcs είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα υγιεινής. Με την υπέροχη σχεδίαση και την απόλυτη προστασία που προσφέρει, το ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ DUO PLATINUM SUPER 14pcs θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και ασφαλείς όλη την ημέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε κάθε στιγμή της ζωής σας. Αποκτήστε το ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ DUO PLATINUM SUPER 14pcs τώρα και αναδείξτε την εσωτερική σας ομο
Τιμή 2,69 €

Proson Emi Lady σερβιέτες super 10τεμ

PROSON. Η νέα σειρά EMI LADY ΣΕΡΒΙΕΤΑ SUPER 10TEM της PROSON θα σας εντυπωσιάσει με την υψηλή ποιότητα και την απόλυτη προστασία που προσφέρει. Αποκτήστε τώρα την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης κάθε μέρα με την PROSON EMI LADY ΣΕΡΒΙΕΤΑ SUPER 10TEM. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει, επιλέξτε την PROSON για την απόλυτη προστασία και άνεση.
Τιμή 2,56 €

Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ

Τα Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ της εταιρίας Always είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεστε φρέσκια και προστατευμένη κάθε μέρα. Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη προστασία, αυτά τα σερβιετάκια θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο άνετη και ευχάριστη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ασφάλειας κάθε στιγμή της ημέρας!
Τιμή 3,79 €

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus super 10τεμ

Σερβιέτες με φτερά Fresh Super από την εταιρεία Every Day, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 10τμχ

Τιμή 1,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Coral gas φιαλάκι με βαλβίδα 230gr

Η Coral gas φιάλη με βαλβίδα 230gr είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία που χρειάζεται να εργαστεί με αερόμπαλλον ή άλλες συσκευές. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 1,60 €

Felix γατοτροφή βοδινό σε ζελέ 85gr

Η Felix γατοτροφή βοδινό σε ζελέ 85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο βοδινό και λαχταριστό ζελέ, αυτό το προϊόν θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φίλο των γατών. Προσφέρει υψηλής ποιότητας διατροφή με βιταμίνες και μέταλλα που είναι απαραίτητα για την υγεία και την ευεξία της γάτας σας. Απολαύστε την αγορά αυτού του υπέροχου προϊόντος και δείξτε στη γάτα σας ότι την αγαπάτε πραγματικά.

Τιμή 0,78 €

Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr

Πιπεριές της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

Τιμή 3,36 €