• ALWAYS ULTRA DUO PACK (20τεμ.) - (NORMAL)  - 1
  • ALWAYS ULTRA DUO PACK (20τεμ.) - (NORMAL)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

Always σερβιέτες duo normal 20τεμ

Το ALWAYS ULTRA DUO PACK (20τεμ.) - (NORMAL) είναι η ιδανική επιλογή για να νιώθετε προστατευμένες κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, αυτά τα προϊόντα θα σας προσφέρουν άνεση και ασφάλεια όλη μέρα. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για να απολαύσετε μια άνετη και ασφαλή εμπειρία κάθε μέρα.
37152
8700216171311
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Always platinum σερβιέτες normal 16τεμ

Οι σερβιέτες Always Platinum έχουν σχεδιαστεί για να είναι απαλές με την επιδερμίδα αποφεύγοντας τους ερεθισμούς.

Χάρη στο τρισδιάστατο προστατευτικό φράγμα LeakGuard προλαμβάνονται οι διαρροές από τα πλαϊνά.

Με τη τεχνολογία OdourLock οι οσμές εξουδετερώνονται αντί να καλύπτονται.

Συνιστώνται για καθημερινή χρήση, για ελαφριά έως μέτρια ροή.

Τιμή 2,69 €

Always σερβιέτες maxi normal Νο1 μεμονωμένα 9τεμ

Οι Always σερβιέτες maxi normal Νο1 είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που αναζητά την προστασία και την άνεση κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Always, μπορείτε να νιώθετε σίγουρες και προστατευμένες όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τις Always σερβιέτες maxi normal Νο1 και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης προστασίας και άνεσης.
Τιμή 1,60 €

Sani lady pants No2 medium 12τεμ

Τα νέα ελαστικά εσώρουχα Sani Lady Pants, είναι ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες με μεσαία προς βαριά μορφή ακράτειας, ώστε να προσφέρουν απορροφητικότητα, διακριτικότητα, άνεση και φιλική προστασία στο δέρμα. Με υπερ-απορροφητικό πυρήνα που κλειδώνει στο εσωτερικό μεγάλη ποσότητα υγρασίας και υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Χάρη στην ειδική τεχνολογία Odour Control στον πυρήνα και στο ελαφρύ τους άρωμα, προσφέρουν αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών. Super λεπτά και με τεχνολογία Comfi-Fit εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε κάθε κίνηση και άριστη εφαρμογή στο σώμα. Στο χρώμα του δέρματος για ακόμα μεγαλύτερη διακριτικότητα. Παράγονται στην Ελλάδα. Σε συσκευασία των 12 τεμαχίων.

Περιφέρεια Μέσης 80-120cm.

Τιμή 6,91 €

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus normal 10τεμ

Κανονικού μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark χλώριο chloroenergy με άρωμα φρεσκάδας 4lt

Το Spark χλώριο chloroenergy με άρωμα φρεσκάδας 4lt της εταιρίας Spark είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Η ισχυρή σύνθεσή του αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολύ καιρό, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τις μικρόβια. Με το Spark chloroenergy, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και δροσερό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,50 €

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 3φυλλο 10τεμ

Χαρτί υγείας της εταιρίας Anil, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,51 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto basilico genovese 190gr

BARILLA. Η σάλτσα Pesto Basilico Genovese χωρίς σκόρδο της Barilla θα σας ταξιδέψει στην γεύση της Ιταλίας με τον αυθεντικό της χαρακτήρα. Με φρέσκα φύλλα βασιλικού, παρθένο ελαιόλαδο και αρωματικά μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα συνοδεύει ιδανικά τα ζυμαρικά σας και χαρίζει μια απολαυστική γεύση σε κάθε μπουκιά. Απολαύστε την μοναδική γεύση της σάλτσας Pesto Basilico Genovese της Barilla και ανακαλύψτε τη μαγεία των ιταλικών γεύσεων στο πιάτο σας.
Τιμή 2,98 €

Endless παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό μπλε 750ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Endless, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,87 €

Tulip σακούλα απορριμμάτων ρολό 52x75cm 10τεμ

Η Tulip σακούλα απορριμμάτων ρολό 52x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό, είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με τις διαστάσεις της να την κάνουν ιδανική για κάθε χρήση, αυτή η σακούλα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τώρα τη δική σας Tulip σακούλα απορριμμάτων!
Τιμή 0,78 €