Σαπούνια - Κρεμοσάπουνα

Ενεργά φίλτρα

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία bacche di goji 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα bacche di goji σε συσκευασία των 1 λίτρου είναι μια πολυτελής επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Η φόρμουλα του συνδυάζει την αποτελεσματική καθαριστική δράση με την αναζωογονητική αίσθηση του αρώματος bacche di goji, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία καθαρισμού και φρεσκάδας.

Τιμή 1,09 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία cardamomo 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα cardamomo σε συσκευασία των 1 λίτρου αποτελεί μια πολυτελή επιλογή για την καθημερινή σας φροντίδα. Η ειδική αντλία διευκολύνει τη χρήση, προσφέροντας άνεση και βολικότητα, ενώ η φόρμουλά του είναι σχεδιασμένη για να καθαρίζει αποτελεσματικά ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα.

Τιμή 1,09 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία dolce latte 1lt

To Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Dolce Latte σε συσκευασία των 1 λίτρου προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης. Η ειδική αντλία καθιστά τη χρήση εξαιρετικά βολική, ενώ η φόρμουλά του είναι σχεδιασμένη για αποτελεσματικό καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία fresca vaniglia 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Fresca Vaniglia, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει τον πρακτικό σχεδιασμό με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και βανίλιας. Η ειδική αντλία καθιστά τη χρήση εύκολη και βολική, ενώ η φόρμουλά του προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία freschezza marina 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Freschezza Marina, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία mandorle dolci 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Mandorle Dolci, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με μια απολαυστική αίσθηση γλυκών αμυγδάλων. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,05 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία mora & muschio 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Mora & Muschio, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με ένα μοναδικό άρωμα φρούτων του δάσους και μόσχου. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία muschio bianco 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία muschio bianco 1lt είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Με το μοναδικό άρωμα muschio bianco, αφήνει το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Η βελούδινη υφή του κρεμοσάπουνου αγκαλιάζει το δέρμα σας, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 1,09 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία olio di argan 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα έλαιο argan, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με τα ευεργετικά χαρακτηριστικά του έλαιου argan. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,05 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία tropical 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα tropical, σε συσκευασία 1 λίτρου, προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία καθαρισμού. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και εύκολη, ενώ η φόρμουλα του κρεμοσάπουνου παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και αίσθηση φρεσκάδας.

Τιμή 1,09 €

Axion αφρός χεριών σοκολάτα & καρύδα 4lt

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Χρήση με ειδική συσκευή αφρού.

Καθαρίζει και αρωματίζει υπέροχα τα χέρια. Πλούσιος κρεμώδης αφρός.

Σέβεται τα χέρια λόγω των καλλυντικών συστατικών του (pH: 5,5).

Εξαιρετικά οικονομική χρήση: 1 λίτρο παράγει 330 πατήματα.

Πλούσιος, κρεμώδης αφρός.

Τιμή 3,63 €

Bolsom αφροσάπουνο 4lt

Το Bolsom αφροσάπουνο 4lt από την εταιρία Bolsom είναι η ιδανική επιλογή για καθαριότητα και φρεσκάδα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και μυρωδάτα. Αφήστε το Bolsom αφροσάπουνο να κάνει τη δουλειά του και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά!
Τιμή 6,91 €

Bubble κρεμοσάπουνο καραμέλα & βανίλια 4lt

Το Bubble κρεμοσάπουνο με άρωμα καραμέλας και βανίλιας, σε συσκευασία 4 λίτρων, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η μεγάλη συσκευασία είναι κατάλληλη για οικογενειακή χρήση και εξασφαλίζει μακρά διάρκεια.

Τιμή 2,74 €

Bubble κρεμοσάπουνο καρύδα 4lt

Το Bubble κρεμοσάπουνο με άρωμα καρύδας, σε συσκευασία 4 λίτρων, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η μεγάλη συσκευασία είναι κατάλληλη για οικογενειακή χρήση και εξασφαλίζει μακρά διάρκεια.

Τιμή 2,74 €

Dermomed κρεμοσάπουνο white musk 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,92 €

Dermomed κρεμοσάπουνο αμύγδαλο 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,92 €

Dermomed κρεμοσάπουνο ίρις 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,92 €

Dermomed κρεμοσάπουνο με αλόη & ρόδι 1lt

Η DERMOMED ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ 1000ml ALOE/POMEGRANATE είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν περιποίησης που θα σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Η σύνθεσή του με βάση το αλόη και το ρόδι αφήνει το δέρμα σας απαλό και αναζωογονημένο, ενώ η μοναδική του μυρωδιά θα σας απογειώσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια εμπειρία περιποίησης που θα σας συναρπάσει!
Τιμή 1,93 €

Dermomed κρεμοσάπουνο με αμύγδαλο & καριτέ 1lt

Η DERMOMED ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ 1000ml KARITE E MANDORLA είναι η ιδανική επιλογή για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Η σύνθεσή της με καριτέ και αμυγδαλέλαιο χαρίζει ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα σας, ενώ το μεγάλο μέγεθος της συσκευασίας την καθιστά οικονομική και πρακτική. Αποκτήστε το DERMOMED ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ τώρα και απολαύστε μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 1,93 €

Dermomed κρεμοσάπουνο πλουμέρια 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,92 €

Dettol κεμοσάπουνο no-touch αυτόματη συσκευή με ανταλλακτικό aloe vera 250ml

Η Αυτόματη Συσκευή Αντιβακτηριδιακού Κρεμοσάπουνου Dettol, ανιχνεύει αυτόματα τα χέρια σας και απελευθερώνει ακριβώς τη σωστή ποσότητα κρεμοσάπουνου.Απαλό με τα χέρια σας αλλά σκληρό με τα βακτήρια , το Dettol αντιβακτηριδιακό κρεμοσάπουνο απομακρύνει τις ακαθαρσίες και προσφέρει υγειινά καθαρά χέρια. Ο αισθητήρας αυτόματα απελευθερώνει το αντιβακτηριδιακό, ενυδατικό υγρό αμέσως μετά την τοποθέτηση των χεριών σας κάτω απο το στόμιο της συσκευής κάτι που διασφαλίζει οτι τα βακτήρια δεν έρχονται ποτέ σε επαφή με την Dettol no touch αυτόματη συσκευή κρεμοσάπουνου κάνοντας το ιδανικό για την κουζίνα ή το μπάνιο και προσφέροντας έτσι υγειϊνή στην οικογένεια και στο σπίτι σας. Με άρωμα Aloe Vera.

Η συσκευασία περιέχει μια συσκευή, ένα ανταλλακτικό κρεμοσάπουνο, και δύο AA μπαταρίες.

•Αποτελεσματικός καθαρισμός των χεριών σας

•Αντιβακτηριδιακή φόρμουλα για υγιεινά καθαρά χέρια

Ιδανικό για τη κουζίνα και το μπάνιο

•Διατηρεί τα χέρια μαλακά και ενυδατωμένα

•Δερματολογικά ελεγμένο

•Ευχάριστο άρωμα Aloe Vera.

Τιμή 13,02 €

Dettol κρεμοσάπουνο soothe ανταλλακτικό 6x750ml

Ανακαλύψτε την αίσθηση της απαλότητας και της φρεσκάδας με το Dettol κρεμοσάπουνο soothe ανταλλακτικό 6x750ml. Με τη μοναδική του σύνθεση που προσφέρει προστασία και φροντίδα, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας που διαρκεί.
Τιμή 20,99 €
  • Πακέτο

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό γκρέιπφρουτ 750ml

Αφρίζον και αρωματικό κρεμοσάπουνο Dettol με γκρέιπφρουτ για αναζωογόνηση και φρεσκάδα. Καθαρίζει βαθιά και αποτρέπει τη μετάδοση των μικροβίων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαριότητα και προστασία για ολόκληρη την οικογένειά σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας.
Τιμή 2,00 €

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό λεβάντα και εκχύλισμα σταφυλιού 750ml

Το Υγρό Κρεμοσάπουνο Dettol παρέχει στο δέρμα σας μια απαλή αίσθηση καθαριότητας . Η μοναδική σύνθεσή του για ευαίσθητες επιδερμιδες αφήνει στα χέρια σας μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης.

Τιμή 3,55 €

Dettol κρεμοσάπουνο με αντλία original 250ml

Το Dettol κρεμοσάπουνο 250ml είναι ένα απολυμαντικό και αντιβακτηριδιακό σαπούνι που προστατεύει την υγεία σας. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει το αρχικό Dettol αντισηπτικό για αποτελεσματική προστασία από τα μικρόβια. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση, αφήνει το δέρμα σας καθαρό και φρέσκο.
Τιμή 1,69 €

Dettol κρεμοσάπουνο με αντλία sensitive 250ml

Η DETTOL ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ 250ml - (SENSITIVE) είναι ένα προϊόν που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία για το δέρμα σας. Η ειδική του σύνθεση είναι κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέροντας φρεσκάδα και προστασία από τα βακτήρια. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ παράλληλα διατηρεί την υγιή υφή του. Αποκτήστε το DETTOL ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ τώρα και απολαύστε έναν πρωτοποριακό καθαρισμό που διαρκεί.
Τιμή 1,69 €

Dorothy mil κρεμοσάπουνο coconut & rum με αντλία 750ml

Το κρεμοσάπουνο DOROTHY MIL με άρωμα καρύδας και ρούμι 750ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ντους. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ το εκλεπτυσμένο άρωμά του θα σας ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία μπάνιου που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι κάθε μέρα.
Τιμή 2,32 €

Dorothy mil κρεμοσάπουνο gardena με αντλία 750ml

Το κρεμοσάπουνο Dorothy Mil με άρωμα Gardenia είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια απαλή και φρέσκια αίσθηση κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας. Η μοναδική σύνθεσή του αφήνει την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και απαλή, ενώ το άρωμα της gardenia θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ομορφιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας!
Τιμή 2,32 €

Dorothy mil κρεμοσάπουνο vanilla με αντλία 750ml

Η κρέμα σαπούνι DOROTHY MIL με άρωμα βανίλιας είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια απαλή και αρωματική εμπειρία κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας. Η αντλία των 750ml σας εξασφαλίζει πως θα έχετε πάντα εύκολη πρόσβαση σε αυτό το υπέροχο προϊόν, ενώ η πλούσια σύνθεσή του θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφήστε το άρωμα βανίλιας να σας απογειώσει και να σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα.
Τιμή 2,32 €

Dove κρεμοσάπουνο care & protect 250ml

Το Dove Κρεμοσάπουνο Υγρό με Αντλία 250ml Care&Protect είναι η ιδανική επιλογή για την προσωπική σας φροντίδα. Η μοναδική του φόρμουλα περιέχει ενυδατικά συστατικά που αφήνουν το δέρμα σας απαλό και λείο, ενώ προστατεύει την επιδερμίδα σας από την ξηρότητα. Απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Dove Κρεμοσάπουνο Υγρό με Αντλία 250ml Care&Protect.
Τιμή 1,76 €

Dove κρεμοσάπουνο cucumber 250ml

Το Dove κρεμοσάπουνο υγρό με αντλία 250ml Cucumber είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που κάνετε ντους. Η φρέσκια μυρωδιά αγγουριού θα σας αναζωογονήσει και θα σας αφήσει με αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας. Η μοναδική του φόρμουλα με υγρή κρέμα θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η αντλία θα σας διευκολύνει στη χρήση του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας καθημ?
Τιμή 1,76 €

Dove κρεμοσάπουνο fine silk 250ml

Αποκτήστε μεταξένια απαλή επιδερμίδα με το Dove κρεμοσάπουνο Fine Silk 250ml. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος θα σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και αίσθηση μεταξένιας απαλότητας. Απολαύστε την πολυτέλεια και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Dove κρεμοσάπουνο Fine Silk και αναδείξτε την ομορφιά σας κάθε μέρα.
Τιμή 1,59 €

Dove κρεμοσάπουνο go fresh cucumber 250ml

Το κρεμοσάπουνο Dove Go Fresh με αρωματικό αγγούρι έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αναζωογόνηση και ενυδάτωση στο δέρμα σας. Η μοναδική του φόρμουλα βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος, ενώ το αρωματικό άρωμα του αγγουριού αφήνει μια φρέσκια αίσθηση μετά το μπάνιο. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τιμή 1,59 €

Dove κρεμοσάπουνο nutrimento profondo 250ml

Η DOVE ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΥΓΡΟ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ 250ML NUTRIMENTO PROFONDO είναι το ιδανικό προϊόν για να φροντίσετε την επιδερμίδα σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή του προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 1,76 €

Dove κρεμοσάπουνο original 250ml

Το Dove κρεμοσάπουνο 250ml original είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Ανακαλύψτε την ποιότητα και τη φροντίδα του Dove κρεμοσάπουνου και αφήστε το να σας κάνει να νιώθετε όμορφα και φρέσκοι όλη μέρα.
Τιμή 1,57 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού