• Head & shoulders σαμπουάν men άνθρακα 360ml
  • Head & shoulders σαμπουάν men άνθρακα 360ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHead & Shoulders

Head & shoulders σαμπουάν men άνθρακα 360ml

Το Head & Shoulders Men σαμπουάν Ultra με άνθρακα 360ml είναι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να φροντίζει τα μαλλιά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μοναδική φόρμουλα με άνθρακα απομακρύνει αποτελεσματικά τα υπολείμματα και το λίπος από το τριχωτό της κεφαλής, προσφέροντας αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Αφήνει τα μαλλιά δυνατά, λαμπερά και ενυδατωμένα, ενώ προστατεύει το τριχωτό από την πρόωρη φθορά. Αποκτήστε το τώρα κ?
36212
8001090686244
3,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fructis σαμπουάν για ίσια μαλλιά με αργανέλαιο 380ml

Η Fructis σαμπουάν 380ml για ίσια μαλλιά με αργκάν είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε την εμφάνιση των μαλλιών σας. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος περιέχει φυσικά συστατικά που θα δώσουν λάμψη και υγεία στα μαλλιά σας, ενώ ταυτόχρονα θα τα ίσιανουν απαλά. Αφήστε τα μαλλιά σας να δείχνουν εντυπωσιακά και απολαύστε την αίσθηση της μαλακότητας κάθε φορά που τα αγγίζετε. Αποκτήστε το Fructis σαμπουάν τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά ?
Τιμή 3,94 €

Head & shoulders σαμπουάν φρεσκάδα λεμονιού 200ml

Ανανεωτικό, φρέσκο, εξωτικό. Το Head & Shoulders Shampoo 200ml Citrus Fresh σας προσφέρει μια αναζωογονητική εμπειρία περιποίησης μαλλιών. Η εκλεπτυσμένη φόρμουλα με αρωματικό εσπεριδοειδές άρωμα αναζωογονεί τα μαλλιά σας και το δέρμα του κεφαλιού σας, αφήνοντάς τα καθαρά, απαλά και ενυδατωμένα. Αποκτήστε μια δροσερή αίσθηση και απολαύστε ένα λαμπερό αποτέλεσμα με το Head & Shoulders Shampoo 200ml Citrus Fresh.
Τιμή 2,40 €

Elvive σαμπουάν μαλλιών purple μαλλιά με ανταύγειες, ξανθά, λευκά 200ml

Το Elvive σαμπουάν μαλλιών purple μαλλιά με ανταύγειες, ξανθά, λευκά 200ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει τη φωτεινότητα των ανταύγειών σας, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 4,56 €
Pantene σαμπουάν colour protect για βαμμένα μαλλιά 360ml Pantene σαμπουάν colour protect για βαμμένα μαλλιά 360ml
Περιορισμένη προσφορά!

Pantene σαμπουάν colour protect για βαμμένα μαλλιά 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Προστασία Χρώματος καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V και βοηθώντας στην προστασία της λάμψης του χρώματος.

Κανονική τιμή 3,63 € Τιμή 3,53 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Anitca erboristeria σαμπουάν τσουκνίδα 250ml

Το Anitca erboristeria σαμπουάν τσουκνίδα 250ml είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε φρέσκοι και αναζωογονημένοι μετά από κάθε χρήση. Η μοναδική φόρμουλα του σαμπουάν περιέχει φυσικά συστατικά όπως η τσουκνίδα που θα δώσουν λάμψη και υγεία στα μαλλιά σας. Αποκτήστε το Anitca erboristeria σαμπουάν τσουκνίδα 250ml σήμερα και απολαύστε τα οφέλη του σε κάθε πλύση.
Τιμή 2,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, τα μωρομάντηλα Agnotis θα κάνουν την αλλαγή της πάνας εύκολη και γρήγορη. Επιπλέον, η μεγάλη συσκευασία 3x50τεμ θα σας διαρκέσει για πολύ καιρό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Agnotis μωρομάντηλα.
Τιμή 2,19 €

The littlies τέμπερα 7,5ml 12 χρώματα

Ζωηρά χρώματα για ατελείωτο δημιουργικό παιχνίδι! Αποκτήστε τα 12 χρώματα της σειράς The Littles για να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης. Η μικρή τους μέγεθος τους κάνει ιδανικά για παιδιά, ενώ η ποιότητά τους εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε τη χαρά της ζωγραφικής με τα The littlies τέμπερα!
Τιμή 3,11 €

Alufix σακούλες απορριμμάτων με λαβές 64x71cm 60lt 12τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Alufix, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν πρακτικά χερούλια για εύκολο κλείσιμο και μεταφορά.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 12 σακούλες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Κίνδυνος ασφυξίας.

Μήκος: 64cm

Πλάτος: 71cm

Τιμή 0,93 €

Sdoukos fruit for snack χουρμάδες επανυδατωμένοι απύρηνοι 200gr

Οι χουρμάδες είναι καλή πηγή σιδήρου, καλίου και ασβεστίου και βέβαια φυτικών ινών, με αποτέλεσμα να βοηθούν σημαντικά όσους αντιμετωπίζουν γαστρεντερικά προβλήματα.

Τιμή 2,45 €