• Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper no2 22x29cm 3lt 20τεμ Foodpack - 1
  • Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper no2 22x29cm 3lt 20τεμ Foodpack - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFoodpack

Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper no2 22x29cm 3lt 20τεμ

Οι Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper no2 22x29cm 3lt 20τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή. Με την προσθήκη του κλειστού zipper, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας με ασφάλεια και να τα μεταφέρετε εύκολα. Η ποιότητα και η αντοχή τους είναι αξιοπιστίας Foodpack, κάνοντάς τα το ιδανικό εργαλείο για κάθε κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτές τις εξαιρετικές σακούλες τροφίμων και να διατηρήσετε
20467
5202381202225
1,23 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Giovanni σακούλες τροφίμων με zipper 26x35cm 5lt 20τεμ

Οι σακούλες τροφίμων με zipper 26x35cm 5lt της εταιρίας Giovanni είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Με την ασφαλή σφράγιση zipper, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η πρακτική διάσταση 26x35cm και η χωρητικότητα 5lt είναι ιδανική για κάθε χρήση, ενώ το πακέτο περιλαμβάνει 20 τεμάχια για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτ
Τιμή 1,37 €

Polybag σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ της εταιρίας Polybag είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και ασφαλείς για την τροφή σας. Με μέγεθος 30x40cm, προσφέρουν επαρκή χωρητικότητα για τα τρόφιμα σας. Αποκτήστε τις σήμερα και διατηρήστε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή.
Τιμή 0,51 €

Colorato σακούλες vacuum ζαγρέ 20x30cm 100τεμ

Οι Coloranto σακούλες vacuum ζαγρέ 20x30cm 100τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα και αντοχή τους τις καθιστούν ιδανικές για κάθε χρήση στο σπίτι ή στο επαγγελματικό περιβάλλον. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη του στην καθημερινότητά σας.

Τιμή 21,58 €

Foodpack σακούλες τροφίμων No1 50τεμ

Οι Foodpack σακούλες τροφίμων No1 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διατηρούν τα τρόφιμα σας φρέσκα και αναλλοίωτα. Με τις Foodpack σακούλες τροφίμων No1 50τεμ, μπορείτε να απολαμβάνετε τη διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων σας με άνεση και ασφάλεια. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 0,36 €
Foli fix σακούλες τροφίμων 6lt 30x50cm 50τεμ Foli-Fix - 1 Foli fix σακούλες τροφίμων 6lt 30x50cm 50τεμ Foli-Fix - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Foli fix σακούλες τροφίμων 6lt 30x50cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 6lt 30x50cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με το μέγεθος 30x50cm και τη χωρητικότητα 6lt, προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με άνεση. Αποκτήστε τώρα τις σακούλες Foli fix και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα στην κα?
Κανονική τιμή 0,63 € Τιμή 0,56 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Illy κάψουλες espresso decaf 10τεμ

Illy. Απολαύστε τη γεύση του πλούσιου espresso χωρίς καφεΐνη με τις κάψουλες Illy caps decaffeinato. Ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε όλη τη γεύση του καφέ χωρίς τον πειρασμό της καφεΐνης. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Illy espresso στο σπίτι σας με τις κάψουλες decaffeinato.
Τιμή 5,73 €

Spot rem fresh life υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης 4lt

Το Spot Rem Fresh Life είναι ένα υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης σε συσκευασία των 4 λίτρων. Σχεδιασμένο για να παρέχει αποτελεσματικό και άριστο καθαριστικό έχει σχήμα σύνθεσης που εξαλείφει αποτελεσματικά λεκέδες, βρωμιές και άλλα ρυπογόνα από διάφορες επιφάνειες.

Αυτό το υγρό καθαριστικό είναι κατάλληλο για γενική χρήση σε σπίτια, γραφεία, επιχειρήσεις και άλλους χώρους. Η σύνθεσή του δεν προκαλεί ζημιά στις επιφάνειες και παρέχει φρέσκο άρωμα που αφήνει τον χώρο ανανεωμένο.

Εύκολο στη χρήση, αυτό το υγρό καθαριστικό Spot Rem Fresh Life αντιμετωπίζει τη βρωμιά με αποτελεσματικότητα, παρέχοντας έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο. Η μεγάλη συσκευασία των 4 λίτρων εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης και είναι οικονομική για καθημερινή καθαριότητα.

Τιμή 10,30 €

Pino Silvestre αφρόλουτρο για άνδρες black musk 1lt

Το Pino Silvestre αφρόλουτρο για άνδρες black musk 1lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο άνδρα που επιθυμεί ένα αρρενωπό και ελκυστικό άρωμα. Η μυστηριώδης μυρωδιά του black musk θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις και αισθησιασμό. Αφεθείτε στην απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που προσφέρει αυτό το αφρόλουτρο και ανακαλύψτε την πραγματική δύναμη της ανδρικής γοητείας.
Τιμή 3,24 €

Cesar σκυλοτροφή κοτόπουλο 300gr

Η Cesar σκυλοτροφή κοτόπουλο 300gr είναι η τέλεια επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και ισορροπημένα συστατικά, αυτό το προϊόν θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό σκύλο. Προσφέρει υγιεινή διατροφή και γεύση που θα λατρέψει. Αποκτήστε την Cesar σκυλοτροφή κοτόπουλο 300gr τώρα και δείτε τον σκύλο σας να ανανεώνει την ενέργειά του και τη χαρά του κάθε μέρα!
Τιμή 2,72 €

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι & λεμόνι με αντλία 650ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή και άρωμα λεμονιού είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,36 €