• Colorato σακούλες vacuum λείες 30x40cm 100τεμ
  • Colorato σακούλες vacuum λείες 30x40cm 100τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςColorato

Colorato σακούλες vacuum λείες 30x40cm 100τεμ

Οι Coloranto σακούλες vacuum 30x40cm 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή τους, θα μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τις Coloranto σακούλες vacuum τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα και απόδοσή τους σε κάθε χρήση!

15100
5206824822049
26,28 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Polybag σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ της εταιρίας Polybag είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και ασφαλείς για την τροφή σας. Με μέγεθος 30x40cm, προσφέρουν επαρκή χωρητικότητα για τα τρόφιμα σας. Αποκτήστε τις σήμερα και διατηρήστε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή.
Τιμή 0,51 €

Μέλκα παγοκυψέλες 240 παγάκια

Οι παγοκυψέλες Μέλκα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τη διατήρηση των ποτών σας δροσερών. Η συγκεκριμένη συσκευασία περιέχει 240 παγάκια ανά κύβο, που σημαίνει ότι μπορείτε να κρατήσετε αρκετά ποτήρια γεμάτα με παγωμένα ποτά.

Τιμή 0,41 €

Endless σακούλες τροφίμων μεγάλες 50τεμ

Οι διαφανείς σακούλες τροφίμων μεγάλες μεγέθους της εταιρείας Endless σε διάσταση 28x46cm, διατηρούν τα τρόφιμα και κρατούν τις μυρωδιές μακρυά. Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Τιμή 1,24 €

Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper No3 26x35cm 5lt 20τεμ

Οι Foodpack σακούλες τροφίμων με zipper No3 26x35cm 5lt 20τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Foodpack, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και αναλλοίωτα. Αποκτήστε τώρα τις Foodpack σακούλες τροφίμων και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που σας προσφέρουν!
Τιμή 1,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Orzene beer σαμπουάν για φθαρμένα μαλλιά 400ml

Το ORZENE ΣΑΜΠΟΥΑΝ ARGAN OIL/ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ 7IN1 400ml είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σας. Με τη μοναδική του σύνθεση από Argan Oil, αυτό το σαμπουάν προσφέρει εντατική θρέψη και επανόρθωση στα φθαρμένα μαλλιά. Αποκτήστε λαμπερά, υγιή μαλλιά με μια μόνο εφαρμογή. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να ανανεώσετε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,24 €

Agros χυμός ρόδι 1lt

Χυμός της εταιρείας Agros από ρόδι το οποίο περιέχει αντιοξειδωτικά και κυρίως πολυφαινόλες σε υψηλότερα επίπεδα από όλους τους άλλους χυμούς φρούτων. Τα αντιοξειδωτικά αυτά παρέχουν καρδιοπροστατευτικά οφέλη, όπως η μείωση της LDL χοληστερόλης. 

Τιμή 1,39 €

Παπαγεωργίου μαρμελάδα ροδάκινο 420gr

Ώριμα φρούτα, με όλη τη φυσική τους γεύση, είναι αυτά που δίνουν την πάντα ξεχωριστή ποιότητα της μαρμελάδας Παπαγεωργίου από το 1926. Μαρμελάδες Extra παρασκευασμένες με την πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής, χωρίς καθόλου συντηρητικά, πλούσιες σε φρούτο και μοναδική υφή, κρατώντας την αγνότητα των συστατικών τους και το γνήσιό τους άρωμα. Αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός σύγχρονου και υγιεινού πρωινού, του πιο σημαντικού γεύματος της ημέρας, και συνοδεύουν ιδανικά το γιαούρτι ή το επιδόρπιό σας.

Τιμή 3,19 €

Ματίνα φουντούκια 160gr

Φουντούκια της εταιρείας Matina, τα οποία είναι ένα είδος ξηρού καρπού που ξεχωρίζουν για τη γλυκιά τους γεύση. Είναι πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ωφέλιμα λίπη, βιταμίνες και μέταλλα. Τα φουντούκια περιέχουν σημαντικές ποσότητες αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που προστατεύουν το σώμα μας από τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες οδηγούν σε οξειδωτικό στρες και μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση, καρκίνο και καρδιακές παθήσεις. Η κατανάλωση φουντουκιών έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει την καρδιά. Η υψηλή τους περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, κάλιο, μαγνήσιο, διαιτητικές ίνες, αντιοξειδωτικά και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Τα φουντούκια μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στη διατροφή μας αυτούσια ως ένα υγιεινό σνακ ή ως συστατικό σε πολλά πιάτα. Δεν περιέχει πρόσθετο αλάτι, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 4,24 €