Διατροφική Δήλωση
| Ανά 100g |
Ενέργεια | 1742kJ/ 415kcal |
Λιπαρά | 15,0g |
εκ των οποίων κορεσμένα | 14,0g |
Υδατάνθρακες | 59,0g |
εκ των οποίων σάκχαρα | 50g |
Πρωτεΐνες | 5,7g |
Αλάτι | 1,2g |
Συστατικά
Ζαχαρη, Κακάο αποβουτυρωμένο (10-12%), Τροποποιημένο άμυλο, Στερεά αμυλοσιρόπιου, Φυτικά έλαια πλήρως υδρογονωμένα (ελαιο καρύδας κοκό, φοινικέλαιο), Δεξτρόζη, Γαλακτωματοποιητές(μονο και δι γλυκερίδια λιπαρών οξέων, οξικοί και γαλακτικοί εστέρες των μονο-και διγλυκεριδίων των λιπαρών οξέων, εστέρες του μονο -και διακετυλο τρυγικού οξέος με μόνο και διγλυκερίδια των λιπαρων οξέων), ΓΑΛΑ άπαχο σε σκόνη, Σταθεροποιητές: καραγενάνη, ανθρακικό νάτριο, πυροφωσφορικό νάτριο, ορθοφωσφορικό νάτριο, όξινο φωσφορικό κάλιο, αλγινικό νατριο), Πρωτείνες ΓΑΛΑΚΤΟΣ, Αρωματικές ύλες, Αντιοξειδωτικό: εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλες ΣΟΓΙΑΣ.
Οδηγίες Χρήσης
Χτυπάτε στο μίξερ για 5 λεπτά το περιεχόμενο του φακέλου ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΩΤΗΣ με 600 ml (3 και 1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρύο Γάλα.
Αν θέλετε πιο πλούσια γεύση, μπορείτε να αντικαταστήσετε 90 ml Γάλα (1/2 φλιτζ. τσαγιού) με 90 ml Κρέμα Γάλακτος.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έτοιμη κρέμα όπως είναι ή να την ανακατέψετε με: • 1/2 φλιτζάνι κομματάκια φρούτων (φράουλα ή μπανάνα ή κομπόστα ροδάκινο) • 2-3 κουτ. σούπας μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού • 1/2 φλιτζάνι Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ Σοκολάτα ή Καραμέλα ή Φράουλα • 1/2 φλιτζάνι λιωμένη σοκολάτα • 1-2 κουτ. σούπας ποτό (π.χ. κονιάκ, grand marnier) • 3-4 κουτ. σούπας γιαούρτι για πιο δροσερή γεύση, ώστε να φτιάξετε το γλύκισμα της αρεσκείας σας.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. Λ. Κηφισού 130 Τ.Κ. 121 31 Αθήνα Τηλ.: 210 57 04 400 Fax: 210 57 69 101 e-mail : jotis@jotis.gr