• Arion food πατατάκια sticks με αλάτι 400gr
  • Arion food πατατάκια sticks με αλάτι 400gr
  • Arion food πατατάκια sticks με αλάτι 400gr
  • Arion food πατατάκια sticks με αλάτι 400gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food πατατάκια sticks με αλάτι 400gr

Τα Arion food πατατάκια sticks με αλάτι 400gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Με την τραγανή υφή τους και τη γεύση του αλατιού, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε σας δραστηριότητα, από τη βόλτα στην παραλία μέχρι τη βραδινή σας έξοδο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Arion food!
23790
5203159031696
3,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Master chef πατατάκια κυματιστά με αλάτι 250gr

Τα Master chef πατατάκια κυματιστά με αλάτι 250gr είναι ιδανικά για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη γευστική εμπειρία των Master chef πατατάκια!
Τιμή 2,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Riva cafe καφές φίλτρου αλεσμένος κλασικός 1kg

Απολαύστε την πλούσια γεύση του κλασικού Riva cafe καφέ φίλτρου, αλεσμένος με μεράκι και φροντίδα από την εταιρία Riva Café. Ένας απολαυστικός καφές που θα σας ταξιδέψει με την αρωματική του εμπειρία και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε τον κάθε φορά που θα τον παρασκευάζετε.
Τιμή 15,79 €
Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 320ml
Περιορισμένη προσφορά!

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με λεμόνι 320ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού. Απολαύστε την ευχάριστη εμπειρία πλύσης με το Fairy υγρό πιάτων και κάντε την καθημερινή σας δουλειά στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Κανονική τιμή 1,86 € Τιμή 1,76 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Axe αποσμητικό σώματος spray musk 150ml

Το Axe body spray musk 150ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονο άνδρα που θέλει να ξεχωρίσει. Με το μοναδικό του άρωμα μασκ, το spray αυτό θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση και ανδρικότητα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε ένα νέο επίπεδο στο στυλ και την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,43 €

Ήλιος βανίλια 5x1,5gr

Η Βανίλια, με τη θαυμάσια αρωματική γεύση της, είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιημένη αρωματική ουσία στις ζύμες, τα γλυκά, και άλλα επιδόρπια. μπισκότα, πίτες, κέικ, και όλες οι γλυκιές συνταγές απαιτούν στο μαγείρεμα βανίλια.

Τιμή 0,41 €

Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο mexicana 2x160gr

Έτοιμο γεύμα για κατανάλωση ανά πάσα στιγμή, χάρη στη συσκευασία του, εγγυάται τη διατήρηση της φρεσκάδας, της γεύσης και των θρεπτικών ιδιοτήτων τους. Δεν περιέχουν πρόσθετα συντηρητικά.

Τιμή 5,13 €