• AIM οδοντόκρεμα 0-6 ετών 75ml
  • AIM οδοντόκρεμα 0-6 ετών 75ml

AIM οδοντόκρεμα 0-6 ετών 75ml

50496
8720181501371
2,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sensodyne οδοντόκρεμα sensitivity & gum caring mint 75ml

Η Sensodyne οδοντόκρεμα sensitivity & gum caring mint 75ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια και προβλήματα με τα ούλα τους. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο και την ερεθισμένη αίσθηση, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει τα ούλα σας. Απολαύστε το δροσερό μέντα άρωμά της και αποκτήστε υγιή και δυνατά δόντια κάθε μέρα.
Τιμή 3,69 €

Colgate οδοντόκρεμα max white crystals 100ml

Η Colgate Οδοντόκρεμα 100ml Max White Crystals είναι η απόλυτη επιλογή για λαμπερά λευκά δόντια. Με τη μοναδική της φόρμουλα που περιέχει κρύσταλλους, προσφέρει αποτελέσματα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και ανακαλύψτε τη διαφορά στην πρώτη χρήση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει και αποκτήστε λαμπερά χαμόγελα με τη Colgate Max White Crystals.
Τιμή 1,69 €

AIM οδοντόκρεμα white now time correct 75ml

Η Aim White Now 75ml Time Correct οδοντόκρεμα είναι το απόλυτο μυστικό για λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Η μοναδική της φόρμουλα εξασφαλίζει άμεση λεύκανση και προστασία από την πρωτεΐνη που προκαλεί την κηλίδα των δοντιών. Αφήνει το στόμα σας φρέσκο και δροσερό για ώρες. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε με το υπέροχο χαμόγελό σας!
Τιμή 3,00 €

AIM οδοντόκρεμα white system 2x75ml

Η ΑΙΜ White System περιέχει ένα φυσικό συστατικό λεύκανσης που είναι ήπιο με το σμάλτο των δοντιών. Η σύνθεση της καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες ενώ, βοηθά στην προστασία της υγείας των δοντιών και προσφέρει αίσθηση δροσιάς που διαρκεί. Μέρα με τη μέρα αναδυκνύει ένα φυσικό υγιές, λευκότερο χαμόγελο.

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα για τη φθορά του σμάλτου, σε σύγκριση με χρήση κοινής οδοντόκρεμας που περιέχει χαλαζία. Κλινική μελέτη για την αφαίρεση οδοντικών λεκέδων που πραγματοποιήθηκε σε 76 άτομα.

Τιμή 2,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Stamos μπουγάτσα με τυρί 460gr

Η μπουγάτσα με τυρί είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που φτιάχνεται με λεπτό φύλλο και γέμιση από γλυκό τυρί. Συνήθως σερβίρεται ζεστή με ένα παγωμένο γιαούρτι στο πλάι. Η μπουγάτσα με τυρί μπορεί να είναι ένα υπέροχο πρωινό ή σνακ και μπορεί να βρεθεί σε πολλά φούρνους και αρτοποιεία στην Ελλάδα.

Τιμή 2,50 €

Kit kat δημητριακά 330gr

Τα Kit Kat δημητριακά 330gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως ένα γευστικό πρωινό ή ως ένα γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Kit Kat και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,66 €

Tns μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt

Το μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt της εταιρίας Tns είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την φρεσκάδα και την απίστευτη γεύση του. Κάθε σταγόνα νερού σε αυτό το μπουκάλι είναι γεμάτη με την αγνότητα των λουλουδιών που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρώξεων. Απολαύστε το και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με κάθε γουλιά.
Τιμή 1,11 €

Brut after shave attraction totale 100ml

Το After Shave χαρίζει προστασία μεγάλης διάρκειας και φρέσκο άρωμα. Το άρωμα του είναι ξυλώδες, ενώ συνδυάζει νότες μόσχου με αυτές των εσπεριδοειδών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα και κάνει ό,τι υπόσχεται.

Τιμή 4,18 €