• Parodontax οδοντόβουρτσα gums & teeth clean μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Parodontax οδοντόβουρτσα gums & teeth clean μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςParodontax

Parodontax οδοντόβουρτσα gums & teeth clean μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Parodontax οδοντόβουρτσα gums & teeth clean soft είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν υγιή ούλα και δόντια. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα ούλα σας, προσφέρει μια ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία καθαρισμοϔ. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης του στόματος.

35603
5054563049490
3,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sensodyne οδοντόβουρτσα sensitive μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ Sensodyne οδοντόβουρτσα sensitive μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Sensodyne οδοντόβουρτσα sensitive μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Sensodyne sensitive soft είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια σας, προσφέρει μια άνετη και αποτελεσματική καθαριότητα. Αποκτήστε τώρα την Sensodyne οδοντόβουρτσα sensitive soft και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που βουρτσίζετε τα δόντια σας.
Κανονική τιμή 1,60 € Τιμή 1,50 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Oral-b οδοντόβουρτσα 3-5 ετών σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Oral-B οδοντόβουρτσα 3-5 ετών είναι η ιδανική επιλογή για τα μικρά παιδιά που ξεκινούν την περιπέτεια της οδοντικής υγιεινής. Με μαλακές τρίχες και ειδικά σχεδιασμένη λαβή για εύκολη χρήση, η Oral-B οδοντόβουρτσα εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία των παιδικών δοντιών. Αφήστε τα παιδιά σας να ανακαλύψουν τη χαρά του βούρτσισματος με την Oral-B οδοντόβουρτσα 3-5 ετών!
Τιμή 1,69 €

AIM οδοντόβουρτσα white now antibacterial μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας AIM σε γαλάζιο χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Τιμή 2,62 €

AIM οδοντόβουρτσα vertical expert double μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Για όσους επιθυμούν μια κλασική & ευέλικτη οδοντόβουρτσα με "εξερευνητική" δράση. Οι στρογγυλεμένες ίνες και το προφίλ θυσάνων προσφέρουν καλύτερη πρόσβαση ανάμεσα στα δόντια. Επιπλέον, η "εξυπνη” επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας, είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από αυτή βακτήρια, μία από τις βασικές αιτίες της κακοσμίας του στόματος

Τιμή 2,39 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα flex junior 6+ χρονών σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα flex junior 6 χρονών είναι η ιδανική επιλογή για τα μικρά παιδιά που ανακαλύπτουν την περιπέτεια του βουρτσίσματος. Με τη μοναδική της ελαστική κεφαλή και τα απαλά χτενίσματα, προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία καθαρισμού χωρίς να τραυματίζει τα ευαίσθητα παιδικά ούλα. Αποκτήστε τώρα την Aquafresh οδοντόβουρτσα flex junior 6 χρονών και δώστε στα παιδιά σας έναν λόγο παραπάνω να χαμογελάνε κάθε μέρα!
Τιμή 1,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 1lt

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 5,75 €

Mamma greca αλάτι μεσολογγίου με σκόρδο βασιλικό βάζο με μύλο 200gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Mamma Greca αλατιού Μεσολογγίου με σκόρδο βασιλικό. Μια απόλαυση για τον ουρανίσκο σας που θα σας ταξιδέψει στη γεύση της Ελλάδας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές σας εμπειρίες!
Τιμή 3,31 €

Poco loco τορτίγια σταρένια 20cm 8τεμ 320gr

Οι Poco Loco τορτίγια σταρένια 20cm 8 τεμάχια 320gr αναφέρονται σε μια συσκευασία τορτιγιών σταρένιων με διάμετρο περίπου 20 εκατοστά, που περιλαμβάνει 8 τεμάχια με συνολικό βάρος 320 γραμμάρια. Οι τορτίγιες είναι λεπτές πίτες που συνήθως χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των περίφημων μεξικανικών τάκος.

Τιμή 3,10 €

Endless μαλακτικό fresh ροζ 3lt

Το Endless μαλακτικό 3lt παιωνία/ροζ είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και αρωματισμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των ρούχων!
Τιμή 3,40 €

Φλώρινας πορτοκαλάδα 1,5lt

Η Φλώρινα πορτοκαλάδα 1,5lt είναι ένα απολαυστικό ρόφημα που σας ταξιδεύει με τη γεύση των φρεσκοστυμένων πορτοκαλιών από τη Φλώρινα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της πορτοκαλάδας μας και αναζωογονηθείτε με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τη δική σας φιάλη 1,5lt και απολαύστε τη φυσική γεύση της Φλώρινας στο σπίτι σας!
Τιμή 0,94 €