• Oral-b οδοντόβουρτσα 3-5 ετών σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Oral-b οδοντόβουρτσα 3-5 ετών σε διάφορα χρώματα 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOral-B

Oral-b οδοντόβουρτσα 3-5 ετών σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Oral-B οδοντόβουρτσα 3-5 ετών είναι η ιδανική επιλογή για τα μικρά παιδιά που ξεκινούν την περιπέτεια της οδοντικής υγιεινής. Με μαλακές τρίχες και ειδικά σχεδιασμένη λαβή για εύκολη χρήση, η Oral-B οδοντόβουρτσα εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία των παιδικών δοντιών. Αφήστε τα παιδιά σας να ανακαλύψουν τη χαρά του βούρτσισματος με την Oral-B οδοντόβουρτσα 3-5 ετών!
24726
3014260306779
1,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Aquafresh οδοντόβουρτσα every day clean μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα everyday clean μέτρια προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και φρεσκάδα για καθημερινή χρήση. Με εργονομική λαβή και μεσαίου μεγέθους κεφάλι, η οδοντόβουρτσα αυτή εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων σας. Αποκτήστε τώρα την Aquafresh οδοντόβουρτσα everyday clean μέτρια για ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,51 €

Colgate οδοντόβουρτσα twister fresh μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Colgate Twister Fresh σε μέτρια σκληρότητα σχεδιάστηκε για να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων, ενώ παράλληλα προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας.

Τιμή 0,79 €

AIM οδοντόβουρτσα white now shany μαλακή 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα White Now Shiny μαλακή σας βοηθά να διατηρήσετε λαμπερά και λευκά δόντια. Η μαλακή της υφή προστατεύει τα ούλα σας και παρέχει άνετο βούρτσισμα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση και προσφέρει αποτελέσματα που ξεχωρίζουν.
Τιμή 2,62 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360o medium optic white σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Colgate 360o medium optic white είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει συνολική καθαριότητα της στοματικής σας υγιεινής. Η λευκή χρωματισμένη λαβή της προσφέρει στυλ και ευκολία στη χρήση, ενώ οι μεσαίες μαλακές τρίχες της βοηθούν στην αποτελεσματική καθαριότητα των δοντιϋών και των ούλων. Αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο με την οδοντόβουρτσα Colgate 360o medium optic white!

Τιμή 1,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-Plast ποτήρι μπύρας διαφανές 400ml 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Lux κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 400ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 400ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 1,62 €

Axion υγρό καθαριστικό μπάνιου για άλατα 1lt

Το Axion υγρό για άλατα 1lt της εταιρίας Axion είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τα αλατοπίεστρα σας σε άριστη κατάσταση. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα του Axion, τα άλατά σας θα λειτουργούν απροβλημάτιστα και θα διαρκούν για πολύ καιρό. Μην αφήνετε τον κίνδυνο της διάβρωσης να καταστρέψει τα αγαπημένα σας άλατα, επιλέξτε το Axion και απολαύστε ανέμελα την απόλαυση των αλατοπίεστρων σας.

Τιμή 2,11 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας power 5 φλαμίνγκο 55gr

Νέα KLINEX WC Blocks Power 5 Magic Flamingo για 5 δράσεις σε 1 χρήση! Προστατεύουν την τουαλέτα σας κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι καθώς αποτρέπουν τη συσσώρευση αλάτων και τη διατηρούν υγιεινά καθαρή. Δημιουργούν πλούσιο αφρό και προσφέρουν λάμψη και άρωμα που διαρκεί. Διαρκούν έως και 315 χρήσεις.

Τιμή 1,61 €

Μακεδονικό ξύδι special 360ml

Ξίδι της εταιρείας Μακεδονικό, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 0,35 €