• Arion food καρύδια ψίχα ανάμικτα 800gr
  • Arion food καρύδια ψίχα ανάμικτα 800gr
  • Arion food καρύδια ψίχα ανάμικτα 800gr
  • Arion food καρύδια ψίχα ανάμικτα 800gr
  • Arion food καρύδια ψίχα ανάμικτα 800gr
  • Arion food καρύδια ψίχα ανάμικτα 800gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food καρύδια ψίχα ανάμικτα 800gr

Ζουμερά και νόστιμα καρύδια ψίχα ανάμικτα 800gr από την Arion food! Απολαύστε την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία αυτού του υγιεινού σνακ, που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη γεύση τους σε κάθε σας διαλείμμα!
23707
5203159030491
18,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pellito αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα 100gr

Αμύγδαλα ψημένα της εταιρείας Pellito, τα οποία αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών και καθόλου χοληστερόλη. Είναι επίσης πολύ καλή πηγή ασβεστίου, καθώς ένα φλιτζάνι αμύγδαλα μας δίνει τόσο ασβέστιο όσο και ένα μικρό κομμάτι φέτα. Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 2,10 €

Συμεωνίδης νιφάδες βρώμης 500gr

Οι νιφάδες βρώμης είναι ένα δημοφιλές δημητριακό που παράγεται από την επεξεργασία της βρώμης. Η αναφορά "Συμεωνίδης νιφάδες βρώμης 500gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία νιφάδων βρώμης βάρους 500 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 1,20 €

Arion food καλαμπόκι σνακ 200gr

Το Arion food καλαμπόκι σνακ 200gr είναι η τέλεια λύση για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την μοναδική του γεύση και την πλούσια θρεπτική του αξία, το Arion food καλαμπόκι σνακ θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα άλλα σνακ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,50 €

Συμεωνίδης καρυδόψιχα 500gr

Τα Συμεωνίδης καρυδόψιχα 500gr είναι ο ιδανικός συνοδός για τον καφέ σας, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση τους, θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τα καρυδόψιχα Συμεωνίδης και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να τα προτιμάτε κάθε φορά.
Τιμή 8,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Axion συμπυκνωμένο πολυκαθαριστικό για δύσκολους ρύπους 750ml

Καινοτόμο προϊόν. Χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση καθαρίζει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες (μελάνια, λάδια, γράσα, αίμα, σκουριά, κρασί κλπ) ακόμα και από τις ευαίσθητες επιφάνειες (μάρμαρα, inox, ξύλα, βιομηχανικά δάπεδα κλπ).

Περιέχει ευχάριστο άρωμα και διαλύτες για να δρα γρήγορα.

Τιμή 2,50 €

Bacteril καθαριστικό για πουρί τουαλέτας 1lt

Υγρό καθαριστικό σχεδιασμένο για να εξαλείφει τις συσσωρευμένες ακαθαρσίες και να καθαρίζει, όπως επίσης και να περιορίζει τις μυρωδιές σε μπάνια και χημικές τουαλέτες. Απομακρύνει το πουρί και τα κατάλοιπα ασβεστωδών αλάτων, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για να καθαρίζετε πλακάκια και τουαλέτε.΄Εχει απολυμαντική ισχύ, χάρη στις ενώσεις τεταρτογενούς τύπου που περιέχει.

Τιμή 4,33 €

Antica erboristeria σαμπουάν με λεβάντα 250ml

Το Antica erboristeria σαμπουάν με λεβάντα 250ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που θα φρεσκάρει και θα αναζωογονήσει τα μαλλιά τους. Η λεβάντα προσφέρει μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την υγεία των μαλλιών σας. Αποκτήστε το Antica erboristeria σαμπουάν με λεβάντα τώρα και απολαύστε μαλλιά λαμπερά και υγιή!
Τιμή 2,07 €

Ομοσπονδία ρύζι γλασέ 500gr

Το ρύζι είναι μια τροφή φαινομενικά ουδέτερη πλην όμως γεμάτη θρεπτικά συστατικά και κυρίως έτοιμη να συνδυαστεί με κάθε γεύση. Χρησιμοποιήστε τα Ελληνικά Ρύζια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στις αγαπημένες σας συνταγές. Η εταιρεία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ φέρνει στο πιάτο σας όλες τις διατροφικές αξίες της γης της Μακεδονίας σε μία μεγάλη ποικιλία ρυζιών που καλλιεργούνται στη Βόρειο Ελλάδα.

Τιμή 1,14 €

Καγιά κανέλα ξύλο 50gr

Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,07 €