• Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 500gr
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 500gr
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 500gr
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 500gr
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 500gr
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 500gr

Απολαύστε τη γεύση του ηλιόσπορου ψημένου ανάλατου 500gr από την Arion food. Μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή που θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον ηλιόσπορο σε κάθε δική σας στιγμή, αφήστε τον να σας ταξιδέψει με τη γεύση και τη θρεπτική του αξία.
23696
5203159030323
4,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 200gr

Τα αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 200gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την απίστευτη γεύση και την υψηλή διατροφική αξία τους, αυτά τα αμύγδαλα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως επιδόρπιο, σνακ ή προσθέστε τα στις σαλάτες και τα γεύματά σας για μια εμπειρία γεύσης που θα σας ενθουσιάσει. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία που προσφέρου
Τιμή 4,76 €

Συμεωνίδης καρυδόψιχα 500gr

Τα Συμεωνίδης καρυδόψιχα 500gr είναι ο ιδανικός συνοδός για τον καφέ σας, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση τους, θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τα καρυδόψιχα Συμεωνίδης και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να τα προτιμάτε κάθε φορά.
Τιμή 8,64 €

Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 150gr

Τα Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 150gr αναφέρονται σε φυστίκια που έχουν ψηθεί και αλατιστεί για να δημιουργήσουν ένα νόστιμο σνακ. Τα φυστίκια αυτά είναι γνωστά για την κροκαντίλα τους και την αλμυρή γεύση που προσφέρει το αλάτι.

Τιμή 1,35 €

Sdoukos nuts for snack mix it up ανάμεικτοι ξηροί καρποί 35gr

Απολαύστε τους νόστιμους ανάμεικτους ξηρούς καρπούς Sdoukos nuts for snack mix it up! Μια ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ που θα σας κρατήσει ενεργούς και ικανοποιημένους. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και τη φρεσκάδα των καρπών και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων με το Sdoukos nuts for snack mix it up!
Τιμή 0,51 €

Pellito αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα 100gr

Αμύγδαλα ψημένα της εταιρείας Pellito, τα οποία αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών και καθόλου χοληστερόλη. Είναι επίσης πολύ καλή πηγή ασβεστίου, καθώς ένα φλιτζάνι αμύγδαλα μας δίνει τόσο ασβέστιο όσο και ένα μικρό κομμάτι φέτα. Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 2,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt

Το Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με την εκλεκτή του γεύση και την αρωματική του εμπειρία, θα κάνει τις γεύσεις σας να ξεχωρίζουν. Απολαύστε το σε σαλάτες, μαρινάδες, σάλτσες και όπου αλλού θελήσετε να προσθέσετε μια νότα πολυτέλειας στις δημιουργίες σας. Αποκτήστε το Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικά καλής γεύσης!
Τιμή 2,94 €

Ωμέγα ρεβύθια χονδρά 500gr

Πλούσια σε φώσφορο και ασβέστιο είναι από τα πιο νόστιμα όσπρια για παραδοσιακές συνταγές όπως Ρεβίθια με πράσα.Πλούσιο σε Πρωτεϊνες.

Τιμή 2,06 €

Μεμβράνη επαγγελματική χωρίς κουτί 200m x 30cm

Η μεμβράνη επαγγελματική χωρίς κουτί 200m x 30cm είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μεγάλη της διάσταση, καλύπτει με άνεση κάθε επαγγελματική ανάγκη. Η ανθεκτικότητά της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η εύκολη τοποθέτηση της θα σας εξοικονομήσει χρόνο και κόπο. Αποκτήστε τώρα την μεμβράνη που κάθε επαγγελματίας ονειρεύεται, για απρόσκοπτη εργασία και εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Τιμή 3,52 €

Miss Sandy κολώνια με λεμόνι 500ml

Η κολώνια με λεμόνι είναι ένα αρωματικό προϊόν που συνδυάζει το άρωμα της κολώνιας με τη φρεσκάδα και την ενεργητικότητα του λεμονιού. Οι κολώνιες με λεμόνι συνήθως έχουν ελαφριά και δροσερή αρωματική νότα, που μπορεί να δώσει αίσθηση φρεσκάδας και ενέργειας.

Τιμή 3,16 €