• Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 500gr
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 500gr
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 500gr
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 500gr
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 500gr
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 500gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του ηλιόσπορου ψημένου αλατισμένου της Arion food! Με την ποιότητα και τη φρεσκάδα που διακρίνουν τα προϊόντα της εταιρίας, αυτός ο ηλιόσπορος θα σας καταπλήξει με την απίστευτη γεύση του. Απολαύστε τον ως σνακ μεταξύ γευμάτων ή προσθέστε τον στις σαλάτες και τα φαγητά σας για έναν πλούσιο και υγιεινό συνδυασμό γεύσεων. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τον ηλιόσπορο Arion food και να ανακαλύψετε τη γεύση που θα
23694
5203159030309
4,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Korona choco raisins 45gr

Τα KORONA CHOCO RAISINS 45gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκού και υγιεινού! Αυτά τα σταφύλια στο εσωτερικό είναι επικαλυμμένα με την πιο πλούσια σοκολάτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με κάθε δαγκωμό θα απολαύσετε μια έκρηξη γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε ακόμα περισσότερο! Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον απόλυτο συνδυασμό γεύσης και υγείας!
Τιμή 0,64 €

Bally nuts health mix nuts ξηροί καρποί 500gr

Η Bally nuts health mix nuts περιέχει μια πλούσια ποικιλία από ξηρούς καρπούς που θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Απολαύστε τη νόστιμη γεύση και τα οφέλη για την υγεία σας με αυτό το προϊόν από την εταιρία Bally nuts.
Τιμή 7,98 €

Συμεωνίδης κάσιους αλμυρά 180gr

Κάσιους της εταιρείας Συμεωνίδης, τα οποία ανήκουν στους πιο γευστικούς αλλά και ωφέλιμους ξηρούς καρπούς, καθώς περιέχουν πληθώρα θρεπτικών στοιχείων που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Θεωρούνται φυσικά αντικαταθλιπτικά και είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά. Περιέχουν φυτικές ίνες, που βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου, προκαλούν υψηλότερο αίσθημα κορεσμού και συμβάλλουν στη βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ. Επιπλέον, διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιδιαίτερα θειαμίνη και βιταμίνη Β6, οι οποίες συμμετέχουν σε πλήθος μεταβολικών διεργασιών, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του οργανισμού, καθώς και βιταμίνη Ε με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Μια μικρή χούφτα κάσιους είναι αρκετή για να προσλάβετε σημαντική ποσότητα απαραίτητων μετάλλων και ιχνοστοιχείων, όπως φώσφορο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρο και ψευδάργυρο, ενώ τα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχουν προστατεύουν τον οργανισμό από τις αρνητικές επιπτώσεις του οξειδωτικού στρες. Τέλος, αν και είναι ιδιαίτερα πλούσια σε λιπαρά, το 66% αυτών είναι μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα λεγόμενα καλά λιπαρά, τα οποία είναι ωφέλιμα για την καρδιά, καθώς συμβάλλουν στη μείωση των τριγλυκεριδίων.

Τιμή 3,61 €

Συμεωνίδης μαύρα σπόρια ανάλατα 250gr

Τα μαύρα σπόρια ανάλατα της εταιρείας Συμεωνίδης αναφέρονται σε μια συσκευασία σπόρων βάρους 250 γραμμαρίων που δεν έχουν προστεθεί αλάτι. Τα μαύρα σπόρια μπορούν να προσφέρουν μια υγιεινή και γευστική προσθήκη σε διάφορα φαγητά και σνακ.

Τιμή 1,54 €

Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα κροκάν 500gr

Τα Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα κροκάν 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στον τομέα της διατροφής. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Arion food, αυτά τα αμύγδαλα ψίχα θα σας προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη του στην υγεία σας. Αποκτήστε τα Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφ?
Τιμή 10,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Delux λευκαντικό ενισχυτικό πλυντηρίου ρούχων 300gr

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας de Lux ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δεν συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Τιμή 0,99 €

Vellis σιδερόπανο 140x50cm

Σιδερόπανο από την εταιρία Vellis, για εύκολο, άνετο και πιο αποτελεσματικό σιδέρωμα χωρίς να δημιουργεί τσακίσεις στα ρούχα.

Διαστάσεις σιδερόπανου:

Μήκος: 140cm

Πλάτος: 50cm

Τιμή 4,19 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων fiber care 22μεζ 1,21lt 2τεμ

Το Ariel υγρό 22μεζ, 1,21lt extra fiber care 1 δώρο είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η προηγμένη φόρμουλα του Ariel εξασφαλίζει εξαιρετική περιποίηση για τα ρούχα σας, διατηρώντας τα καθαρά και φρέσκα επί μακρόν. Με την προσθήκη επιπλέον φίμπερ, τα ρούχα σας θα παραμείνουν απαλά και απαλλαγμένα από ψυχρά. Αποκτήστε το Ariel υγρό τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν!
Τιμή 13,09 €

Χαρτι υγείας επαγγελμτικό 12x450gr

Ανακαλύψτε το νέο επαγγελματικό χαρτί υγείας 12x450gr από την εταιρία μας και απολαύστε υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το χαρτί υγείας θα σας προσφέρει την απαραίτητη άνεση και πρακτικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 16,79 €