• Amaretti γκοφρετάκια mix 175gr
  • Amaretti γκοφρετάκια mix 175gr
  • Amaretti γκοφρετάκια mix 175gr
  • Amaretti γκοφρετάκια mix 175gr
  • Amaretti γκοφρετάκια mix 175gr
  • Amaretti γκοφρετάκια mix 175gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBingo

Amaretti γκοφρετάκια mix 175gr

Γκοφρετάκια με γέμιση κρέμας κακάο.

6970
5201008421438
2,78 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Aνά 100g
Ενέργεια 2209kJ/529kcal
Λιπαρά 31g
εκ των οποίων κορεσμένα 21g
Υδατάνθρακες 57g
εκ των οποίων σάκχαρα 40g
Εδώδιμές ίνες 2,1g
Πρωτεΐνες 4,5g
Αλάτι 0,16g
Συστατικά
Ζάχαρη, φυτικό λίπος (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), αλεύρι ΣΙΤΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ), αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη (4%), άπαχο ΓΑΛΑ σε σκόνη (περιέχει ΛΑΚΤΟΖΗ), ορρός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη (περιέχει ΛΑΚΤΟΖΗ), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, ΣΟΓΙΑΛΕΥΡΟ, διογκωτικό αρτοποιΐας: όξινο ανθρακικό νάτριο, αλάτι, αρωματική ύλη: βανιλίνη, άμυλο αραβοσίτου, χρωστική ουσία εναμμώνιο θειώδες καραμελόχρωμα.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ΑΥΓΟΥ, ΑΡΑΧΙΔΑΣ (ΑΡΑΠΙΚΟ ΦΙΣΤΙΚΙ), ΚΑΡΠΩΝ με ΚΕΛΥΦΟΣ, ΣΠΟΡΩΝ ΣΗΣΑΜΙΟΥ και προϊόντων ΑΥΤΩΝ.
Μπορεί να περιέχει ΘΕΙΩΔΗ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται από την εταιρεία TOTTIS-BINGO Α.Ε.Β.Ε., Νέα Λεωφ. Σπάτων 131-139, 153 44 Γέρακας Αττική, Ελλάδα - Τηλ.: 210 660 3600

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Croco sticks αλμυρά 80gr

Στικς με σουσάμι και αλάτι από την Croco, περιέχει γλούτενη και ίχνη από γάλα και σουσαμιού.

Τιμή 0,37 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίκαλης 175gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 1,60 €

Φαίδων μπισκότα 2cream γεμιστά 7x80gr

Τα Φαίδων μπισκότα 2cream γεμιστά 7x80gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή υφή τους και την εκπληκτική γεύση τους, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να το προσθέσετε στο καλάθι σας. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 8,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Ποδονάρια μιας χρήσης 50τεμ

Τα Ποδονάρια μιας χρήσης 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν την υγιεινή τους και να αισθάνονται φρέσκοι κάθε μέρα. Με υψηλή ποιότητα και άνετη εφαρμογή, αυτά τα ποδονάρια θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα και ασφαλή όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε και να ανανεώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα!
Τιμή 1,37 €

Arion food καρύδα τριμμένη αποξηραμένη 500gr

Η Arion food καρύδα τριμμένη αποξηραμένη 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απολαυστική γεύση της καρύδας και την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρει η Arion food, δεν θα μπορείτε παρά να την απολαύσετε και να την αγαπήσετε. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και ποιότητας που προσφέρει η Arion food.
Τιμή 3,38 €

Monetti bruschette παξιμαδάκια με τομάτα, ελιά και ρίγανη 70gr

Το Monetti bruschette παξιμαδάκια με τομάτα, ελιά και ρίγανη 70gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα. Απολαύστε το ως σνακ ή συνοδευτικό σε διάφορες στιγμές της ημέρας. Με φρέσκα υλικά και προσεκτική παρασκευή, οι bruschette Monetti είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε γεύση και ποιότητα σε κάθε δάγκωμα. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,22 €

ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G ESPRESSO

Οι ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G ESPRESSO είναι ο ιδανικός συνοδός για μια γευστική εμπειρία. Απολαύστε την απίστευτη γεύση του espresso χωρίς την προσθήκη ζάχαρης, για ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ που θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε τις ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G ESPRESSO τώρα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 0,89 €