• Pocky στικ μπισκότου με επικάλυψη πραλίνας αμυγδάλου 39gr
  • Pocky στικ μπισκότου με επικάλυψη πραλίνας αμυγδάλου 39gr

Pocky στικ μπισκότου με επικάλυψη πραλίνας αμυγδάλου 39gr

49619
8851019010045
1,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mr. Brownie κέικ σοκολάτας 200gr

Πλούσια, αφράτα και με την υγρασία που χρειάζεται για ένα λαχταριστό Brownie. Δοκιμάστε τα κρύα ή ζεστά. Με πραγματική Βελγική σοκολάτα.

Τιμή 3,13 €

Bevelini πουράκια φουντουκιού 400gr

Το Bevelini πουράκι φουντούκι 400gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο. Με την πλούσια γεύση του φουντουκιού και την τραγανή υφή του, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του Bevelini πουρακιού φουντουκιού 400gr!
Τιμή 3,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Κερί αποτρίχωσης πράσινο 100ml

Το κερί αποτρίχωσης πράσινο 100ml αναμένεται να είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την αποτρίχωση της επιδερμίδας. Όπως και με κάθε προϊόν αποτρίχωσης, οι λεπτομέρειες, οι οδηγίες χρήσης και οι συστατικοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το κερί και την εταιρεία.

Τιμή 1,41 €

Chupa chups xxl playlist γλειφιτζούρι 25x29gr

Το Chupa Chups XXL Playlist γλειφιτζούρι είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας! Με 25 διαφορετικές γεύσεις σε μια συσκευασία, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τη γεύση των αγαπημένων σας τραγουδιών καθώς γλειφίζετε αυτό το νόστιμο γλειφιτζούρι! Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια γευστική εμπειρία με το Chupa Chups XXL Playlist!
Τιμή 12,36 €
Arizona μαύρο τσάι ρόδι 330ml Arizona μαύρο τσάι ρόδι 330ml
Περιορισμένη προσφορά!

Arizona μαύρο τσάι ρόδι 330ml

Απολαύστε την εξωτική γεύση του Arizona μαύρου τσαγιού ρόδι 330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Αφεθείτε στη φρεσκάδα του ροδιού και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το Arizona μαύρο τσάι ρόδι 330ml τώρα και ανακαλύψτε την τέλεια αναζωογονητική απόλαυση που προσφέρει.
Κανονική τιμή 0,95 € Τιμή 0,87 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Gillette ξυραφάκια simply venus 6τεμ

Τα Gillette ξυραφάκια Simply Venus 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για μια λεία και απαλή επιδερμίδα. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση της εταιρίας Gillette, αυτά τα ξυραφάκια θα σας προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα που αναζητάτε. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με άνεση και ευκολία.
Τιμή 3,21 €