• Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr Βιολάντα - 1
  • Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr Βιολάντα - 2
  • Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr Βιολάντα - 3
  • Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr Βιολάντα - 4
  • Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr Βιολάντα - 5
  • Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr Βιολάντα - 6
  • Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr Βιολάντα - 1
  • Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr Βιολάντα - 2
  • Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr Βιολάντα - 3
  • Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr Βιολάντα - 4
  • Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr Βιολάντα - 5
  • Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr Βιολάντα - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΒιολάντα

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα κακάο βρώμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της βρώμης, με γευστική κρέμα βανίλιας υψηλής διατροφικής αξίας, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ.

1051
5200100940038
1,94 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Κρέμα με γεύση βανίλιας 30% [ζάχαρη, φυτικό έλαια : ελαιοφοίνικα, γάλα πλήρες σε σκόνη 11%, αρωματική ύλη: βανίλια 0,08%], αλεύρι σίτου, φυτικό έλαιο (ελαιοφοίνικα), αλεύρι βρώμης 14 %, φυτικά έλαια (ελαιοφοίνικα, ηλίανθου, γαλακτωματοποπιητής: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, νερό, αλάτι), ζάχαρη, καστανή ζάχαρη, μέλι, μαύρο κακάο σε σκόνη 4%, πίτυρο βρώμης 3%, νιφάδες βρώμης 2%, καρύδα, διογκωτικά αρτοποιίας (διττανθρακική σόδα, διττανθρακικό αμμώνιο), αλάτι, αρωματικές ύλες. Μπορεί να περιέχει ίχνη από γάλα, αυγά, σόγια, φιστίκια αράπικα και άλλους ξηρούς καρπούς.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά banana split 230gr

Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς.

Τιμή 0,81 €

Elte crackers μεσογειακά με παρμεζάνα 105gr

Οι Elte crackers μεσογειακά με παρμεζάνα 105gr της εταιρίας Elite είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα λαχταριστό σνακ σε κάθε σας περίσταση. Με την πλούσια γεύση της παρμεζάνας και την τραγανή υφή των crackers, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γεύμα. Αποκτήστε τα Elte crackers της Elite σήμερα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,66 €

Milka μπισκότα σάντουιτς με σοκολάτα 260gr

Τα Milka μπισκότα σάντουιτς με σοκολάτα 260gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με την απαλή σοκολάτα Milka στο εσωτερικό τους και την τραγανή υφή τους, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να είστε σε ένα γλυκό όνειρο. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δε θα ξεχάσετε!
Τιμή 2,13 €

Παπαδοπούλου μπισκότα digestive με μαύρη σοκολάτα 67gr

Απολαύστε την τέλεια ένωση γεύσεων με τα Παπαδοπούλου μπισκότα digestive με μαύρη σοκολάτα 67gr. Ένα απολαυστικό συνδυασμό απαλής σοκολάτας και τραγανής μπισκότου που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε τη γεύση τους να σας κατακτήσει!
Τιμή 0,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Tsakmaki σπίρτα ασφαλείας 1τεμ

Τα "σπίρτα ασφαλείας" είναι μια ειδική μορφή σπιρτόκουτου που χρησιμοποιείται για ανάφλεξη με ασφάλεια. Αυτά τα σπιρτόκουτα προορίζονται κυρίως για εφαρμογές που απαιτούν αυξημένη ασφάλεια και προστασία από την ανάφλεξη του φωτιάς.

Τιμή 0,05 €

Fini ζελεδάκια fruit attack 100gr

Τα Fini ζελεδάκια fruit attack 100gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο χρώματα και αρώματα φρούτων. Απολαύστε την εκρηκτική γεύση τους και αφήστε τα να σας κατακτήσουν με τη γλυκιά τους γεύση. Αποκτήστε τα Fini ζελεδάκια fruit attack τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων!
Τιμή 0,84 €

De cecco ζυμαρικά linguine no7 500gr

Η De Cecco linguine no7 500gr είναι μια πάστα υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει με την αυθεντική γεύση της Ιταλίας. Με τη λεπτή, μακαρονάδα υφή της και την ιδανική της σχήματος, αυτή η linguine θα συνοδεύσει τέλεια κάθε πιάτο πάστας που ετοιμάζετε. Απολαύστε τη με νόστιμες σάλτσες και φρέσκα υλικά για μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 1,69 €

Coca cola αναψυκτικό εισαγωγής 500ml

Η αναζωογονητική γεύση της Coca Cola 500ml σε μπουκάλι θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ενέργεια. Με την απίστευτη αίσθηση της ανθρακούχου αναψυκτικής, θα νιώσετε ότι είστε έτοιμοι για ό,τι έρθει. Απλά ένα γουλί και θα ανανεώσετε τις αισθήσεις σας. Αγοράστε τώρα την Coca Cola 500ml και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!

Τιμή 0,91 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες mach3 4τεμ

Ανταλλακτικές κεφαλές ανδρικής ξυριστικής μηχανής, σχεδιασμένες για κλασικό & άνετο ξύρισμα. Με τρεις λεπίδες πιο δυνατές και από ατσάλι, που παραμένουν κοφτερές για μεγαλύτερο διάστημα.

1 ανταλλακτική κεφαλή χαρίζει έως και 3 εβδομάδες ξυρίσματος.

Όλες οι ανταλλακτικές κεφαλές Mach3 ταιριάζουν με όλες τις λαβές Mach3.

Τιμή 9,48 €