• Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική 9v
  • Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική 9v
  • Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική 9v
  • Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική 9v
  • Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική 9v
  • Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική 9v
  • Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική 9v
  • Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική 9v
  • Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική 9v
  • Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική 9v
  • Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική 9v
  • Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική 9v
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPanasonic

Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική 9v

Αλκαλικές μπαταρίες της Panasonic μεγέθους 9V, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν ικανοποιητική διάρκεια και αξίζουν τα χρήματά τους.

10737
5410853039303
2,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική 9v είναι μια αξιόπιστη μπαταρία που παρέχει υψηλή απόδοση και μακρά διάρκεια ζωής. Ιδανική για χρήση σε διάφορες συσκευές όπως ασύρματα μικρόφωνα, ασύρματα ακουστικά, φωτογραφικές μηχανές και πολλά άλλα. Η Panasonic είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και η μπαταρία αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Εάν ϸαίτε μια αξιόπιστη και ανθεκτική μπαταρία 9v, η Panasonic bronze μπαταρία αλκαλική είναι μια εξαιρετική

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Eurolamp μπαταρία αλκαλική 23α 12v 5τεμ

Η αλκαλική μπαταρία 23Α 12V 5τεμ της Eurolamp είναι η ιδανική λύση για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες ενέργειας. Με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία, αυτές οι μπαταρίες θα σας δώσουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία που χρειάζεστε σε κάθε σας δραστηριότητα. Μην αφήνετε την έλλειψη ενέργειας να σας εμποδίσει - επιλέξτε την Eurolamp για ασφάλεια και απόδοση!
Τιμή 3,58 €

Panasonic bronze μπαταρίες αλκαλικές AAA 4τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες AAA LR03 ιδανικές για χρήση σε ζυγαριές, ρολόγια και μικρές ηλεκτρονικές συσκευές. Διαθέτουν προστασία κατά των διαρροών, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την υψηλή απόδοσή τους καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους, εξασφαλίζοντας στις συσκευές σου την ενέργεια που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή. 

Τιμή 1,29 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 10τεμ

Οι αλκαλικές μπαταρίες Toshiba AA 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες ενέργειας. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι μπαταρίες θα σας βοηθήσουν να μην μείνετε ποτέ χωρίς ενέργεια. Αποκτήστε τώρα τις μπαταρίες Toshiba και απολαύστε ασύγκριτη ποιότητα και απόδοση!
Τιμή 3,37 €

Toshiba μπαταρίες επαναφορτ ΑΑΑ 950mAh 2τεμ

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες της Toshiba είναι τύπου Ni-MH (Νικελίου-Υδριδίου Μετάλλου), ο οποίος είναι ο πιο δημοφιλής και προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα με πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Αντικατέστησε τις μπαταρίες Ni-Cd (Νικελίου-Καδμίου) και, όπως κι εκείνες, πρέπει να επαναφορτίζονται μόνο όταν έχουν αποφορτιστεί εντελώς. Αποφορτίζονται αυτόματα γρήγορα όταν είναι αποθηκευμένες. Πωλούνται σε συσκευασία 4 τεμαχίων.

Τιμή 5,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύπελο λευκό χωρίς καπάκι 640gr no720 50τεμ

Αποκτήστε το λευκό κύπελο χωρίς καπάκι 640gr no720 50τεμ και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία χρήσης. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αυτό το κύπελο θα σας συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στον χώρο σας μια νέα διάσταση!
Τιμή 3,47 €

Cisne σφουγγάρι inox

Το Cisne σφουγγάρι inox είναι το απόλυτο εργαλείο καθαρισμού για κάθε νοικοκυριό. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, εγγυάται μακροχρόνια χρήση χωρίς να χάνει την αποτελεσματικότητά του. Ξεχάστε τα ανθυγιεινά σφουγγάρια και επενδύστε σε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει λαμπερά αποτελέσματα κάθε φορά. Αποκτήστε το Cisne σφουγγάρι inox τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που κάνετε τον καθαρισμό στο σπίτι σας!
Τιμή 0,73 €

Flokos θράψαλο σε σάλτσα τομάτας με πράσινες και κόκκινες πιπεριές 160gr

Η απίστευτη γεύση του Flokos θράψαλου σε σάλτσα τομάτας με πράσινες και κόκκινες πιπεριές 160gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε το σε σαλάτες, πίτσες ή ως dip για τα τσιπς σας και ανακαλύψτε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 2,04 €

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων spring fresh 45μεζ 2,93kg

H σκόνη Skip Spring Fresh καθαρίζει δύσκολους λεκέδες και στο σύντομο πρόγραμμα, χαρίζοντας υπέροχο άρωμα φρεσκάδας της άνοιξης και ασυναγώνιστη αίσθηση φρεσκοπλυμένου. Το Skip με τεχνολογία Wash Boosters απομακρύνει δύσκολους λεκέδες όπως λίπος, λάδι, λάσπη, γρασίδι και παγωτό σοκολάτα.

Τιμή 10,24 €

Bianchi dolce gusto κάψουλες espresso decaf 16x7gr

Απολαύστε την απαλή γεύση του espresso χωρίς καφεΐνη με τις κάψουλες Bianchi dolce gusto decaf. Με μοναδικό άρωμα και εξαιρετική ποιότητα, αυτές οι κάψουλες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε τον καφέ σας χωρίς την παρουσία καφεΐνης.
Τιμή 5,11 €