• Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml
  • Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml

Η Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και ενυδάτωση στα βαμμένα μαλλιά σας. Η μοναδική της φόρμουλα ενισχύει το χρώμα και προστατεύει την απόχρωση από την φθορά, ενώ παράλληλα προσφέρει βαθιά θρέψη στα μαλλιά σας. Αφήστε τα μαλλιά σας απαλά, λεία και λαμπερά με την Pantene κρέμα μαλλιών miracle για βαμμένα μαλλιά 150ml. Αποκτήστε τώρα την δική σας συσκευασία και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλ?
38334
8001841635958
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gliss μάσκα μαλλιών 4σε1 regeneration 400ml

Η Gliss μάσκα μαλλιών 4σε1 regeneration 400ml είναι το μυστικό για υγιή και λαμπερά μαλλιά. Η μοναδική της σύνθεση επανορθώνει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, προσφέροντας εντυπωσιακή αναδόμηση και ενυδάτωση. Αποκτήστε τώρα την Gliss μάσκα μαλλιών 4σε1 regeneration 400ml και ανανεώστε την εμφάνιση των μαλλιών σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 5,79 €

Farcom HD λάδι μαλλιών με keratin monoi de tahini για επανόρθωση 100ml

Το Farcom HD λάδι μαλλιών με keratin monoi de tahini 100ml είναι ένα προϊόν που υπόσχεται να επανορθώσει και να δώσει λάμψη στα μαλλιά σας. Η μοναδική σύνθεσή του με keratin και monoi de tahini θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα. Αποκτήστε τώρα το Farcom HD λάδι μαλλιών και απολαύστε υγιή και λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 6,27 €

Gliss ορός μάσκα μαλλιών splt 100ml

Ανακαλύψτε το μυστικό για λαμπερά και υγιή μαλλιά με τον Gliss ορό μάσκα μαλλιών splt 100ml. Η μοναδική σύνθεσή του θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους απαλότητα και λάμψη. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 5,45 €

Farcom mea natura μάσκα μαλλιών με ρόδι 250ml

Η μάσκα μαλλιών Farcom mea natura με ρόδι 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας. Η φόρμουλα της με το εκχύλισμα ροδιού θα χαρίσει λάμψη, απαλότητα και ενυδάτωση στα μαλλιά σας, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατεύσει από τη θραύση και την ξηρότητα. Αφήστε τη να δράσει για λίγα λεπτά και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 4,82 €

Gliss μάσκα μαλλιών hair treatment 7 sec aqua revive 200ml

Η μάσκα μαλλιών Gliss 7 sec aqua revive 200ml είναι η απόλυτη λύση για ενυδάτωση και αναζωογόνηση των μαλλιών σας σε μόλις 7 δευτερόλεπτα. Αφήστε τα μαλλιά σας λαμπερά, απαλά και υγιή με αυτή την εκπληκτική μάσκα που θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός επαγγελματικοϽ θεραπείας στα μαλλιά σας στο άνετο σπίτι σας.
Τιμή 5,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Vanish οχi action 470gr, pink

Η Vanish οxi action 470gr, ροζ χρώμα, είναι το ιδανικό προϊόν για την αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων από τα ρούχα σας. Με τη δύναμη της σύνθεσής του, το Vanish αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα, χωρίς κανέναν λεκέ να αντιστέκεται. Αποκτήστε το Vanish σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 4,01 €

Παπαδοπούλου μπισκότα digestive με 35% λιγότερα λιπαρά 250gr

Τα υπέροχα μπισκότα που χρόνια τώρα αγαπάτε για την πλούσια και απολαυστική τους γεύση και θρεπτική αξία, παρασκευάζονται με αλεύρι ολικής άλεσης και είναι ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Τιμή 1,92 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά λεμόνι 60τεμ

Τα αντιβακτηριακά μαντήλια χεριών SEPTONA με άρωμα λεμόνι, εξουδετερώνουν τα μικρόβια και τους ιούς της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη.

Αποτελούν την ιδανική λύση για χέρια πάντα καθαρά στο γραφείο, το σχολείο, το αυτοκίνητο, τα ταξίδια.

Τιμή 1,95 €

Melissa κοραλλάκι 500gr

Το Κοραλλάκι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Είναι ιδανικό για τα παιδιά και για συνταγές όπως σούπες.

Χρόνος βρασμού: 8-10 λεπτά. Ιδανικό για σούπες και νηστίσιμες συνταγές.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,26 €