• Νέο

NUTREAT ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ 120γρ

51262
5200315704012
1,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 45gr. (2227)

Η ΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 45gr. είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με τον συνδυασμό της βελούδινης σοκολάτας και του τραγανού αμυγδάλου, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε τώρα τη δική σας ΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 45gr. (2227) και απολαύστε μια γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,16 €

Βουρτσα αντιστατικη νo,159

Η βούρτσα αντιστατική νο. 159 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη που ασχολείται με την ηλεκτρονική επισκευή. Με τη βούρτσα αυτή μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και αποτελεσματικά τα ευαίσθητα μέρη των ηλεκτρονικών συσκευών σας, χωρίς να τα βλάψετε με στατικό ηλεκτρισμό. Αποκτήστε τη βούρτσα αντιστατική νο. 159 σήμερα και δείξτε την προσοχή που δίνετε στη φροντίδα των ηλεκτρονικών σας συσκευών.
Τιμή 2,12 €

Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, σοκολατα

Η Roshen wafers sandwich τραγανή γκοφρέτα 142gr σοκολάτας από την εταιρία Roshen είναι ένα απολαυστικό γλυκό προϊόν που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Η τραγανή γκοφρέτα συνδυάζεται με την πλούσια σοκολάτα της Roshen, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό παντελόνι που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Απολαύστε το και εσείς και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει.
Τιμή 1,38 €

RIZLA ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ ΑΣΗΜΙ

Το RIZLA ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ ΑΣΗΜΙ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του καπνίσματος. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας RIZLA, αυτό το τσιγαρόχαρτο θα σας προσφέρει μια απολαυστική και ομαλή εμπειρία καπνίσματος. Η ασημί απόχρωση του χαρτιού προσδίδει μια διακριτική και κομψή εμφάνιση στα τσιγάρα σας. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε το κάπνισμα με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 0,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Tony's chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr

Η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με την πλούσια και κρεμώδη υφή της, σίγουρα θα σας καταπλήξει με τη γεύση της. Απολαύστε ένα κομμάτι και αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr.
Τιμή 4,39 €

Tns σακούλες κουβέρτας 4τεμ

Οι σακούλες κουβέρτας της TNS σε ένα πακέτο 4 τεμαχίων είναι μια πρακτική λύση για τη φύλαξη και την προστασία κουβερτών στο σπίτι σας. Αυτές οι σακούλες συνήθως έχουν μεγάλες διαστάσεις για να φιλοξενούν μεγάλες κουβέρτες, παπλώματα ή ακόμη και μεγάλα σεντόνια.

Τιμή 0,49 €

Tns λαδικό γυάλινο με στόμιο 300ml

Το λαδικό γυάλινο με στόμιο 350ml της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Tns λαδικό γυάλινο θα φωτίσει κάθε γεύμα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας στη μαγειρική με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 1,80 €