• Νέο
  • VERO ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 1lit - (ΙΒΙΣΚΟΣ)
  • VERO ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 1lit - (ΙΒΙΣΚΟΣ)

VERO ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 1lit - (ΙΒΙΣΚΟΣ)

51210
5202912008166
1,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αντιολισθητικο ρολο 50x100cn διχτυ

Αντιολισθητικό ρολό 50x100εκ. με δίχτυ από την εταιρία XYZ είναι η ιδανική λύση για το μπάνιο σας. Με την προστασία από το γλίστρημα και την αντιολισθητική επιφάνεια, αυτό το ρολό θα προσφέρει ασφάλεια και άνεση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε τον κίνδυνο να σας εμποδίσει από την αγορά αυτού του εξαιρετικού προϊόντος - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ασφαλή και άνετη εμπειρία κάθε φορά που βρίσκεστε στο μπάνιο σας.
Τιμή 0,91 €

Tramontina μαχαιρι ψωμιου 20cm plenus 23422/008

Η μαχαιριών ψωμιού Tramontina Plenus 20cm είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το εργονομικό σχεδιασμό, αυτό το μαχαίρι θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του και την αντοχή του στο χρόνο. Κόψτε το ψωμί σας με άνεση και ακρίβεια, και δώστε στην κουζίνα σας ένα αίσθημα πολυτέλειας και πρακτικότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία κοπής!
Τιμή 3,16 €

Raid ματ ταμπλετες 15τεμ +15τεμ δωρο χωρις αρωμα 10 ωρων

Οι ταμπλέτες Raid ματ προσφέρουν αποτελεσματική προστασία ενάντια στα έντομα και τα κουνούπια, χωρίς αρώματα και με διάρκεια 10 ωρών. Αποκτήστε τώρα 15 ταμπλέτες και λάβετε επιπλέον 15 τεμάχια δώρο. Προστατεύστε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας με τις αποτελεσματικές ταμπλέτες Raid ματ.
Τιμή 3,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Mamma greca μαύρο πιπέρι σε σακούλα 90gr

Το Mamma Greca μαύρο πιπέρι σε σακούλα 90gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα! Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα του, το μαύρο πιπέρι Mamma Greca θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση που προσφέρει η εταιρία Mamma Greca και απογειώστε τις γευστικές σας απολαύσεις!
Τιμή 2,26 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on coconut 50ml

Το Dove roll-on coconut 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεστε φρέσκοι και αρωματικοί κάθε μέρα. Η εξαιρετική φόρμουλα του προϊόντος προσφέρει άνεση και προστασία για πολλές ώρες, ενώ το εκλεπτυσμένο άρωμα της καρύδας θα σας ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς. Αποκτήστε το Dove roll-on coconut 50ml σήμερα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που προσφέρει.
Τιμή 2,00 €

Uniglass 92301 ποτηρι γυαλινο νερου mykonos 28cl 6τεμ

Ζεστό καλοκαίρι, δροσερό νερό και το αγαπημένο σας ποτήρι Uniglass Mykonos 28cl! Απολαύστε κάθε στιγμή με το κομψό γυάλινο ποτήρι που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στα γαλαζοπράσινα νερά της Μυκόνου. Αποκτήστε τώρα το σετ των 6 τεμαχίων και δώστε μια αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 8,99 €