• Νέο
  • Bonora κάψες espresso σε κάψουλες ristretto 10x5,2gr
  • Bonora κάψες espresso σε κάψουλες ristretto 10x5,2gr

Bonora κάψες espresso σε κάψουλες ristretto 10x5,2gr

50984
5208046089835
2,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MIGLIOR ΓΑΤΟΤΡΟΦΗ ΚΡΟΚΕΤΑ 2kg - (ΣΟΛΟΜΟ)

Η Miglior γατοτροφή κροκέτα 2kg με γεύση σολομός είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με υψηλή ποιότητα συστατικών και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αυτή η γατοτροφή θα προσφέρει στο κατοικίδιό σας ό,τι χρειάζεται για μια υγιή ζωή. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει τη μοναδική γεύση του σολομού και απολαύστε την ευχαρίστηση της ικανοποίησης των διατροφικών της αναγκών.
Τιμή 4,64 €

Tns παντόφλες ανδρικές No42-45

Οι Tns παντόφλες ανδρικές No42-45 είναι η ιδανική επιλογή για άνεση και στυλ. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, οι παντόφλες αυτές είναι ανθεκτικές και άνετες για κάθε ώρα της ημέρας. Με μοντέρνο design και εξαιρετική εφαρμογή, οι Tns παντόφλες θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις υπόλοιπες παντόφλες σας. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας και δώστε στα πόδια σας τη φροντίδα που τους αξίζει.
Τιμή 4,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Milka μπισκότα choco minis 150gr

Οι Milka μπισκότα choco minis 150gr είναι η τέλεια λύση για ένα γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας Milka και την τραγανή υφή των μπισκότων, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τα Milka μπισκότα choco minis 150gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 1,34 €

Cover βιοδιασπώμενα καλαμάκια 50τεμ

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια είναι μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για την αντικατάσταση των πλαστικών καλαμάκιων. Αυτό το προϊόν προσφέρει μια βιώσιμη επιλογή για την καθημερινή χρήση καλαμάκιων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Το πακέτο περιέχει 50 βιοδιασπώμενα καλαμάκια, τα οποία είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως το φυτικό πλαστικό ή το χαρτί. Αυτά τα καλαμάκια είναι ιδανικά για χρήση σε
Τιμή 1,26 €

Ινδία κανέλα τριμμένη 50gr

Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,02 €

Viva χυμός exotic με 9 φρούτα 250ml

Χυμός της εταιρείας Viva από 9 φρούτα. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Τιμή 0,46 €

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων ορχιδέα 3lt

Ανανεωτικό άρωμα ορχιδέας για μια αψεγάδιαστη καθαριότητα! Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων ορχιδέα θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων και φρεσκάδας. Η μοναδική του σύνθεση θα ανανεώσει τα ρούχα σας και θα τα αφήσει απαλά και ευωδιαστά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της κομψότητας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας!
Τιμή 3,14 €