• Νέο
  • COLGATE ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ BAMBOO - (SOFT)
  • COLGATE ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ BAMBOO - (SOFT)

COLGATE ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ BAMBOO - (SOFT)

50864
8718951295735
3,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τριανταφυλλος κουλουρια γεμιστα με πραλινα στρογγυλα 400gr,

Τριαντάφυλλος κουλουριά γεμιστά με πραλίνα στρογγυλά 400gr από την εταιρία Τριαντάφυλλος - Απολαύστε τη μοναδική γεύση των νόστιμων κουλουριών μας, γεμισμένων με πλούσια πραλίνα. Ένα απολαυστικό σνακ για κάθε ώρα της ημέρας, που θα σας κερδίσει με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή του. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,11 €

TNS ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙ - (5 ΧΡΩΜΑΤΑ) (05-950-3073)

Το TNS ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙ είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Με πέντε διαφορετικά χρώματα προσφέρει πολλές επιλογές για να ταιριάξει απόλυτα με τη διακόσμησή σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate στοματικό διάλυμα plax white charcoal 500ml

Στοματικό διάλυμα λεύκανσης με σύστημα White Protect και εκχύλισμα ενεργού άνθρακα για πρόληψη κατά των λεκέδων που διατήρει τα δόντια σας λευκά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η FreshFX τεχνολογία προσφέρει δροσερή αναπνοή και ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί 10 φορές περισσότερο σε σχέση με το απλό βούρτσισμα.

Τιμή 4,22 €

O.B. ταμπόν original normal 16τεμ

Ταμπόν με Dynamic Fit™ technology για απόλυτη άνεση & αξιόπιστη προστασία.

Η τεχνολογία Dynamic Fit™ με τρισδιάστατη δομή εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος και συμβάλλει στην αποτελεσματική απορρόφηση και μεταφορά του υγρού προς το επάνω τμήμα του ταμπόν χάρη στα αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια.

Με κάλυμμα SilkTouch™ για εύκολη τοποθέτηση.

Κατάλληλo για μέρες με ελαφριά έως μέτρια ροή.

Τιμή 2,77 €

Ματίνα αμυγδαλόψυχα λευκή 160gr

Τα Ματίνα αμυγδαλόψυχα λευκή 160gr αναφέρονται σε μια συσκευασία αμυγδαλόψυχων (τα εσωτερικά μέρη των αμυγδαλιών) βάρους 160 γραμμαρίων που είναι λευκά.

Τιμή 3,55 €