• TNS ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ PARTY (137x183cm) - (07-950-0114) | MrPanda.gr
  • TNS ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ PARTY (137x183cm) - (07-950-0114) | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ PARTY (137x183cm) - (07-950-0114)

50675
5204558464931
1,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΜΑΥΡΟ 255ml - (GC-42)

Ανανεωτικό ποτήρι κρασιού με μαύρο χρώμα και χωρητικότητα 255ml. Ιδανικό για να απολαύσετε το αγαπημένο σας κρασί με στυλ και κομψότητα. Κάντε την εμπειρία του ποτού σας ακόμα πιο ευχάριστη με αυτό το κομψό ποτήρι κρασιού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την συλλογή σας με ποιοτικά ποτήρια κρασιού.
Τιμή 3,50 €

Χαρτινο κυπελο παγωτου 8oz kraft 50τεμ

Το χαρτί κύπελο παγωτού 8oz Kraft 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για το αγαπημένο σας παγωτό. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτί Kraft, δίνει μια φυσική αίσθηση και ανθεκτικότητα στο προϊόν σας. Με μια χωρητικότητα 8 ουγκών, είναι ιδανικό για μια γεύση παγωτού που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα για λίγο καιρό. Απολαύστε το παγωτό σας με στυλ και άνεση χρησιμοποιώντας το χαρτί κύπελο παγωτού 8oz Kraft 50τεμ.
Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Galaxy ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml

Βαλσάμικο ξίδι της εταιρείας Galaxy, το οποίο είναι ένα σκουρόχρωμο, συμπυκνωμένο και αρωματικό ξίδι και παρασκευάζεται από μούστο σταφυλιών. Διαθέτει έντονη οξύτητα και χρησιμοποιείται στο φαγητό και στις σαλάτες, προσδίδοντας τους μια ιδιαίτερη γεύση. Χάρη στην έντονη γεύση του, καθιστά συχνά περιττή τη χρήση ελαιόλαδου στις σαλάτες, μειώνοντας έτσι την πρόσληψη θερμίδων και είναι μια καλή λύση για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, αφού λόγω αυτής της έντονης γεύσης του μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,43 €

Παπαδοπούλου μπισκότα marie με γάλα και ασβέστιο 200gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα marie με γάλα και ασβέστιο 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Με την αγνή γεύση του γάλακτος και το αναζωογονητικό ασβέστιο, αυτά τα μπισκότα θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη γεύση που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερα!
Τιμή 1,18 €

Arion food σπαγγέτι νο6 3kg

Το Arion food σπαγγέτι νο6 3kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και την απαράμιλλη ποιότητα, το σπαγγέτι αυτό θα σας καταπλήξει με τη νοστιμιά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το σε κάθε γεύμα!
Τιμή 4,58 €

Milka μπισκότα choco jaffa με μους σοκολάτα 128gr

Το Milka μπισκότα choco jaffa με μους σοκολάτα 128gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε μια έκρηξη γεύσης στο στόμα σας. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας και της μαρμελάδας jaffa θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε τα Milka μπισκότα choco jaffa με μους σοκολάτα 128gr της Milka τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,35 €

Farcom biosar σαμπουάν για βαμμένα ταλαιπωρημένα μαλλιά 3,5lt

Το σαμπουάν FARCOM BIOSAR για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει και να φροντίζει τα μαλλιά που έχουν υποστεί επεξεργασία με βαφές.

Τιμή 6,11 €