• ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΠΛΕ 100TMX S
  • ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΠΛΕ 100TMX S

ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΠΛΕ 100TMX S

50388
5213000740202
3,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτι κρεοπωλειου ιλουστρασιον 35x50cm 10kg

Η χαρτοκρεμαστήριο ιλουστρασιον 35x50cm 10kg είναι ο τέλειος τρόπος για να φέρετε την αγορά σας στο επόμενο επίπεδο. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή του, αυτό το προϊόν θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και τη δουλειά σας πιο αποδοτική. Μην αφήνετε να σας ξεφύγει αυτή η ευκαιρία - αποκτήστε το σήμερα και αναδείξτε τον επαγγελματισμό σας!
Τιμή 25,50 €

Γιωτης μιγμα για παγωτο 485gr, παρφε σοκολατα

Το γιωτής μίγμα για παγωτό 485gr είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια νότα γεύσης στο αγαπημένο σας παγωτό. Η παρφέ σοκολάτα της εταιρίας μας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεδιπλωθούν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία γεύσης!
Τιμή 4,45 €

Ηλιος τσαι βουνου 30gr, φακελοσ

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Ήλιου τσαγιού βουνού 30gr, φακελλάκια που σας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε το απογειώνοντας την αισθητική σας και αφήστε το να σας συνοδεύει σε κάθε σας στιγμή. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία του ήλιου και του βουνού στο φλιτζάνι σας.
Τιμή 1,30 €

ΤΕΝΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ DISCREET NORMAL 24TEM

Η ΤΕΝΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ DISCREET NORMAL 24TEM είναι το ιδανικό προϊόν για να αισθάνεσαι άνετα και προστατευμένη κάθε μέρα. Με την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει, προσφέρει αξιόπιστη προστασία και αίσθηση φρεσκάδας. Αποκτήστε τώρα την ΤΕΝΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ DISCREET NORMAL 24TEM και απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας σας χωρίς ανησυχίες.
Τιμή 6,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Κτήμα χειμωνίδη 100% χυμός ρόδι γλυκός σε γυάλινο 250ml

Ζουργάνα αληθινή γεύση, απόλυτη απόλαυση. Απολαύστε τον 100% φυσικό χυμό ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη σε κάθε γουλιά. Μια εμπειρία γεύσης που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αυθεντικότητα. Ανακαλύψτε τη γλυκιά απόλαυση του φυσικού χυμού ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!
Τιμή 2,04 €

Πήγασος ξύδι γνήσιο 400ml

Ξίδι της εταιρείας Πήγασος, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Ποσότητα: 400ml

Τιμή 0,40 €

Uniglass 91600/d01 ποτηρι γυαλινο coffee time on ice 29cl 3τεμ

Ζήσε την απόλαυση του καφέ σου στον πιο στιλάτο τρόπο με τα γυάλινα ποτήρια Uniglass Coffee Time on Ice! Με χωρητικότητα 29cl και μοναδικό design, θα κάνουν την κάθε σου ποτηριά απόλαυση. Απόκτησέ τα τώρα σε σετ των 3 τεμαχίων και απόλαυσε τον καφέ σου με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 4,88 €

Agrino ρύζι parboiled bella για σπυρωτό πιλάφι 500gr

Ελληνικό κίτρινο μακρύκοκκο ρύζι που παραμένει πάντα σπυρωτό. Καλλιεργείται στα δέλτα των ποταμών Αλιάκμονα και Αξιού. Είναι προβρασμένο (parboiled) και παίρνει το κιτρινωπό του χρώμα από τον εξωτερικό του φλοιό κατά την επεξεργασία του. Parboiled είναι η μέθοδος υγροθερμικής επεξεργασίας κατά την οποία ο κόκκος ρυζιού εβαπτίζεται σε θερμό νερό και ατμό με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά συστατικά να διαχέονται στο εσωτερικό του κόκκου, ενώ την ίδια στιγμή το ρύζι γίνεται ακόμα πιο νόστιμο και σπυρωτό.

Τιμή 2,69 €